Tas sing wis digawe lengkap lengkap servo bayi diaper mesin kemasan diwasa

Keterangan Singkat:


  • renda Asal: China
  • Jeneng merek: Gachn
  • Sertifikasi: C.
  • Ukuran Dhuwit Minimal: 1 SET
  • Rincian Kemasan: KASANGAN KAYU
  • Wektu Pangiriman: 90-120 HARI KARYA
  • Katentuan Pambayaran: L / C, T / T
  • Kemampuan Penyetor: 10 SETS PER WULANG
  • Detail Produk

    Tags Product

    Katrangan Product Detailed
    Servo Driving: Mitsubishi Kacepetan Packaging: Stabil Ing 40bags / min
    Ngasilaken: â ‰ ¥ 98% Bahan Kemasan: Film Film PE Utawa Komplek, Kekandelan Tunggal 50-100m
    Jinis Tas: Bag gulung Sawise Sales: Engineer Layanan Oversea

    Spesifikasi Kemasan: Siji baris: L (170-260) mm × W (130-455) mm × H (105-140) mm

    Spesifikasi Kemasan: rong baris: L (340-520) mm × W (130-455) mm × H (105-140) mm

     

    Ukuran Tunggal: ukuran siji sing sawise lipatan produksi produksi popok bayi.

    L: 170-260mm W: 105-140mm kekandelan sawise kompres: 7-15mm

     

    Nyopir servo lengkap

    Kanthi ngganti obah Mitsubishi lan Yaskawa sing ngontrol PLC lan sistem nyopir servo linear umum, njamin paket lan stabilitas sing akurat banget

     

    Kasalahan garis sudut ngarep banget dikontrol ing 5mm, struktur garis sudut sing stabil.

     

    Telung desain sirah meksa, mesthekake kacepetan 40 tas / min nalika mbungkus produk ukuran ukuran gedhe.

     

    Analisa kegagalan cerdas, nalika mesin break lan operasi normal ora normal, menehi tips peringatan sing gagal

     

    Model GM-089N
    Kacepetan kemasan Kasedhiya 40bags / min,
    Ngasilaken 98%
    efisiensi digunakake 98%
    Cara kemasan Pita film gulung, nggawe kantong kanthi pas.
    Bahan kemasan Film PE utawa kompleks, kekandelan tunggal ana 50-100μm
    Ukuran kemasan L≤400mm, W = 200mm-400mm, H = 90mm -200mm
    Ukuran telung L4.7m × W3.3m × H2.7m
    DW Udakara 4200KG
    Daya instalasi Udakara 19KW
    Keperluan tenaga Sistem kabel telung tahap papat (A, B, C, PE), 380V / 50Hz
    Keperluan udara Tekanan input: 0.6-0.8MPa, konsumsi udhara ‰ ¦200LPM
    Tag:

    mesin diaper bayi,

    mesin popok diwasa


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita