Bantalan sanitasi kacepetan dhuwur ngetung mesin tumpukan

Keterangan Singkat:


  • renda Asal: China
  • Jeneng merek: Gachn
  • Sertifikasi: C.
  • Ukuran Dhuwit Minimal: 1 SET
  • Rincian Kemasan: KASANGAN KAYU
  • Wektu Pangiriman: 90-120 HARI KARYA
  • Katentuan Pambayaran: L / C, T / T
  • Kemampuan Penyetor: 10 SETS PER WULANG
  • Detail Produk

    Tags Product

    Katrangan Product Detailed
    Kacepetan Counting: Stabil Ing 1300pcs / min Ngontrol: Servo lengkap
    PLC: Mitsubishi Ukuran Mesin: L3.1mà —-W5.70mà — - H2.0m

    Entuk full-auto: GM085WP Penumpuk pancet kebersihan servo lengkap digunakake kanggo ngrampungake docking kanthi otomatis ing antarane mesin nggawe lan mesin kemasan, kanthi otomatis ngrampungake fungsi trimming, grading, tumpukan lan dipakani.

     

    Kanthi fungsi proteksi kakehan-mandeg kanthi otomatis, ikatan kanthi otomatis kanthi mesin kemasan lan garis produksi.

     

    Piranti panganan sing paling anyar, bisa entuk feed manual tumpukan cilik tanpa mandheg.

     

    Siji stiker sing ngetang bisa dicocogake nganggo rong utawa luwih mesin sing ngemas.

     

    Ngganti jamur bakal luwih trep, ukuran beda bisa ngalih ing siji tombol saka parameter, loro piranti sing dipakani bisa ditemtokake spesifikasi.

     

    Counting luwih akurat: Gunakake servo nyopir piranti pad-separator beban sing entheng, sadhar gerakan gerakan pemisah kanthi akurat kanthi cepet.

     

    Piranti pad-separator meksa nindakake bantalan menyang stasiun tumpukan kanthi tepat kanggo mesthekake bantalan wis rapih ing stasiun tumpukan.

     

    Miturut tata letak spasial, sambungake karo mesin nggawe lan mekanisme pembetulan, kanggo njamin transportasi bantalan luwih stabil.

     

    Telung sabuk iki nglindhungi transportasi produk saka telung arah, lan njaga pusat produk kanthi konsisten, njamin stabil lan dipercaya.

     

    Motor sing disambung karo papan pemisahan, respon cepet, preposisi pemisahan.

     

    Ngangkut bantalan kanthi prepos tekanan tekanan, posisi kasebut akurat.

     

    Posisi sudut papan pemisah bisa diatur, bisa dipasang ing layar tutul.

     

    Dilengkapi foto listrik sing ngetung, kuantitas pancacahan bisa dipercaya, bantalan jumlahe jumlah bisa diatur ing layar tutul.

     

    Iki nyopir motor servo sing kapisah.Ing dalan rotasi sirkulasi sabuk, nempel papan sambungan pad ing sabuk sinkron.

     

     

     

    jeneng  merek
    Button, Circuit Breaker, Hubungi, relay, suplai suhu pengontrol suhu lan ora. Schneider, Omron utawa SICK
    Ngontrol Program / Ngontrol Gerakan Mitsubishi Q170MCPU-S1
    Model Ekspansi Q52B + QX41-S1 + QY41P
    Layar Sentuh HMI 10.4 Mitsubishi GT2310-VTBA
    (Foto Listrik, Serat-optik, tembelan warna) Omron, SICK, OPTEXor Banner
    Sopir Servo Mitsubishi MR-J4Bseries
    Motor Servo Mitsubishi HG-KR & SRseries
    komponen lan bagean  Merek lan model
    Pengurangan Plancongan Servo Serial SHIMPO ABLE
    Gabung JermanKTR
    Katup Solenoid Pneumatik SMC
    silinder SMC
    Bantalan gulung NSK
    Nggawe Gandheng IKO
    Lapisan linear, Guide Rail REXROTH, THK

     

    Tag:

    mesin pad kebersihan,

    mesin produksi napkin sanitasi


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita