Produk

  • Rolling Bag Baby Diaper Packaging Machine Stable 40 bags/min Packing Speed

    Rolling Bag Baby Diaper Packaging Machine Stabil 40 bag / Speed ​​Packing Speed

    Katrangan Product Detailed: Waragad: 1 Taun: GM-089N Hasil: â ‰ ¥ 98% Bobot: 4200kg Sijil: CE lan Kacepetan Pembungkus ISO9000: Stabil ing 40 Tas / Model Model GM-089N kacepetan Stabil ing 40bags / min, Ngasilake ≥ Efisiensi kerja 98% ≥92% Cara ngepetake film film, nggawe kantong. Bahan kemasan PE utawa film kompleks, kekandelan tunggal yaiku 50-100μm Ukuran kemasan L≤400mm, W = 200mm-400mm, H = 90mm -200mm Telung ukuran L4.7m × W3.3m × H2.7m DW Kira-kira 42 ...
  • Self Designed Automatic Baby Diaper Machine Pre-Made Mitsubishi PLC

    Dhewe Dirancang Mesin Bayi otomatis Otomatis Mitsubishi PLC

    Fungsi Keterangan Produk Terperinci: Diaper Packing PLC: Ngasilake Mitsubishi: â ‰ ¥ 98% Bobot: 4200kg Sing Nggawe: Nggawe Tas ing Kacepetan Pembungkus Mesin: Stabil ing 40 Bag / min Model Model GM-089N Cepet Stabil ing 40bags / min, Ngasilake efisiensi kerja ≥98% ≥92% Cara kemasan Nggulung film film, nggawe kantong kanthi pas. Bahan kemasan PE utawa film kompleks, kekandelan tunggal yaiku 50-100μm Ukuran kemasan L≤400mm, W = 200mm-400mm, H = 90mm -200mm Telung ukuran L4.7m × W3 ...
  • Full Servi  Full Servo Baby Diaper Machine / Adult Diaper Wrapping Machine

    Mesin Diaper Serbo lengkap Seru lengkap / Mesin bungkus popok diwasa

    Katrangan Product Detailed Cara Kemasan: Pita Film Rolling, Nggawe Tas ing Line. Nggawe Bag: Nggawe Tas Ing Mesin Ngasilake: â ‰ ¥ 98% Bobot: 4200kg DW: About 4200KG Kemasan Kemasan: Stabil St 40 Tas / min Model kacepetan kemasan GM-089N Stabilitas 40bags / min, Ngasilake ≥98% efisiensi kerja ≥92% Cara pembungkusan Film film tape, nggawe kantong kanthi pas. Bahan kemasan PE utawa film kompleks, kekandelan tunggal ana 50-100μm Ukuran kemasan L≤400mm, W = 200mm-400mm, H ...
  • Gachn Baby Diaper Packaging Machine PE Or Complex Film Packaging Material

    Mesin Pembungkin Lampin Gachn Baby PE Utawa Material Pembungkus Film Komplek

    Katrangan Product Detailed Material Packaging: PE Ong Ngrampungake Film Komplek: Babagan 19KW Ngasilake: â ‰ Weight 98% Bobot: 4200kg Nggawe: Nggawe Tas ing Kacepetan Kemasan Mesin: 40 Tas / menit Model GM-089N kacepetan Kemasan Stabil ing 40bags / min, Ngasilake efisiensi kerja ≥98% ≥92% Cara kemasan Nganggo film film, nggawe kantong kanthi baris. Bahan kemasan PE utawa film kompleks, kekandelan tunggal yaiku 50-100μm Ukuran kemasan L≤400mm, W = 200mm-400mm, H = 90mm -200mm ...
  • Automatic Baby Diaper Production Line Fabricated Three Phase Four Wires System

    Garis Produksi Produksi Diaper Obat Dhewe Tanduran Phase Papat Kawat

    Daya Keterangan Produk Terperinci: Bahan Mesin 19KW: Bisa Ngasilake Kasedhiya: â ‰ ¥ 98% Bobot: 4200kg Nggawe: Nggawe Tas ing Kecepatan Pembungkus Mesin: 40 Beg / min Model kecepatan Pembungkusan Kantong: 40 Uk / min. Ngasilake efisiensi kerja ≥98% ≥92% Cara kemasan Nggulung film film, nggawe kantong kanthi pas. Bahan kemasan PE utawa film kompleks, kekandelan tunggal yaiku 50-100μm Ukuran kemasan L≤400mm, W = 200mm-400mm, H = 90mm -200mm Telung ukuran L4.7m × W3.3m × ...
  • Full Servo Baby Diaper Packing Machine Plc Controlling Pull-Ups 4200Kg Weight

    Lengkep Mesin Pembungkus popok Servo lengkap Plc Ngontrol Pull-ups 4200Kg

    Fungsi Keterangan Produk Terperinci: Konfigurasi Lampu lan Mbungkus Lampin: Konfigurasi Tunggal Lan Bunder: â ‰ ¥ 98% Bobot: 4200kg Kacepetan Paket: 45 Bag / Min Nggawe: Model Tas sing digawe saka Pranata sing digawe saka GM-089N kacepetan Stabil ing 40bags / min , Nggawe efisiensi kerja ≥98% ≥92% Cara pembungkusan Film film tape, nggawe kantong. Bahan kemasan PE utawa film kompleks, kekandelan tunggal ana 50-100μm Ukuran kemasan L≤400mm, W = 200mm-400mm, H = 90mm -200mm Ukuran telung ...
  • Professional Baby Diaper Packaging Machine , Automatic Adult Diaper Machine

    Mesin Pembungkin Lampin bayi sing Profesional, Mesin Lampu Dewasa otomatis

    Fungsi Keterangan Produk Terperinci: Warna Package Lampin: Bisa Diowahi Khusus: â ‰ ¥ 98% Bobot: Bungkus Pembungkus 4200kg: 45 Bag / Min Nggawe: Tas Pre-digawe Mesin Paket Lampin Diaper Pribadi, Model Mesin Diaper Dewasa otomatis GM-089N Kacepetan kemasan Stabil kanthi 40bags / min, Ngasilake efisiensi kerja ≥98% ≥92% Cara kemasan Ngulung film film, nggawe kantong kanthi baris. Bahan kemasan PE utawa film kompleks, kekandelan siji ana 50 ...
  • GM-089N Baby Diaper Packaging Machine CE and ISO9000 Certification

    Mesin-paket Lampin Diaper GM-089N CE lan sertifikasi ISO9000

    Deskripsi Product Detailed Jeneng Brand: Gachn Bag Making: Bag sing wis digawe Ngasilake: â ‰ ¥ 98% Bobot: 4200kg Sijil: CE lan Kacepetan bungkus ISO9000: 45 Tas / min Model kacepetan bungkusan GM-089N stabil 40bags / min, Ngasilake ≥ Efisiensi kerja 98% ≥92% Cara ngepetake film film, nggawe kantong. Bahan kemasan PE utawa film kompleks, kekandelan tunggal yaiku 50-100μm Ukuran kemasan L≤400mm, W = 200mm-400mm, H = 90mm -200mm Telung ukuran L4.7m × W3.3m × H2.7m DW ...
  • GM089NY Baby Diaper Making Machine , Adult Diaper Machine 45 Bags/Min Speed

    Mesin Lampu Diet GM089NY, Mesin Diaper Diwasa 45 Bag / Kacepetan Min

    Deskripsi Product Detailed Motor Motret: Kabeh Sijil Servos Lengkap: CE Lan ISO Ngasilake: â ‰ ¥ 98% Bobot: 4200kg Sawise Dodolan: Kacepetan Paket Layanan Engineer Overlee: 45 Tas / min Model kecepatan Pembungkusan sing Cepet: 45 Tas / min Model GM-089N Cepet Stabil kanthi 40bags / min, Hasil ≥98% efisiensi kerja ≥92% Cara ngepetake film film, nggawe kantong. Bahan kemasan PE utawa film kompleks, kekandelan tunggal yaiku 50-100μm Ukuran kemasan L≤400mm, W = 200mm-400mm, H = 90mm -200mm Telung ukuran L4.7m × W3 ...
  • CE Baby Diaper Packaging Machine , Baby Diaper Wrapping Machine GM089NY

    CE Mesin Mesin Diaper Bayi, Mesin Pembungkus Lampin bayi GM089NY

    Deskripsi Product Detail Asal: China Xiamen Certificate: CE Lan ISO Diprodhuksi: â ‰ ¥ 98% Bobot: 4200kg Sing Nggawe: Cepet-tas Dibungkus Kacepetan: 45 Tas / min Lengkap lengkap bayi diaper diwasa mesin lampin diwasa model Model Kecepatan kemasan GM-089N Stabil kanthi 40bags / min, Ngasilake efisiensi kerja ≥98% ≥92% Cara pembungkus Rilis film film, nggawe kantong. Bahan kemasan PE utawa film kompleks, kekandelan tunggal ana 50-100μm Ukuran kemasan L≤400mm, W ...
  • High Speed Wet Wipes Production Line Full Servo Driving Longer Knife Service Time

    Garis Pengeluaran Wipa Basah Cepet Dhuwur Kanthi Wektu Layanan Knife Knife sing Luwih dawa

    Katrangan Product Detilasi PLC: Kecepatan Preduksi Yaskawa: 300pcs / min Stacking Speed: 300pcs / min Bekalan Daya: 3Ph380Vac50HZÂ ± 5%. Motor nyetir: Bagean Utama Servo Motor: Model Diimpor GM-082 Kacepetan produksi stabil kanthi 300 potongan kanggo saben count menit lan kacepetan tumpukan ≥30 tas / min, 10 bêsik / tas Diprodhuksi ≥98% efisiensi Pakaryan ≥95% Spunlace bahan kain Nonwoven rasukan nonwoven, kertas gratis bledug, film kompleks, dll, jembaré ana ing ukuran 130 dimensi Punch ukuran ...
  • CE and ISO Wet Wipes Production Machine Protable And Family Use

    CE lan Mesin Basah Produksi Wet Wet Wet sing bisa dilindhungi lan Kulawarga

    Werna Desain Produk Detail: Kacepetan Prduksi Jalur Pelanggan: 300pcs / min Kacepetan Stacking: 300pcs / min Bekalan Daya: 3Ph380Vac50HZÂ ± 5%. Motor nyopir: Certioficate Motret Servo: CE lan Model ISO GM-082 Kacepetan produksi stabil kanthi 300 potongan kanggo saben menit lan kacepetan tumpukan ≥30 tas / min, 10 bêsik / tas Diprodhuksi ≥98% efisiensi Pakaryan ≥95% Bahan kain ora produk rasukan nonwoven spunlace, kertas gratis bledug, film kompleks, dll, jembaré ana ing 130-200mm Punch di ...