Mesin lampin gulung mesin servo lengkap lengkap

Keterangan Singkat:


  • renda Asal: China
  • Jeneng merek: Gachn
  • Sertifikasi: C.
  • Ukuran Dhuwit Minimal: 1 SET
  • Rincian Kemasan: KASANGAN KAYU
  • Wektu Pangiriman: 90-120 HARI KARYA
  • Katentuan Pambayaran: L / C, T / T
  • Kemampuan Penyetor: 10 SETS PER WULANG
  • Detail Produk

    Tags Product

    Katrangan Product Detailed
    Nggawe Bag: Nggawe Tas Online Kacepetan Paket: Stabil ing 40 Bag / min
    Karakter Paket: Stabil Lan efisiensi Ukuran Ukuran: Ganti Format Cepet
    Sertifikat: CE Lan ISO9000 Ngemot Motor: Servo lengkap

    Analisis kegagalan cerdas

    Nalika mesin mandheg lan operasi normal ora normal, iki menehi tips peringatan sing cukup gagal.

     

    Ing nyopir servo lengkap

    Kanthi adaptasi gerakan Mitsubishi lan Yaskawa sing ngontrol PLC lan sistem nyopir servo linear umum, njamin paket lan stabilitas sing akurat.

     

    Sekawan desain sirah puser, mesthekake kacepetan 40 tas / min nalika mbungkus produk ukuran gedhe.

     

    Kasalahan garis sudut ngarep banget dikontrol ing ≤5mm, struktur garis sudut sing stabil.

     

     

    Model GM-089N
    Kacepetan kemasan Kasedhiya 30bags / min,
    Ngasilaken 98%
    efisiensi digunakake 98%
    Cara kemasan Pita film gulung, nggawe kantong kanthi pas.
    Bahan kemasan Film PE utawa kompleks, kekandelan tunggal ana 50-100μm
    Ukuran kemasan L≤400mm, W = 200mm-400mm, H = 90mm -200mm
    Ukuran telung L4.7m × W3.3m × H2.7m
    DW Udakara 4200KG
    Daya instalasi Udakara 19KW
    Keperluan tenaga Sistem kabel telung tahap papat (A, B, C, PE), 380V / 50Hz
    Keperluan udara Tekanan input: 0.6-0.8MPa, konsumsi udhara ‰ ¦200LPM

     

     

     

    Tag:

    mesin diaper bayi,

    mesin popok diwasa


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita