Tipe sabuk kemul panti sing resik yaiku ngitung tumpukan mesin servo lengkap

Keterangan Singkat:


  • renda Asal: China
  • Jeneng merek: Gachn
  • Sertifikasi: C.
  • Ukuran Dhuwit Minimal: 1 SET
  • Rincian Kemasan: KASANGAN KAYU
  • Wektu Pangiriman: 90-120 HARI KARYA
  • Katentuan Pambayaran: L / C, T / T
  • Kemampuan Penyetor: 10 SETS PER WULANG
  • Detail Produk

    Tags Product

    Katrangan Product Detailed
    Kacepetan Counting: Stabil Ing 1300pcs / min Daya Instalasi: Udakara 14KW
    PLC: Mitusbishi Ukuran Mesin: L3.1mà —-W5.70mà — - H2.0m

    Entuk full-auto: GM085WP Penumpuk pancet kebersihan servo lengkap digunakake kanggo ngrampungake docking kanthi otomatis ing antarane mesin nggawe lan mesin kemasan, kanthi otomatis ngrampungake fungsi trimming, grading, tumpukan lan dipakani.

     

    Kanthi fungsi proteksi kakehan-mandeg kanthi otomatis, ikatan kanthi otomatis kanthi mesin kemasan lan garis produksi.

     

    Piranti panganan sing paling anyar, bisa entuk feed manual tumpukan cilik tanpa mandheg.

     

    Salah stor sing ngetang bisa dicocogake karo rong mesin sing ngemas.

     

    Kanthi fungsi proteksi kakehan-mandeg kanthi otomatis, ikatan kanthi otomatis kanthi mesin kemasan lan garis produksi.

     

    Siji stiker sing ngetang bisa dicocogake nganggo rong utawa luwih mesin sing ngemas.

     

    Ngganti jamur bakal luwih trep, ukuran beda bisa ngalih ing siji tombol saka parameter, loro piranti sing dipakani bisa ditemtokake spesifikasi.

     

    Telung sabuk iki nglindhungi transportasi produk saka telung arah, lan njaga pusat produk kanthi konsisten, njamin stabil lan dipercaya.

     

    Motor sing disambung karo papan pemisahan, respon cepet, preposisi pemisahan.

     

    Koordinasi karo ranté mesin kemasan supaya ranté nambah stasiun ruang kanggo éling fungsi feed manual online menyang tumpukan cilik.

     

    Wis nyopir motor servo sing kapisah Tolak produk sing ditumpuk menyang mekanisme chain kanthi terus.

     

    Piranti pangayoman safety sesuai karo ketentuan GB5083-1999.

     

    Pasokan daya kontrol utama yaiku fase 220Vac; kekuwatan kontrol sistem yaiku 24Vdc.

     

    Piranti sistem listrik sesuai karo syarat GB / T5226.1-2002.

     

    Lawang kabinet listrik nganggo open rotary, wiring apik lan gampang dijaga, kabinet kontrol listrik sing dilengkapi sistem penyuian aliran paksi.

     

    Kabeh konfigurasi sistem radhang paru-paru bisa memenuhi standar nasional

     

    Kabeh bagean mesin kanthi perawatan permukaan, baja tahan karat yaiku bahan # 304.

     

    Kabeh bagean mesin kudu nindakake perawatan permukaan, lan bagean transmisi digawe saka baja khusus lan perawatan quenching lan tempering.

     

    jeneng  merek
    Button, Circuit Breaker, Hubungi, relay, suplai suhu pengontrol suhu lan ora. Schneider, Omron utawa SICK
    Ngontrol Program / Ngontrol Gerakan Mitsubishi Q170MCPU-S1
    Model Ekspansi Q52B + QX41-S1 + QY41P
    Layar Sentuh HMI 10.4 Mitsubishi GT2310-VTBA
    (Foto Listrik, Serat-optik, tembelan warna) Omron, SICK, OPTEXor Banner
    Sopir Servo Mitsubishi MR-J4Bseries
    Motor Servo Mitsubishi HG-KR & SRseries
    komponen lan bagean  Merek lan model
    Pengurangan Plancongan Servo Serial SHIMPO ABLE
    Gabung JermanKTR
    Katup Solenoid Pneumatik SMC
    silinder SMC
    Bantalan gulung NSK
    Nggawe Gandheng IKO
    Lapisan linear, Guide Rail REXROTH, THK

     

    Tag:

    mesin pad kebersihan,

    mesin produksi napkin sanitasi


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita