Mesin Paket Napkin Saniter

  • Full Auto Pre-Made Bags Sanitary Towe Packaging Machine L6.3m×W1.5m×H2.0m Size

    Tas lengkap Otomatis Mesin Tas Barang Apik Sanitary Towe L6.3mà — — W1.5mà — — Ukuran H2.0m

    Katrangan Product Detailed Tipe Bag: Ukuran sing wis digawe: L6.3mà —-W1.5mà — H2.0m Efisiensi Pakaryan: â ‰ ¥ 90% DW: Kira-kira 2500KG Paket Cepet: Stabil ing 60 Bag / min Hasil: â ‰ ¥ 98% Pemandu servo lengkap kanthi adaptasi gerakan Mitsubishi lan Yaskawa sing ngontrol PLC lan sistem nyopir servo linear umum, njamin paket lan stabilitas sing akurat banget. Struktur garis sudut sing dipateni kanthi kabukten minangka struktur garis sudut sing paling akurat lan stabil. Zero mm film cu ...
  • Pre-made Bags Sanitary Napkin Wrapping Machine Single Layer Thickness ≤ 70μm

    Tas Pre-made Sanitary Napkin Wrapping Machine Kapal Lapisan Tebak â ‰ ¤ 70μm

    Product Product Detailed Type Machine: Full Servo Full Otomatis Ngasilake: ‰ ¥ 98% Efisiensi Pakaryan: â ‰ ¥ 90% Sijil: CE ISO9000 DW: Kira-kira 2500KG Paket Bungkus: Stabil ing 60 Bag / min Model: Kecepatan Paket GM-088WY: stabil ing 50 tas / min hasil: ≥98% efisiensi kerja: packaging90% cara kemasan: tas prefabricated, tas cina lan film pembungkus kantong Eropa: Film OPP, film kompleks, dimensi lapisan tunggal 7000m ukuran: dipasang, bantalan, bantalan , tumpukan dhuwur≤150mm thr ...
  • 380V/50Hz  Sanitary Napkin Packing Machine Input Pressure 0.6 – 0.8 MPa

    Tekanan Input Mesin Input Pinjaman 380V / 50Hz Sanitari 0,6 - 0,8 MPa

    Product Product Detailed Film: PE utawa Komplek Ngasilaken: â ‰ ¥ 98% Efisiensi Pakaryan: â ‰ ¥ 90% DW: Kira-kira 2500KG Sawise Penjualan: Kacepetan Paket Layanan Engineer: Stabil ing 60 Bag / min Model: Kecepatan Paket GM-088WY: stabil ing 60 tas / min hasil: ≥98% efisiensi kerja: packaging90% cara kemasan: tas prefabricated, tas cina lan film pembungkus kantong Eropa: Film OPP, film kompleks, dimensi lapisan tunggal 7000m ukuran: dipasang, bantalan, bantalan , tumpukan dhuwur≤150mm ...
  • Fully Automatic Sanitary Napkin Machine Full servo auto Rolling fim

    Sepatu Mesin Napkin Sanitasi Otomatis kanthi lengkap

    Katrangan Produk Detailed Paking: Daya Masang Plancongan Kayu: Babagan 16KW Servo nyopir: Mitsubishi Utawa Yaskawa Ngontrol PLC Ngasilake: â ‰ Brand 98% Brand: Kacepetan Pengepakan Gachn: Stabil ing 60 Bag / metode pembungkus tas prefabricated, tas gusset ngisor lan gusset sisih Film packaging film OPP, film kompleks, ukuran lapisan siji≤≤μμ packagingm packaging packaging packaging packagings packaging, packaging, packaging inserted inserted pad pad inserted pad pad pad pad pads pad pad,,,,,,,
  • Sanitary Napkin Packing Machine high efficiency pantyliner wrapping machine

    Mesin pembungkusan napkin sanitasi mesin bungkus pantyliner efisiensi dhuwur

    Format Keterangan Produk Detail: Operasi Ganti Format Cepet: Diagnostik Skrin Sentuh: Dhiskusi Dhiskusi Cepet: 60 Tas / min Sijil: CE Lan ISO9000 Otomatis Auto: Pandu servo lengkap Otomatis Kanthi adaptasi gerakan Mitsubishi lan Yaskawa ngontrol PLC lan servo linear umum sistem nyopir, njamin paket lan stabilitas sing akurat banget. Struktur garis sudut sing dipatenake wis dibuktekake kanthi struktur garis garis sudut sing paling akurat lan stabil. Pate ...
  • Gachn Technology Sanitary Napkin Packing Machine Full Servo 380V / 50Hz

    Gachn Technology Sanitary Napkin Packing Machine Full Servo 380V / 50Hz

    Katrangan Product Detailed Tipe Tas: Nggawe Pembaikan Garis Garis: Kayu-kayuan Kayu Servo nyetir: Mitsubishi Utawa Yaskawa Ngontrol PLC Hasil: â ‰ ¥ 98% Efisiensi Pakaryan: â ‰ ¥ 90% Kacepetan Paket: Stabil ing 60 Bag Kanggo Saben Cara Paket Minit prefabricated tas, kantong gusset ngisor lan film pembungkusan gusset sisih film OPP, film kompleks, ukuran lapisan siji≤≤μμμm bungkus ukuran dipasang, pelat nempel, dhuwur tumpukan≤150mm Ukuran ukuran L6.3m × W1.5m × ...
  • 60 bags each minute straight sanitary napkin pads pantyliner packing machine

    60 tas saben menit lurus napkin sanitasi mesin pembungkus pantyliner

    Format Keterangan Produk Detail: Operasi Ganti Format Cepet: Diagnostik Skrin Sentuh: Dhiskusi Dhiskusi Cepet: 60 Tas / min Sijil: CE Lan ISO9000 Otomatis Auto: Pandu servo lengkap Otomatis Kanthi adaptasi gerakan Mitsubishi lan Yaskawa ngontrol PLC lan servo linear umum sistem nyopir, njamin paket lan stabilitas sing akurat banget. Struktur garis sudut sing dipatenake wis dibuktekake kanthi struktur garis garis sudut sing paling akurat lan stabil. Pate ...
  • Hight Speed Panty Liner Packaging Machine L6.3m×W1.5m×H2.0m Three Size Dimension

    Mesin kemasan Liner kacepetan Hight Speed ​​L6.3mà —-W1.5mà — — H2.0m Ukuran Ukuran Ukuran Telung

    Katrangan Product sing Rampung Sawise Dodolan: Mesin Teknik Masing Laut Kanggo Engineer: Babagan 16KW Pagelaran Servo: Ngasilake Servo Lengkap: ‰ ¥ 98% Efisiensi Pakaryan: ‰ ¥ 90% Kacepetan Paket: Stabil ing 60 Tas Kanggo Saben Paket metode bungkus tas prefabricated, tas ngisor gusset lan tas sisih gusset packaging film film OPP, film Komplek, siji lapisan thickness≤70μm ukuran packaging dipasang bantalan, stickered bantalan, numpuk height≤150mm Tiga ukuran ukuran L6.3m × W1.5m × H2.0m Ing ...
  • 60 bags per minute packing speed sanitary napkin pre-made bag packing machine

    60 tas saben menit kacepetan mesin pembungkus tas sing wis digawe resik

    Tas Product Detailed: Speed ​​Packing Pre-made: 60 Tas / min Kualitas: PEMBANGUNAN HIGH-END: SERVO MOTOR AUTO: KOMUNITAS AUTO FULL: Hasil NEW: ≥98% efisiensi kerja: ≥90% cara kemasan: tas prefabricated, Kantong cina lan film pembungkus kantong Eropa: Film OPP, film kompleks, ukuran pembungkusan lapisan 70≤mm: lapisan dipasang, bantalan, pelat, tumpukan dhuwur≤90mm ukuran telung: L6.3m × W1.5m × H2.0m DW: babagan 2500KG Daya instalasi: abou ...
  • Full servo Sanitary Napkin Packing Machine Mitsubishi Controlling PLC

    Pluging lengkap Sanitary Napkin Packing Mesin Mitsubishi Ngontrol PLC

    Katrangan Product Detailed: 2 taun Sawise Sales: Engineer Oversea Service PLC: Mitsubishi Ngontrol PLC Ngasilake: â ‰ ¥ 98% Efisiensi Pakaryan: â ‰ ¥ 90% Kacepetan Kemasan: Stabil ing 60 Tas Kanggo Saben Paket bungkus metode prefabricated tas, gusset ngisor tas lan kantong gusset bag pembungkus film OPP film, film kompleks, ukuran lapisan tunggalμ70μm ukuran dimensi dipasang pad, papan sing dipasang, dhuwur tumpukan≤150mm Ukuran dimensi ukuran L6.3m × W1.5m × H1.0m ...
  • Full servo Roll bag sanitary napkin panty liner packing machine

    Lengkap servo Roll tas kebersihan mesin pembungkus panty liner

    Deskripsi Product Detailed PACKING SPEED: 60 BAGS / MIN BAG: ROLL TYPE AUTO: FULL AUTO SERVO: SERVO FULL SELEP SALES: KONEKSI PERKHIDMATAN OVERSEA ENGINEER: KELUAR BARU Model: Kecepatan Pembungkusan ROLL: Speed ​​kacepetan 70 tas / min (hubungane menyang aplikasi) Ngasilake: ≥98% Cara kemasan: kaset film gulung, nggawe tas kanthi online Bahan film: PE komplek film, ketebalan lapisan tunggal≤70um Ukuran kemasan: bantalan sing dipasang, pelat sing dipasang, dhuwur ukuran tumpukan stack90mm Telung D D: L6. 3m x W1.5m x H2.0m DW: ...
  • CKD Full Servo Sanitary Napkin Production Line  CE and ISO9000 Certification

    Garis Produksi Produksi Napkin Sanitary Napkin lengkap lan CE Sertifikat ISO9000

    Product Product Detailed Silinder: CKD Certificate: CE Lan ISO9000 Servo Driving: Mitsubishi Utawa Yaskawa Ngontrol PLC Ngasilake: â ‰ ¥ 98% Efisiensi Pakaryan: â ‰ ¥ 90% Kacepetan Packing: Stabil ing 60 Bag Kanggo Saben Paket metode prefabricated tas, ngisor Kantong gusset lan tas gusset film pembungkus film OPP, film kompleks, ukuran lapisan siji single70μm ukuran dimensi bungkus, papan sing dipasang, tumpukan dhuwur≤150mm Telung dimensi ukuran L6.3m × W1.5m × H2.0m ...