Garis Produksi Wes Weteng

  • High Speed Wet Wipes Production Line Full Servo Driving Longer Knife Service Time

    Garis Pengeluaran Wipa Basah Cepet Dhuwur Kanthi Wektu Layanan Knife Knife sing Luwih dawa

    Katrangan Product Detilasi PLC: Kecepatan Preduksi Yaskawa: 300pcs / min Stacking Speed: 300pcs / min Bekalan Daya: 3Ph380Vac50HZÂ ± 5%. Motor nyetir: Bagean Utama Servo Motor: Model Diimpor GM-082 Kacepetan produksi stabil kanthi 300 potongan kanggo saben count menit lan kacepetan tumpukan ≥30 tas / min, 10 bêsik / tas Diprodhuksi ≥98% efisiensi Pakaryan ≥95% Spunlace bahan kain Nonwoven rasukan nonwoven, kertas gratis bledug, film kompleks, dll, jembaré ana ing ukuran 130 dimensi Punch ukuran ...
  • CE and ISO Wet Wipes Production Machine Protable And Family Use

    CE lan Mesin Basah Produksi Wet Wet Wet sing bisa dilindhungi lan Kulawarga

    Werna Desain Produk Detail: Kacepetan Prduksi Jalur Pelanggan: 300pcs / min Kacepetan Stacking: 300pcs / min Bekalan Daya: 3Ph380Vac50HZÂ ± 5%. Motor nyopir: Certioficate Motret Servo: CE lan Model ISO GM-082 Kacepetan produksi stabil kanthi 300 potongan kanggo saben menit lan kacepetan tumpukan ≥30 tas / min, 10 bêsik / tas Diprodhuksi ≥98% efisiensi Pakaryan ≥95% Bahan kain ora produk rasukan nonwoven spunlace, kertas gratis bledug, film kompleks, dll, jembaré ana ing 130-200mm Punch di ...
  • Full Automatic Wet Wipes Production Line Full Servo 300pcs/min Speed

    Garis Produksi Wipes Wet Wipes Wet Wulan lengkap Serpong 300pcs / min Speed

    Katrangan Product Detailed Basa Operasi: Fungsi Kustomisasi: Wases Wet Wet Making Stacking Speed: 300pcs / min Supply Power: 3Ph380Vac50HZÂ ± 5%. Kacepetan Motret: Kacepetan Progo Ngrampungake Servo: 300pcs / min Model kacepetan Produksi GM-082 stabil kanthi 300 saimbang kanggo saben menit lan kacepetan tumpukan ≥30 tas / min, 10 bêsik / tas Diprodhuksi ≥98% efisiensi Pakaryan rics95% Bahan tanpa kain Kain nonwoven material spanlace, kertas gratis bledug, film kompleks, dll, jembaré ana ing 130-20 ...
  • Automatic wet tissue paper making machine with the speed of 300/min

    Mesin nggawe kertas teles otomatis udan kanthi kecepatan 300 / min

    Voltase Product Detailed: Bisa Ditemtokake Jeneng Brand: Gachn Stacking Speed: 300pcs / min Supply Power: 3Ph380Vac50HZÂ ± 5%. Kacepetan Motret: Kacepetan Progo Ngrampungake Servo: 300pcs / min Model kacepetan Produksi GM-082 stabil kanthi 300 saimbang kanggo saben menit lan kacepetan tumpukan ≥30 tas / min, 10 bêsik / tas Diprodhuksi ≥98% efisiensi Pakaryan rics95% Bahan tanpa kain Kain nonwoven material spanlace, kertas gratis bledug, film kompleks, dll, jembaré ana ing 130-200mm Punch dimen ...
  • CE Wet Wipes Production Line 19KW Wet Installation Power Full servo motor

    Garis Produksi Wes Basah Udan 19KW Daya instalasi Basuh motor lengkap servo

    Katrangan Product Detail: Ngasilake: ‰ ¥ 98% Daya Instalasi: Babagan Speed ​​Speed ​​19KW: 300pcs / min Power Supply: 3Ph380Vac50HZÂ ± 5%. Kacepetan Motret: Kacepetan Progo Ngrampungake Servo: 300pcs / min Model kacepetan Produksi GM-082 stabil kanthi 300 saimbang kanggo saben menit lan kacepetan tumpukan ≥30 tas / min, 10 bêsik / tas Diprodhuksi ≥98% efisiensi Pakaryan rics95% Bahan tanpa kain Kain nonwoven materi, kertas bledug gratis, film kompleks, dll, jembaré ana ing 130-200mm Punch dim ...
  • 800 piece/min Mini Type Wet Tissue Making Machine W35mm-50mm L 70mm-90mm

    800 potongan / min Mini Tissue Tecue Mesin Nggawe Mesin W35mm-50mm L 70mm-90mm

    Fungsi Keterangan Produk Terperinci: Potong Udan Wadhah Potensial: <85dB PLC: Ukuran Liputan Mitusbishi: W35mm-50mm, L 70mm-90mm Motor: Cepet Servo Nggawe Cepet: 800 Piece / min Mesin sing digawe Khusus: Kita duwe kemampuan khusus lan desain . Sembarang mesin digawe khusus sing bisa dirancang lan diprodhuksi kanggo operasi sing trep lan biaya sing cukup, supaya sistem kemasan bisa lancar. Instalasi: 1- We nyedhiyani video lan manual instruksi kanggo nuduhake ...
  • GM-082 Wet Wipes Production Line Touch Screen Operation L8.15m * W1.55m * H2.00m Size

    GM-082 Operasi Lambung Wetup Operasi Sentuh Wetup L8.15m * W1.55m * Ukuran H2.00m

    Ukuran Keterangan Produk Terperinci: L8.15m * W1.55m * Waranti H2.00m: Pengalaman 1hari, Pangopènan Lifelong: Bobot Babagan 8000KG: Jenis Z lan W Operasi: Cepet Produksi layar Tutul: 300 Potong / min Model GM-082 Produksi kacepetan stabil kanthi 300 potongan kanggo saben menit lan kacepetan tumpukan ≥30 tas / min, 10 bêsik / tas Diprodhuksi ≥98% efisiensi kerja ≥95% Kain bahan tanpa bahan rongga, kertas bledug gratis, kertas kompleks, dll, jembaré ing 130-200 ...
  • Single Piece Wet Wipes Machine GM-082S 3Ph 380V ac50HZ±5% High Production Efficiency

    Mesin Wipes Wet Welas Tunggal GM-082S 3Ph 380V ac50HZÂ ± 5% Efisiensi Produksi Dhuwur

    Katrangan Product Detailed of Origin: China (Dharatan) Speed ​​Prduction: 300pcs / min Stacking Speed: 300pcs / min Power Supply: 3Ph380Vac50HZÂ ± 5%. Motor nyopir: Kondisi Sepira Servo Lengkap: Layanan Jualan Sawise Anyar 1. Engineer instalasi lan latihan olahraga ing jaban rangkah, kabeh insinyur kita akeh pengalaman kanggo kerja ing luar negeri 2. Menehi jaminan kanggo bagean cadhangan kanthi rega murah Dhukungan Teknik Pre-Sales: 1. Wangsulan kanthi cepet lan profesional kanggo sampeyan babagan ...
  • Full Automatic Wet Wipes Production Line 300 Piece Every Minute Width 40-100mm

    Garis Produksi Wipes Wet Wet Wet Wisa 300 Potong Saben Jembar Minit 40-100mm

    Kacepetan Katrangan Produk Detailing lan Kacepetan Stacking: â ‰ ¥ 30 Bag / min, 10 Potongan / tas Efisiensi Pakaryan: â ‰ ¥ 95% Kacepetan Stacking: 300pcs / min Bekalan Daya: 3Ph380Vac50HZÂ ± 5%. Kacepetan Motret: Kacepetan Progo Ngrampungake Servo: 300pcs / min Model kacepetan Produksi GM-082 stabil kanthi 300 saimbang kanggo saben menit lan kacepetan tumpukan ≥30 tas / min, 10 bêsik / tas Diprodhuksi ≥98% efisiensi Pakaryan rics95% Bahan tanpa kain Kain nonwoven materi, kertas bledug gratis, film kompleks ...
  • 19KW Wet Napkin Machine Production Machine Three Phase Four Cables

    19KW Mesin Produksi Mesin Napkin Udan Telung Phase Telung Telung Empat

    Keterangan Produk Detailed: Engineers Kasedhiya Kanggo Speed ​​Speed ​​Overdd Oversea: 300pcs / min Speed ​​Stacking: 300pcs / min Power Supply: 3Ph380Vac50HZÂ ± 5%. Motor nyetir: Gred Otomotif Motret Servo: Model Otomotif penuh GM-082 Kacepetan produksi stabil kanthi 300 potongan kanggo saben count menit lan kacepetan tumpukan bags30 tas / min, 10 bungkus / tas Diprodhuksi efficiency98% efisiensi Pakaryan ≥95% Bahan kain tanpa roa rasukan nonwoven spunlace, kertas gratis bledug, film kompleks, dll, jembar ...
  • Mini Type Wet Wipes Making Line Machine Full Automatic Full Servo

    Wipes Wet Wipes Basah Nggawe Mesin Garis Serba Lengkap Otomatis

    Sijil Product Product Detailed: CE Lan Kondisi ISO: PLC BARU: Ukuran Lipat Mitusbishi: W35mm-50mm, L 70mm-90mm Kacepetan: 800 Piece / min Noise: <85dB nyopir servo lengkap Kanthi adaptasi gerakan Mitsubishi lan Yaskawa ngontrol PLC lan linear umum sistem nyopir servo, njamin paket lan stabilitas sing akurat. Efisiensi produksi dhuwur-mandeg, ora kalem nalika ikatan bahan, sampah kanthi otomatis lempung sampah lan ngirim weker ...
  • High speed Wet Wipes Production Line full auto full servo CE ans ISO Certificate

    Garis Produksi Wipes Luwih Sering Wetup lengkap Siji ISO lengkap

    Kacepetan Deskripsi Produk Cepet: 300 Potong / min Ngasilake: â ‰ ¥ 98% Ukuran Tata Kunci: L8.15m * W1.55m * Kecepatan Tumpukan H2.00m: 30bags / min Sijil: CE Ans ISO PLC: Model MITSUBISHI GM-082 Produksi kacepetan stabil kanthi 300 potongan kanggo saben menit lan kacepetan tumpukan ≥30 tas / min, 10 bêsik / tas Diprodhuksi ≥98% efisiensi kerja ≥95% Kain bahan tanpa bahan rongga, kertas bledug gratis, kertas kompleks, dll, jembaré kanthi ukuran 130-200mm Punch ukuran: 8 ...
1.2. Sabanjure> >> Halaman 1/2