Kacepetan bayi Mitsubishi Q170MCPU-S1 600 pcs / min Kacepetan Ngétung

Keterangan Singkat:


  • renda Asal: China
  • Jeneng merek: Gachn
  • Sertifikasi: C.
  • Ukuran Dhuwit Minimal: 1 SET
  • Rincian Kemasan: KASANGAN KAYU
  • Wektu Pangiriman: 90-120 HARI KARYA
  • Katentuan Pambayaran: L / C, T / T
  • Kemampuan Penyetor: 10 SETS PER WULANG
  • Detail Produk

    Tags Product

    Katrangan Product Detailed
    Kacepetan Counting: 600 PC / min Ngitung Jumlah: 15-50 Potongan
    Ukuran susun atur: L3.6mà —-W3.3mà — - H2.2m Dipuntedahaken Piranti: Otomatis / Manual
    Kondisi: Anyar Nyambung: Otomatis
    Jeneng Merek
    Button, Circuit Breaker, Contactor, Relay, Thermostat, Nguripake Daya lan sapanunggalane Schneider, Omron utawa Honeywell
    Ngontrol Program / Gerakan Ngontrol PLC Mitsubishi Q170MCPU-S1
    Model Ekspansi) Q52B + QX41-S1 + QY41P
    Layar Sentuh HMI 10.4 Mitsubishi GT2310-VTBA
    Foto Listrik, Serat optik, tembelan warna Omron, SICK, OPTEX utawa Banner
    Sistem nyopir servo Mitsubishi MR-J4B
    Servo Motor Mitsubishi HG-KR & SR
    Sistem Kontrol Suhu Omron
    Kertu nyetir PLC dhewe dirancang, kabeh nggunakake unsur elektronik sing diimpor

    Sawise Layanan Penjualan:
    1- Garansi kualitas siji taun lan dhukungan teknik umur sing gratis.
    2- Alat ganti gratis bakal diwenehake yen mesin rusak sajrone garansi.
    3- Sawise wektu babar pisan, bagean ganti kanggo ganti diganti miturut pangisian daya tartamtu.

    Mesin gampang dioperasi, nganggo motor servo lan panel sentuhan PLC, sing bisa nyetel suhu kemasan, kecepatan bungkus lan dawa jaringan. Mesin iki nganggo desain integrasi listrik sing entheng, kanthi fungsi sistem alarm kesalahan kesalahan lan sinyal instruksi safety.

    Basa panel layar tutul bisa dirancang khusus miturut panuku.

     

    Kacepetan Ngétung lan Numpuk: stabil ing 550pcs / min, kacepetan maksimal maksimal ≤600pcs / min.Keluaran otomatis sesuai karo kacepetan mesin packing, lan kacepetan output kanthi manual: 25-45pcs, kerja stabil stabil tunggal yaiku 15time / min; 10-24pcs, kerja stabil push tunggal yaiku 20time / min.

     

    Ora ana bebaya kanggo peralatan kasebut, sing cocog karo standar keamanan nasional sing relevan.

     

    Hubungi produk sapotong siji sawise potongan bayi diaper utawa liner produksi lampin diwasa, ora ana kahanan sing luwih dikirim utawa luwih kurang ngirim produk menyang godhong sing ngetung.

     

    Ndhaptar loro ekspor kemasan lan siji port pelepasan, nalika mesin kemasan mudhun, produk siji bakal ngilangi port port.

     

    Nalika salah sawijining bungkusan wis salah, ing sawetara kapasitas kacepetan produksi produksi nyuda kanggo ngemas manual, saklar manual menyang pangisi tangan, mesthekake yen bisa terus-terusan ngemas kabeh bantalan, yen kecepatan garis produksi ora bisa nyuda, kelebon bantalan bakal diturunake.

     

    Sistem listrik sesuai karo syarat GB / T5226.1-2002.

     

    Bisa digunakake kanthi stabil, lan ora ngrusak kanthong ing njero nalika meksa.

     

    Program ing ngisor iki bisa luwes ing layar tutul, lan tetep dadi lokasi ing ngisor iki, kanggo njamin penggawean sirah.Mitsubishi Q170MCPU-S1 Baby Diaper Machine 600 pcs/min Counting Speed

    Tag:

    mesin popok bayi servo lengkap,

    mesin popok otomatis


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita