Warta perusahaan

  • Xiamen Gachn listed on the NEEQ successfully

    Xiamen Gachn kadhaptar ing NEEQ kanthi sukses

    Ing tanggal 21 April 2015, teknologi Xiamen Gachn., Ltd (ing ngisor iki sing diarani Gachn) agung didhaptar ing sistem saham SMB kanthi ngenali stok pertama peralatan kemasan intelektual paling dhuwur. . Gachn diadegaké ing taun 2011, iku anyar lan dhuwur ...
    Waca liyane