Mesin Pembungkus Wes Weteng

  • High Efficiency  Wet Wipes Packaging Machine 50bags/min speed GM-088S

    Mesin Pembungkusan Wipes Wet Wipes High 50bags / min kacepetan GM-088S

    Product Detailed Product Packing: Komplek Pembungkus Film Komplek: 5-20pcs / Bag Bag: Motor nyopir Online: Kecepatan Pembungkusan Servo Lengkap: 50bags / min Warranty: 1year, Model Penyelenggaraan Lifelong GM-088S Kacepetan bungkus 50 tas / min Metode Cara Gulung kaset film, nggawe tas online ield98% efisiensi kerja ≥90% Pembungkus film PE film, film kompleks, ketebalan lapisan tunggal 7000m Ukuran bungkus Ketutupan: 20-60mm, kekandelan Pads tunggal ≥1mm ...
  • Professional Wet Wipes Packing Machine Three Phase Four Cables System

    Mesin Paket Pajak Wetter Profesional Tiga Fase Sistem Kabel Tiga Fase

    Deskripsi Product Detailed Required Power: Three Phase Four Cables System Packaging Quantity: 5-20pcs / Bag Bag: Motor nyopir Online: Cepet Pembungkus Servo: 50bags / min Pengedap: Model Dipercaya kacepetan GM-088S 50 tas / metode Pembungkus min kaset film, nggawe tas online Y98% efisiensi kerja ≥90% Pembungkusan film PE film, film kompleks, ketebalan lapisan tunggal 7000m Ukuran bungkus Ukuran stacking: 20-60mm, ketebalan Pads tunggal ≥1mm ...
  • High Speed Rolling Film Bag Wet Tissue Maker 14Kw Installation Power

    Film Bag Basah Tissue Dhuwur Cepet Tukang Nyaring 14Kw

    Daya Gegambaran Product Detailed: Kira-kira Kuantitas Pembungkusan 14KW: 5-20pcs / Tas Gawe: Motor nyopir Online: Kecepatan Pembungkusan Servo: 50bags / min Ngasilake: â ‰ ¥ 98% Model GM-088S Pembungkus kacepetan 50 tas / metode Paket Pita film sing nggulung, nggawe tas online Y98% efisiensi kerja %90% Pembungkus film PE film, film kompleks, ketebalan lapisan tunggal 7000m, Ukuran pembungkus: 20-60mm, ketebalan Pads tunggal ≥1mm Ukuran susun atur L5.5M * W1.5M ...
  • GM-088S Wet Wipes Packing Machine L5.5M * W1.5M *H2.0M Layout Size

    GM-088S Mesin Wipes Wet Wipes L5.5M * W1.5M * Ukuran Layak H2.0M

    Katrangan Product Detailed Motif Motor: Kuantitas Pembungkus Seru Lengkep: 5-20pcs / Tas Gawe: Cepet Paket Online: 50bags / min Bahan Otomatis: Model Otomatis Lengkep Paket GM-088S 50 tas / Cara Cara Ngemput kaset film, nggawe tas online Ngasilake ≥98% efisiensi kerja ≥90% Film PE pembungkus, film kompleks, ketebalan lapisan tunggal≤70μm Ukuran pembungkus Ukuran stacking: 20-60mm, ketebalan P0 siji Ukuran ukuran ≥1mm L5.5M * W1.5M * H2.0M DW About 2500 ...
  • 0.5-0.8 MPa Input pressure Wet Tissue Maker Three Phase Four Cables System

    0.5-0.8 Tekanan Input MPa Wet Tissue Maker Three Phase Four Cables Sistem

    Product Detailed Type Packing: Standard Export Wooden Carton Packaging Kuantitas: 5-20pcs / Bag Bag: Motor nyopir Online: Kacepetan Pembungkus Servo Lengkap: 50bags / min Sijil: CE Model Model ISO-088S Packing 50 tas / min Metode kaset film, nggawe tas online Y98% efisiensi kerja ≥90% Pembungkus film PE film, film kompleks, ketebalan lapisan tunggal 7000m Ukuran bungkus Ketutupan: 20-60mm, Ketebalan Pads tunggal ≥1mm Layout ...
  • Automatic Wet Wipes Packing Machine 50bags/min speed L5.5M * W1.5M *H2.0M Size

    Mesin Pembungkus Wipes Wet Wipes kanthi otomatis 50bags / min kacepetan L5.5M * W1.5M * Ukuran H2.0M

    Katrangan Product Detailed: Gred otomatis Otomatis: Kuantitas Paket Otomatis: 5-20pcs / Bag Bag: Motor nyopir Online: Kecepatan Pembungkus Servo Lengkap: 50bags / min Ukuran: L5.5M * W1.5M * Model H2.0M H2.0M Kecepatan Packing 50 tas / min Cara pengepakan tape film film, nggawe tas online ield98% efisiensi kerja ≥90% Film pembungkus film PE, film kompleks, ketebalan lapisan ≤μμμM Ukuran bungkus Ukuran stacking: 20-60mm, ketebalan Pads Lay1mm Layout ukuran L5.5 ...
  • Mini Type Wet Napkin Paper Packing Machine Full servo Weight ≤ 4000kg

    Mini Mesin Basis Kertas Napkin Wet Wet Lengkap â ​​‰ ¤ 4000kg

    Katrangan Product Detailed: Ngepang Daya: <15kw Bobot: â ‰ ¤4000kg Speed ​​packing: 50 Bag / min Dhuwur: Sertifikat 12mm-30mm: CE Layanan Sawise Sawise Duwe: Layanan Engineer Overseas Pilihan Inggris utawa tampilan layar Cina, operasi sing gampang lan gampang. Sistem sing diimpor narik sensor tandha warna film film ngaktifake posisi sing akurat, kemasan sing apik lan kinerja sing apik. Bagean ing ngendi kontak materi yaiku stainless steel minangka awak ma ...
  • Full Automatic Mini Type Wet Wipes Packaging Machine 12mm-30mm Stacking Height

    Lengkap Mesin Basuh Wet Wipes Wet Welas Lengkap 12mm-30mm Dhuwur

    Katrangan Product Detailed: Waras Pangopènan Lifelong: 1 ear Weight4000kg Pembungkus Kacepetan: 50 Bag / min Dhuwur: 12mm-30mm Daya Masang: <15kw Ngasilake: â ‰ Packaging 98% Kemasan kanthi ngekspor standar kasus kayu utawa palet kayu kanthi tas vakum sing cocog kanggo transportasi jarak adoh lan dilindhungi saka lembab, rusting supaya tekan tujuan tanpa karusakan. 1. Teknisi bakal ditampi ing pabrik kita supaya bisa sinau babagan mesin sadurunge ...
  • Customization Mini Type Wet Wipes Packing Machine Shortest Rim Charge

    Kustomisasi Mini Wipes Wet Wipes Packing Machine sing paling cekak

    Fungsi Keterangan Produk Terperinci: Bobot Pengepak Wet Wet: â ‰ ¤4000kg Kacepetan Pembungkus: 50 Bag / min Dhuwur Ukur: Daya Masang 12mm-30mm: <15kw Sertifikat: Kecepatan Paket CE ISO Kacepetan desain 60 tas / min, stabil kanthi kacepetan 40 tas / mnt. Pemandu servo lengkap Kanthi ngganti obah Mitsubishi lan Yaskawa sing ngontrol PLC lan sistem nyopir servo linear umum, njamin paket lan stabilitas sing akurat banget. Paten tas-meksa nyipta struktur lan ...
  • Wet Wipes Packing Machine Patented Bag-Pushing Structure Customization Servo

    Mesin Basuh Wet Wipes Wet Waring-Bas Patokan Servo

    Desain Product Detailed: Bobot Gachn: â ‰ ¤4000kg Kacepetan Pembungkus: 50 Tas / min Dhuwur Stacking: 12mm-30mm Daya Guna: <15kw Panggonan Asal: China Xiamen Konfigurasi sistem pneumatik selaras karo standar nasional. Tata jalur gas dipercaya lan spesifikasi, apik lan apik. Kabeh nomer timbal lan komponen lengkap, cetha lan konsisten karo gambar sing diwenehake. Lawang kabinèt kontrol listrik nganggo ...
  • Full Servo Auto Wet Wipes Packaging Machine Gm-088S For Multi-Pieces

    Werna Plum Wet Wet Servo Auto Lengkap Gm-088S Kanggo Akeh Potongan

    Deskripsi Product Detilasi PLC: MITSUBISHI Lan YASKAWA Kacepetan Kemasan: Stabil ing 40 Tas / Min Kondisi: Kelas Otomatis Anyar: Hasil Otomatis Lengkap: â ‰ ¥ 98% DW: Kira-kira 2500KG Model: Kacepetan GM-088S: stabil ing 40 tas / minâ Hasil: ≥98% efisiensi kerja: ≥90% Metode kemasan: kaset film gulung, nggawe kantong online Film pembungkus: film PE, film kompleks, ketebalan lapisan tunggal 7000m Ukuran bungkus: tumpukan dhuwur: 20-60mm, pad tunggal ukuran≥1mm Telung ukuran: L ...
  • High speed stable Wet Wipes Packing Machine Full servo 2500KG DW

    Mesin kemasan Wipes Basah Wet Welas kanthi lengkap 2500KG DW

    Product Detailed Product Product: Engineer Service Oversea Packing Bag: Rolling Film Power Power: About 14KW Yield: â ‰ ¥ 98% Speed ​​Packing: 50 Bags / min Certificate: CE Model Model ISO-088S Packing 50 tas / min Metode Film Rolling kaset, nggawe tas kanthi online Ngasilake ≥98% efisiensi kerja ≥90% Pembungkusan film PE film, film kompleks, ketebalan lapisan tunggal≤70μm Ukuran packing: 20-60mm, ketebalan Pads tunggal ≥1mm Ukuran susun atur L5.5M * W. ..
1.2. Sabanjure> >> Halaman 1/2