Mesin Pad Saniter / tas serbet kebersihan servo lengkap ing baris 60 tas / Min Speed

Keterangan Singkat:


  • renda Asal: China
  • Jeneng merek: Gachn
  • Sertifikasi: C.
  • Ukuran Dhuwit Minimal: 1 SET
  • Rincian Kemasan: KASANGAN KAYU
  • Wektu Pangiriman: 90-120 HARI KARYA
  • Katentuan Pambayaran: L / C, T / T
  • Kemampuan Penyetor: 10 SETS PER WULANG
  • Detail Produk

    Tags Product

    Mesin Pad Saniter / tas serbet kebersihan servo lengkap ing baris 60 tas / Min Speed

    Paket: Kasus Kayu Daya Instalasi: Udakara 16KW
    Servo Driving: Mitsubishi Ngontrol PLC Ngasilaken: 98%
    Efisiensi Pakaryan: 90% Kacepetan Paket: Stabil ing 60 Bag / min

    Model: GM-088W

    cara kemasan tas prefabricated, tas gusset ngisor lan kantong gusset sisih
    film kemasan Film OPP, film kompleks, kekandelan lapisan siji 7000m
    dimensi kemasan dilebokake, bantalan, papan sing dipasang, dhuwur tumpukan≤150mm
    Ukuran telung ukuran L6.3m × W1.5m × H2.0m
    Daya instalasi Udakara 16KW
    Keperluan tenaga Telung kabel papat fase (A, B, C, PE), 380V / 50Hz

    Ing nyopir servo lengkap

    kanthi adaptasi gerakan Mitsubishi lan Yaskawa sing ngontrol PLC lan sistem nyopir servo linear umum, njamin paket lan stabilitas sing akurat.

    Struktur garis sudhut sing dipaten

    dibuktekake minangka struktur garis sudut sing paling akurat lan stabil.

    Film nglereni Zero mm

    Ngatur tas hhcraft, especiallt kanggo film OPP, garis sudut sing jelas lan garis penyegel sing bisa dipesthekake bisa dipesthekake tanpa ngilangi film sampah.

    Popularitas dhuwur

    cocog kanggo tas jinis cina lan tas jinis Eropa.

    Struktur tas mbukak paten

    struktur pambuka sing dikendhaleni servo bisa adaptasi karo macem-macem dimensi kemasan, kanthi nyetel data bisa entuk ijol-ijolan produk.

    Manungsa sentuh pad

    Kanthi ngirit macem-macem data produk, kanggo ijol-ijolan syarat produk, bisa ditindakake kanthi gampang.

    Struktur ranté larik didorong dening servo sing kapisah, ngrampungake transmisi prefabricated, lan dilengkapi 5 posisi kanggo tas sing dipasang, siji nggunakake lan serep liyane.

    Operasi bagging stabil, akurat lan dipercaya, kanggo mesthekake yen tas ora utuh.

    Piranti pambuka tas mbukak dening servo sing ngindhari keruwetan kurva trek kasebut, lan menehi fasilitas supaya produk bisa ganti.

    Piranti proteksi digawe saka bracket alloy aluminium lan piring kaca organik transparan, kekandelan piring kaca kudu luwih saka 7mm.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita