Napkin sanitasi kacepetan dhuwur lan bantalan selimut kathok tumpukan mesin sing ngetung

Keterangan Singkat:


  • renda Asal: China
  • Jeneng merek: Gachn
  • Sertifikasi: C.
  • Ukuran Dhuwit Minimal: 1 SET
  • Rincian Kemasan: KASANGAN KAYU
  • Wektu Pangiriman: 90-120 HARI KARYA
  • Katentuan Pambayaran: L / C, T / T
  • Kemampuan Penyetor: 10 SETS PER WULANG
  • Detail Produk

    Tags Product

    Katrangan Product Detailed
    Bobot Mesin :: Udakara 2900KG Daya Instalasi: Udakara 14KW
    Kacepetan Counting: 1300 PC / min Ukuran Mesin: L3.1mà —-W5.70mà — - H2.0m

    Kabeh bagean mesin kanthi perawatan permukaan, baja tahan karat yaiku bahan # 304.

     

    Kabeh nomer timbal lan komponen lengkap, cetha lan konsisten karo gambar sing diwenehake.

     

    Lawang kabinet listrik nganggo open rotary, wiring apik lan gampang dijaga, kabinet kontrol listrik sing dilengkapi sistem penyuian aliran paksi.

     

    Drive full servo: Gunakake drive motor servo AC kinerja dhuwur, mode kontrol sistem. Terminal operasi layar tutul nyedhiyakake antarmuka mesin manungsa, kontrol grafis, lan imbuhan setelan parameter luwih trep.

     

    Peralatan kasebut tanpa bebaya safety potensial, Sopat karo standar keamanan nasional

     

    Piranti pad-separator meksa nindakake bantalan menyang stasiun tumpukan kanthi tepat kanggo mesthekake bantalan wis rapih ing stasiun tumpukan.

     

    Ngganti jamur bakal luwih trep, ukuran beda bisa ngalih ing siji tombol saka parameter, loro piranti sing dipakani bisa ditemtokake spesifikasi.

     

    Counting luwih akurat: Gunakake servo nyopir piranti pad-separator beban sing entheng, sadhar gerakan gerakan pemisah kanthi akurat kanthi cepet.

     

    Ukuran potongan siji: ukuran siji sawise garis produksi napkin kebersihan. (Ketebalan produk wis rampung 4-13mm.)

     

    Miturut tata letak spasial, sambungake karo mesin nggawe lan mekanisme pembetulan, kanggo njamin transportasi bantalan luwih stabil.

     

    Telung sabuk iki nglindhungi transportasi produk saka telung arah, lan njaga pusat produk kanthi konsisten, njamin stabil lan dipercaya.

     

    Dilengkapi foto listrik sing ngetung, kuantitas pancacahan bisa dipercaya, bantalan jumlahe jumlah bisa diatur ing layar tutul.

     

    Dock karo mesin sing nggawe: Mesin sing digawe dilengkapi enkoder supaya bisa ngacak sinyal kanthi otomatis.

     

    Kabeh bagean utama sing diimpor saka negara maju:

     

    jeneng  merek
    Button, Circuit Breaker, Hubungi, relay, suplai suhu pengontrol suhu lan ora. Schneider, Omron utawa SICK
    Ngontrol Program / Ngontrol Gerakan Mitsubishi Q170MCPU-S1
    Model Ekspansi Q52B + QX41-S1 + QY41P
    Layar Sentuh HMI 10.4 Mitsubishi GT2310-VTBA
    (Foto Listrik, Serat-optik, tembelan warna) Omron, SICK, OPTEXor Banner
    Sopir Servo Mitsubishi MR-J4Bseries
    Motor Servo Mitsubishi HG-KR & SRseries
    komponen lan bagean  Merek lan model
    Pengurangan Plancongan Servo Serial SHIMPO ABLE
    Gabung JermanKTR
    Katup Solenoid Pneumatik SMC
    silinder SMC
    Bantalan gulung NSK
    Nggawe Gandheng IKO
    Lapisan linear, Guide Rail REXROTH, THK

     

    Tag:

    mesin pad kebersihan,

    mesin produksi napkin sanitasi


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita