Stacker Counting Sanitary Napkin

  • Sanitary napkin and panty liner pads counting and stacking machine

    Napkin sanitari lan bantalan selimut kathok pancing lan mesin tumpukan

    Bobot Product Detailed Bobot Mesin :: Kira-kira 2900KG Instalasi Daya: About Speed ​​Speed ​​14KW: 1300 Pcs / min Ukuran Mesin: L3.1mà — W5.70mà — H2.0m Ukuran sapotong tunggal: ukuran siji sing sawise baris produksi napkin sanitasi. lempitan. (kekandelan produk wis rampung yaiku 4-13mm.) Piranti pelindung digawe saka kurungan alloy aluminium lan piring kaca organik transparan, lan ketebalan piring kaca organik transparan luwih saka 7mm. Ukuran: L3.1 ...
  • Sanitary napkin and panty liner pads counting and stacking machine

    Napkin sanitari lan bantalan selimut kathok pancing lan mesin tumpukan

    Keterangan Produk Detailed Bobot Mesin :: Kira-kira 2900KG Instalasi Daya: Kira-kira 14KW Counting Speed: 1300 Pcs / min Ukuran Mesin: L3.1mà —-W5.70mà —m H2.0m Sistem nyopir servo lengkap Kanthi ngatur sistem kendali gerakan servo, seri Mitsubishi lan Sistem servo MR-J4-seri AC Kanthi fungsi proteksi kakehan-mandeg kanthi otomatis, ikatan kanthi otomatis kanthi mesin kemasan lan garis produksi. Kanthi fungsi pertukaran cepet saka SKU dipasang bantalan menyang s ...
  • Full servo panty liner sanitary napkin pads counting stacking machine

    Lengkap servo panty liner pelet sanitikal sing ngetung mesin tumpukan

    Keterangan Produk Detailed Bobot Mesin :: Kira-kira 2900KG Instalasi Daya: Kira-kira 14KW Counting Speed: 1300 Pcs / min Ukuran Mesin: L3.1mà —-W5.70mà —m H2.0m Sistem nyopir servo lengkap Kanthi ngatur sistem kendali gerakan servo, seri Mitsubishi lan Sistem servo MR-J4-seri AC Kanthi fungsi proteksi kakehan-mandeg kanthi otomatis, ikatan kanthi otomatis kanthi mesin kemasan lan garis produksi. Ora ana bebaya kanggo peralatan, sing selaras karo ...
  • Full servo panty liner sanitary napkin pads counting stacking machine

    Lengkap servo panty liner pelet sanitikal sing ngetung mesin tumpukan

    Keterangan Produk Detailed Bobot Mesin :: Kira-kira 2900KG Instalasi Daya: Kira-kira 14KW Counting Speed: 1300 Pcs / min Ukuran Mesin: L3.1mà —-W5.70mà —m H2.0m Sistem nyopir servo lengkap Kanthi ngatur sistem kendali gerakan servo, seri Mitsubishi lan Sistem servo MR-J4-seri AC Kanthi fungsi proteksi kakehan-mandeg kanthi otomatis, ikatan kanthi otomatis kanthi mesin kemasan lan garis produksi. Ora ana bebaya kanggo peralatan, sing selaras karo ...
  • Full auto high speed panty liner sanitary napkin pads counting stacking machine

    Panty liner kacepetan bantal kacepetan lengkap otomatis bantalan tumpukan mesin tumpukan

    Keterangan Produk Detailed Bobot Mesin :: Kira-kira 2900KG Instalasi Daya: Kira-kira 14KW Counting Speed: 1300 Pcs / min Ukuran Mesin: L3.1mà —-W5.70mà —m H2.0m Sistem nyopir servo lengkap Kanthi ngatur sistem kendali gerakan servo, seri Mitsubishi lan Sistem servo MR-J4-seri AC Kanthi fungsi proteksi kakehan-mandeg kanthi otomatis, ikatan kanthi otomatis kanthi mesin kemasan lan garis produksi. Kanthi fungsi pertukaran cepet saka SKU dipasang bantalan menyang s ...
  • Full auto sanitary napkin panty liner pads counting stacking machine

    Pabilitas panti liner kanthi lengkap sanitet otomatis sing ngetung mesin tumpukan

    Keterangan Produk Detailed Bobot Mesin :: Kira-kira 2900KG Instalasi Daya: Kira-kira 14KW Counting Speed: 1300 Pcs / min Ukuran Mesin: L3.1mà —-W5.70mà —m H2.0m Sistem nyopir servo lengkap Kanthi ngatur sistem kendali gerakan servo, seri Mitsubishi lan Sistem servo MR-J4-seri AC Kanthi fungsi proteksi kakehan-mandeg kanthi otomatis, ikatan kanthi otomatis kanthi mesin kemasan lan garis produksi. Kanthi fungsi pertukaran cepet saka SKU dipasang bantalan menyang s ...
  • Full servo Panty liner sanitary napkin pads counting stacking machine

    Servo Panty liner pady lengkap pelet sing ngitung mesin tumpukan

    Keterangan Produk Detailed Bobot Mesin :: Kira-kira 2900KG Instalasi Daya: About Speed ​​Speed ​​14KW: 1300 Pcs / min Ukuran Mesin: L3.1mà —-W5.70mà — H2.0m Hitung full-auto: GM085WP Kaetung napkin servo lengkap. kanthi otomatis ngrampungake docking antarane mesin sing nggawe lan mesin pembungkus, kanthi otomatis ngrampungake fungsi trining, grading, tumpukan lan dipakani. Kanthi fungsi proteksi kakehan-mandeg kanthi otomatis, b otomatis otomatis ...
  • Panty liner sanitary napkin pads counting stacking machine

    Panty pelapik sanitikal kebal pancacahan mesin tumpukan

    Katrangan Product Detailed Speed ​​Speed: Stabil At 1300pcs / min Power Installation: About 14KW Counting Speed: 1300 Pcs / min Ukuran Mesin: L3.1mà — W5.70mà —m, H2.0m Hitung otomatis otomatis: GM085WP Lengkap napkin servo lengkap. digunakake kanggo ngrampungake docking kanthi otomatis ing antarane mesin sing nggawe lan mesin kemasan, kanthi otomatis ngrampungake fungsi trimming, grading, tumpukan lan dipakani. Kanthi fungsi proteksi kakehan-mandeg kanthi otomatis, kanthi otomatis ...
  • High speed sanitary pads counting stacking machine

    Bantalan sanitasi kacepetan dhuwur ngetung mesin tumpukan

    Katrangan Produk Detailed Speed ​​Speed: Stable At 1300pcs / min Controlling: Full Servo PLC: Ukuran Mesin Mitsubishi: L3.1mà —-W5.70mà H H2.0m Hitung full-auto: GM085WP Penumpahan napkin servo lengkap kanggo otomatis lengkap docking antarane mesin sing nggawe lan mesin packing, kanthi otomatis ngrampungake fungsi trining, grading, tumpukan lan dipakani. Kanthi fungsi proteksi kakehan-mandeg kanthi otomatis, ikatan kanthi otomatis kanthi ...
  • Hi performance and high speed Full servo sanitary napkin pantyliner counting machine

    Hai kinerja lan kacepetan lengkap servo sanalika napkin pantyliner mesin ngetang

    Katrangan Product Detailed Speed ​​Speed: Stable At 1300pcs / min Auto: Full Auto PLC: Mitusbishi Servo Motors: Pengiriman Servo lengkap: 100 Dina Kondisi: Dodolan Anyar: Layanan Engineer Liwat Segara otomatis otomatis otomatis: GM085WP counting stiker digunakake kanggo ngrampungake docking kanthi otomatis antarane mesin sing nggawe lan mesin kemasan, kanthi otomatis ngrampungake fungsi trimming, grading, tumpukan lan dipakani. Kanthi fungsi overlo ...
  • Sanitary napkin panty liner belt type counting stacking full servo machine

    Tipe sabuk kemul panti sing resik yaiku ngitung tumpukan mesin servo lengkap

    Katrangan Product Detailed Speed ​​Speed: Stabil On 1300pcs / min Power Installation: About 14KW PLC: Ukuran Mesin Mitusbishi: L3.1mà — W5.70mà —m, H2.0m Hitung full-auto: GM085WP Penumpuk napkin servo lengkap kanggo otomatis digunakake kanthi otomatis ngrampungake dok ing antarane mesin sing nggawe lan mesin pembungkus, kanthi otomatis ngrampungake fungsi trining, grading, tumpukan lan dipakani. Kanthi fungsi proteksi kakehan-mandeg kanthi otomatis, total bondin otomatis ...
  • High speed sanitary napkin and panty liner pads counting  machine

    Napkin sanitasi kacepetan kanthi banter lan panty liner mesin sing ngetung

    Keterangan Produk Detailed Bobot Mesin :: Kira-kira 2900KG Instalasi Daya: About Speed ​​Speed ​​14KW: 1300 Pcs / min Ukuran Mesin: L3.1mà —-W5.70mà —m H2.0m Pandu servo lengkap: Gunakake motor drive motor servo AC kanthi dhuwur. mode kontrol. Terminal operasi layar tutul nyedhiyakake antarmuka mesin manungsa, kontrol grafis, lan imbuhan setelan parameter luwih trep. Piranti pad-separator meksa nindakake bantalan menyang stasiun tumpukan kanthi tliti kanggo mesthekake ...
1.2. Sabanjure> >> Halaman 1/2