Hih kacepetan lengkap servo bayi lampin mesin bungkusan diwasa

Keterangan Singkat:


  • renda Asal: China
  • Jeneng merek: Gachn
  • Sertifikasi: C.
  • Ukuran Dhuwit Minimal: 1 SET
  • Rincian Kemasan: KASANGAN KAYU
  • Wektu Pangiriman: 90-120 HARI KARYA
  • Katentuan Pambayaran: L / C, T / T
  • Kemampuan Penyetor: 10 SETS PER WULANG
  • Detail Produk

    Tags Product

    Katrangan Product Detailed
    Werna: Miturut Keperluan Pelanggan Ngemot Motor: Servo lengkap
    Kacepetan Paket: 40 Tas / min Ngasilaken: â ‰ ¥ 98%
    Sertifikat: CE Lan ISO9000 Kondisi: Anyar

    Model: GM-089NY

    Kacepetan kemasan: stabil ing 40bags / min

    Ngasilake: ≥98%

    Efisiensi kerja: ≥92%

    Cara kemasan: nggunakake tas prefabricated, tas gusset sisih lan kantong gusset ngisor

    Film kemasan: PE utawa film sing kompleks, kekandelan lapisan siji: 50-100μm

    Ukuran kursi: L≤400mm, W = 200mm ~ 400mm, H = 90mm ~ 200mm

    Ukuran 3D: L4.7m × W3.3m × H2.7m

    Peralatan DW: udakara 4200KG

    Daya instalasi: udakara 20KW

    Keperluan tenaga: sistem kabel telung phase papat (A, B, C, PE), 380V / 50Hz

    Keperluan udara: tekanan input: 0.6-0.8MPa; konsumsi udhara â ‰ ¦300LPM

     

    Toleransi gusset kontrol ing 5mm, struktur gaweyan gusset stabil kanggo mesthekake gusset luwih ayu lan akurat.

     

    Nyopir servo lengkap

    Kanthi ngganti obah Mitsubishi lan Yaskawa sing ngontrol PLC lan sistem nyopir sistem linear umum, njamin paket lan stabilitas sing akurat, Kita uga duwe sistem Siemens lan CB kanggo milih pelanggan.

     

    Telung desain sirah meksa, mesthekake kacepetan 40 tas / min nalika mbungkus produk ukuran ukuran gedhe.

     

    Analisa kegagalan cerdas, nalika mesin break lan operasi normal ora normal, menehi tips peringatan sing gagal

    Tag:

    mesin diaper bayi,

    lampin bayi nggawe mesin


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita