Napkin sanitasi kacepetan kanthi banter lan panty liner mesin sing ngetung

Keterangan Singkat:


  • renda Asal: China
  • Jeneng merek: Gachn
  • Sertifikasi: C.
  • Ukuran Dhuwit Minimal: 1 SET
  • Rincian Kemasan: KASANGAN KAYU
  • Wektu Pangiriman: 90-120 HARI KARYA
  • Katentuan Pambayaran: L / C, T / T
  • Kemampuan Penyetor: 10 SETS PER WULANG
  • Detail Produk

    Tags Product

    Katrangan Product Detailed
    Bobot Mesin :: Udakara 2900KG Daya Instalasi: Udakara 14KW
    Kacepetan Counting: 1300 PC / min Ukuran Mesin: L3.1mà —-W5.70mà — - H2.0m

    Entuk full-auto: GM085WP Penumpuk pancet kebersihan servo lengkap digunakake kanggo ngrampungake docking kanthi otomatis ing antarane mesin nggawe lan mesin kemasan, kanthi otomatis ngrampungake fungsi trimming, grading, tumpukan lan dipakani.

     

    Drive full servo: Gunakake drive motor servo AC kinerja dhuwur, mode kontrol sistem. Terminal operasi layar tutul nyedhiyakake antarmuka mesin manungsa, kontrol grafis, lan imbuhan setelan parameter luwih trep.

     

    Piranti pad-separator meksa nindakake bantalan menyang stasiun tumpukan kanthi tepat kanggo mesthekake bantalan wis rapih ing stasiun tumpukan.

     

    Counting luwih akurat: Gunakake servo nyopir piranti pad-separator beban sing entheng, sadhar gerakan gerakan pemisah kanthi akurat kanthi cepet.

     

    Counting luwih akurat: Gunakake servo nyopir piranti pad-separator beban sing entheng, sadhar gerakan gerakan pemisah kanthi akurat kanthi cepet.

     

    Ukuran potongan siji: ukuran siji sawise garis produksi napkin kebersihan. (Ketebalan produk wis rampung 4-13mm.)

     

    Keperluan Udara: Tekanan Atmosfera≥0.5MPa, Tekanan Udara Operasional≥0.5MPa, Konsumsi udara<300L / min.

     

    Ukuran: L3.1m × W5.70m × H2.0m, sisih ngisor duwe piranti penyesuaian dhuwur. (Miturut tata letak nyata)

     

    Miturut tata letak spasial, sambungake karo mesin nggawe lan mekanisme pembetulan, kanggo njamin transportasi bantalan luwih stabil.

     

    Telung sabuk iki nglindhungi transportasi produk saka telung arah, lan njaga pusat produk kanthi konsisten, njamin stabil lan dipercaya.

     

    Dilengkapi foto listrik sing ngetung, kuantitas pancacahan bisa dipercaya, bantalan jumlahe jumlah bisa diatur ing layar tutul.

     

    Dock karo mesin sing nggawe: Mesin sing digawe dilengkapi enkoder supaya bisa ngacak sinyal kanthi otomatis.

     

    Kanggo mesthekake stabilitas lan kualitas mesin, kabeh bagean utama diimpor merek.

     

    jeneng  merek
    Button, Circuit Breaker, Hubungi, relay, suplai suhu pengontrol suhu lan ora. Schneider, Omron utawa SICK
    Ngontrol Program / Ngontrol Gerakan Mitsubishi Q170MCPU-S1
    Model Ekspansi Q52B + QX41-S1 + QY41P
    Layar Sentuh HMI 10.4 Mitsubishi GT2310-VTBA
    (Foto Listrik, Serat-optik, tembelan warna) Omron, SICK, OPTEXor Banner
    Sopir Servo Mitsubishi MR-J4Bseries
    Motor Servo Mitsubishi HG-KR & SRseries
    komponen lan bagean  Merek lan model
    Pengurangan Plancongan Servo Serial SHIMPO ABLE
    Gabung JermanKTR
    Katup Solenoid Pneumatik SMC
    silinder SMC
    Bantalan gulung NSK
    Nggawe Gandheng IKO
    Lapisan linear, Guide Rail REXROTH, THK

     

    Tag:

    mesin pad kebersihan,

    mesin produksi napkin sanitasi


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita