Mesin Gelung Tandas

  • Full servo Toilet Mat Making Machine / Disposable toilet mat single production line

    Plug toilet Mat servo lengkap Mesin / toilet toilet tunggal sing bisa digunakake

    Mesin Tandas Tandel lengkap kanggo mesin / Mesin jamban tunggal sing bisa digunakake SPEED: 300PCS / MIN KENE PRODUKAN KEWANGAN: 98% produsen kursi jamban sanitari sing bisa digunakake Model Model Produk: Kacepetan GM082M: stabil ing 200pcs / min (kacepetan ditampa) , kecepatan kerja sing luwih cepet luwih utawa padha karo 300pcs / min Tingkat produk rampung: 98% Bahan sing ditrapake: Pek, kertas pulp kayu lan film PE. Bahan kemasan: diameter film film njaba yaiku 450mm, diamet jero ...
  • Full automatic Toilet Mat Making Machine 300PCS/MIN Speed ISO Certification

    Mesin Kunci Tandas otomatis lengkap Mesin 300PCS / Sertifikasi ISO Speed ​​Speed

    Mesin Kunci Tandas otomatis otomatis 300PCS / MIN Sertifikasi ISO Speed ​​SPEED: 300PCS / MIN KANGGO PRINSIP PUTRA: 98% Model: Sijil GM082M: CE ISO Kondisi: Mesin korsi jamban sanalika Anyar Mesin Model Model: GM082M Kacepetan Produksi: stabil udakara 200pcs / min (kacepetan panrima), kacepetan kerja sing luwih cepet luwih utawa padha karo 300pcs / min Tingkat produk rampung: 98% Bahan sing bisa ditrapake: Pek, kertas pulp kayu lan film PE. Bahan kemasan: Ing njaba jenenge ...
  • GM082M Toilet Mat Making Machine ood pulp paper and PE film 300pcs/min

    GM082M Toilet Mat Nggawe Mesin pulp ood lan kertas PE 300pcs / min

    GM082M Toilet Mat Making Machine ood pulp paper and PE film 300pcs / min SPEED: 300PCS / MIN KANGGO PRINSYEN RASA: 98% Model: Sijil GM082M: CE Kondisi: Kondisi ISO ISO: Produksi mesin jamban jamban kacepetan dhuwur sing anyar Model Model: GM082M Kacepetan produksi: stabil ing 200pcs / min (kacepetan sing ditampa), kecepatan kerja sing luwih cepet luwih saka utawa padha karo 300pcs / min Tingkat produk rampung: 98% Bahan sing ditrapake: Pek, kertas pulp kayu lan film PE. Bahan kemasan: The outsi ...