Napkin sanitasi kacepetan dhuwur lan bantalan selimut kathok cacah mesin tumpukan

Keterangan Singkat:


  • renda Asal: China
  • Jeneng merek: Gachn
  • Sertifikasi: C.
  • Ukuran Dhuwit Minimal: 1 SET
  • Rincian Kemasan: KASANGAN KAYU
  • Wektu Pangiriman: 90-120 HARI KARYA
  • Katentuan Pambayaran: L / C, T / T
  • Kemampuan Penyetor: 10 SETS PER WULANG
  • Detail Produk

    Tags Product

    Katrangan Product Detailed
    Bobot Mesin :: Udakara 2900KG Daya Instalasi: Udakara 14KW
    Kacepetan Counting: 1300 PC / min Ukuran Mesin: L3.1mà —-W5.70mà — - H2.0m
    (Bagean No.) (Jeneng komponen mesin)
    No.01 Mekanisme ngirim
    Nomer02 Mekanisme Rectification
    Nomer03 (Piranti pemisahan Pad-Separator (EA, EB)
    N0.04 (EA, EB) piranti Pad-Stack
    N0.05 (EA, EB) Pirang piranti
    N0.06 (Piranti Proteksi)
    No.07 (Sistem Listrik)
    No.08 (Sistem Pneumatik)
    No.09 (Penampilan Mesin)

     

    Ukuran potongan siji: ukuran siji sawise garis produksi napkin kebersihan. (Ketebalan produk wis rampung 4-13mm.)

     

    Keperluan Udara: Tekanan Atmosfera≥0.5MPa, Tekanan Udara Operasional≥0.5MPa, Konsumsi udara<300L / min.

     

    Ukuran: L3.1m × W5.70m × H2.0m, sisih ngisor duwe piranti penyesuaian dhuwur. (Miturut tata letak nyata)

     

    Drive full servo: Gunakake drive motor servo AC kinerja dhuwur, mode kontrol sistem. Terminal operasi layar tutul nyedhiyakake antarmuka mesin manungsa, kontrol grafis, lan imbuhan setelan parameter luwih trep.

     

    Piranti pad-separator meksa nindakake bantalan menyang stasiun tumpukan kanthi tepat kanggo mesthekake bantalan wis rapih ing stasiun tumpukan.

     

    Ngganti jamur bakal luwih trep, ukuran beda bisa ngalih ing siji tombol saka parameter, loro piranti sing dipakani bisa ditemtokake spesifikasi.

     

    Counting luwih akurat: Gunakake servo nyopir piranti pad-separator beban sing entheng, sadhar gerakan gerakan pemisah kanthi akurat kanthi cepet.

     

    Miturut tata letak spasial, sambungake karo mesin nggawe lan mekanisme pembetulan, kanggo njamin transportasi bantalan luwih stabil.

     

    Telung sabuk iki nglindhungi transportasi produk saka telung arah, lan njaga pusat produk kanthi konsisten, njamin stabil lan dipercaya.

     

    Dilengkapi foto listrik sing ngetung, kuantitas pancacahan bisa dipercaya, bantalan jumlahe jumlah bisa diatur ing layar tutul.

     

    Dock karo mesin sing nggawe: Mesin sing digawe dilengkapi enkoder supaya bisa ngacak sinyal kanthi otomatis.

     

     

     

     

     

    Tag:

    mesin pad kebersihan,

    mesin produksi napkin sanitasi


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita