Rolling Fim Tape Sanitary Napkin Mesin Packing Three Three four four wire

Keterangan Singkat:


  • renda Asal: China
  • Jeneng merek: Gachn
  • Sertifikasi: C.
  • Ukuran Dhuwit Minimal: 1 SET
  • Rincian Kemasan: KASANGAN KAYU
  • Wektu Pangiriman: 90-120 HARI KARYA
  • Katentuan Pambayaran: L / C, T / T
  • Kemampuan Penyetor: 10 SETS PER WULANG
  • Detail Produk

    Tags Product

    Rolling Fim Tape Sanitary Napkin Mesin Packing Three Three four four wire

    Sertifikat: CE Lan ISO9000 Daya Instalasi: Udakara 16KW
    Ngemot Motor: Servo lengkap Ngasilaken: 98%
    Efisiensi Pakaryan: 90% Kacepetan Paket: Stabil ing 60 Bag / min
    cara kemasan tas prefabricated, tas gusset ngisor lan kantong gusset sisih
    film kemasan Film OPP, film kompleks, kekandelan lapisan siji 7000m
    dimensi kemasan dilebokake, bantalan, papan sing dipasang, dhuwur tumpukan≤150mm
    Ukuran telung ukuran L6.3m × W1.5m × H2.0m
    Daya instalasi Udakara 16KW
    Keperluan tenaga Telung kabel papat fase (A, B, C, PE), 380V / 50Hz

    Plings nikel kimia ditindakake ing kabeh bagean, permukaan karo bahan stainless steel nggunakake SUS304, lan ora mbebayani kanggo awak manungsa.

    Angkat tumpang tindih: kesalahan tumpang tindih ≤3mm (rong lapisan sawise nutup panyegel sudut ≤3mm)

    Garis pengedap: laminasi packing posisi posisi panyaring ± 3mm (ukur ukuran kedap rampung karo versi warna saka baris)

    Struktur ranté larik didorong dening servo sing kapisah, ngrampungake transmisi prefabricated, lan dilengkapi 5 posisi kanggo tas sing dipasang, siji nggunakake lan serep liyane.

    Operasi bagging stabil, akurat lan dipercaya, kanggo mesthekake yen tas ora utuh.

    Piranti pambuka tas mbukak dening servo sing ngindhari keruwetan kurva trek kasebut, lan menehi fasilitas supaya produk bisa ganti.

    Piranti proteksi digawe saka bracket alloy aluminium lan piring kaca organik transparan, kekandelan piring kaca kudu luwih saka 7mm.

    Garis pengedap: laminasi packing posisi posisi panyaring ± 3mm (ukur ukuran kedap rampung karo versi warna saka baris)

    Ing nyopir servo lengkap

    Kanthi adaptasi gerakan Mitsubishi lan Yaskawa sing ngontrol PLC lan sistem nyopir servo linear umum, njamin paket lan stabilitas sing akurat.

    Struktur garis sudhut sing dipaten

    Wis dibuktekake kanthi jelas minangka struktur garis sudut sing paling akurat lan stabil.

    Struktur tas mbukak paten

    Struktur pembukaan tas sing dikendhaleni servo bisa adaptasi karo macem-macem dimensi kemasan, kanthi nyetel data bisa entuk ijol-ijolan produk.

    Daya sing paling cekak

    Ing kahanan garis garis stabil, mesin iki cekak dawa rim film mung 10mm.

    Adaptasi dimensi kemasan produk sing dhuwur

    nyetel bantalan sing dilebokake lan bantalan stiker, uga ketebalan kathok kathok dilipat 2mm

    Efisiensi kerja 

    Film muter struktur nempatno .nalika kanggo digunakake lan liyane kanggo nyiapake .nalika entuk bahan iketan sing ora mandheg, nyimpen wektu ijolan film, nambah efisiensi kerja.

     

    Analisis kegagalan cerdas

    nalika mesin break lan operasi normal ora kedadeyan, menehi tips peringatan sing cukup gagal

     

    20180124090721_96406 1

     


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita