Napkin sanitari lan bantalan selimut kathok pancing lan mesin tumpukan

Keterangan Singkat:


  • renda Asal: China
  • Jeneng merek: Gachn
  • Sertifikasi: C.
  • Ukuran Dhuwit Minimal: 1 SET
  • Rincian Kemasan: KASANGAN KAYU
  • Wektu Pangiriman: 90-120 HARI KARYA
  • Katentuan Pambayaran: L / C, T / T
  • Kemampuan Penyetor: 10 SETS PER WULANG
  • Detail Produk

    Tags Product

    Katrangan Product Detailed
    Bobot Mesin :: Udakara 2900KG Daya Instalasi: Udakara 14KW
    Kacepetan Counting: 1300 PC / min Ukuran Mesin: L3.1mà —-W5.70mà — - H2.0m

    Ukuran potongan siji: ukuran siji sawise garis produksi napkin kebersihan. (Ketebalan produk wis rampung 4-13mm.)

     

    Counting luwih akurat: Gunakake servo nyopir piranti pad-separator beban sing entheng, sadhar gerakan gerakan pemisah kanthi akurat kanthi cepet.

     

    Gangguan: The¼œ80db, sing diukur 1 meter adoh lan 1,5 meter saka mesin. (Air pump & Fan klebu)

     

    Miturut tata letak spasial, sambungake karo mesin nggawe lan mekanisme pembetulan, kanggo njamin transportasi bantalan luwih stabil.

     

    Piranti proteksi digawe saka bracket alloy aluminium lan piring kaca organik transparan, lan ketebalan piring kaca organik transparan luwih saka 7mm.

     

    Ukuran: L3.1m × W5.70m × H2.0m, sisih ngisor duwe piranti penyesuaian dhuwur. (Miturut tata letak nyata)

     

    Miturut tata letak spasial, sambungake karo mesin nggawe lan mekanisme pembetulan, kanggo njamin transportasi bantalan luwih stabil.

     

    Kanthi adaptasi sistem kontrol gerakan servo, seri Mitsubishi lan sistem servo AC-J4-seri AC.

     

    Kanthi fungsi proteksi kakehan-mandeg kanthi otomatis, ikatan kanthi otomatis kanthi mesin kemasan lan garis produksi.

     

    Kanthi fungsi ijol-ijolan cepet saka SKU dipasang bantalan menyang bantalan tumpukan.

     

    Siji stiker sing ngetang bisa dicocogake nganggo rong utawa luwih mesin sing ngemas.

     

    jeneng  merek
    Button, Circuit Breaker, Hubungi, relay, suplai suhu pengontrol suhu lan ora. Schneider, Omron utawa SICK
    Ngontrol Program / Ngontrol Gerakan Mitsubishi Q170MCPU-S1
    Model Ekspansi Q52B + QX41-S1 + QY41P
    Layar Sentuh HMI 10.4 Mitsubishi GT2310-VTBA
    (Foto Listrik, Serat-optik, tembelan warna) Omron, SICK, OPTEXor Banner
    Sopir Servo Mitsubishi MR-J4Bseries
    Motor Servo Mitsubishi HG-KR & SRseries
    komponen lan bagean  Merek lan model
    Pengurangan Plancongan Servo Serial SHIMPO ABLE
    Gabung JermanKTR
    Katup Solenoid Pneumatik SMC
    silinder SMC
    Bantalan gulung NSK
    Nggawe Gandheng IKO
    Lapisan linear, Guide Rail REXROTH, THK

     

    Tag:

    mesin pad kebersihan,

    mesin produksi napkin sanitasi


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita