Garis Produksi Diaper Produksi Cepet Lengkap Lengkap Mesin Pakej Dewasa Servo

Keterangan Singkat:


  • renda Asal: China
  • Jeneng merek: Gachn
  • Sertifikasi: C.
  • Ukuran Dhuwit Minimal: 1 SET
  • Rincian Kemasan: KASANGAN KAYU
  • Wektu Pangiriman: 90-120 HARI KARYA
  • Katentuan Pambayaran: L / C, T / T
  • Kemampuan Penyetor: 10 SETS PER WULANG
  • Detail Produk

    Tags Product

    Garis Produksi Diaper Produksi Cepet Lengkap Lengkap Mesin Pakej Dewasa Servo

    Kacepetan Counting: 600 PC / min Sertifikat: ISO ISO
    Kelas otomatis: Otomatis lengkap Kondisi: Anyar
    Sawise Layanan: Engineer Layanan Oversea Merek: Gachn

    Model: Kecepatan GM-089NYPackaging: stabil ing 30bags / min

    Ngasilake: ≥98%

    Efisiensi kerja: ≥92%

    Cara kemasan: nggunakake tas prefabricated, tas cina lan tas Eropa

    Film kemasan: PE utawa film sing kompleks, kekandelan lapisan siji: 50-100μm

    Ukuran kursi: L≤400mm, W = 200mm ~ 400mm, H = 90mm ~ 200mm

    Ukuran 3D: L4.7m × W3.3m × H2.7m

    Peralatan DW: udakara 4200KG

    Daya instalasi: udakara 20KW

    Keperluan tenaga: sistem kabel telung phase papat (A, B, C, PE), 380V / 50Hz

    Keperluan udara: tekanan input: 0.6-0.8MPa; konsumsi udhara ≦ 300LPM

    Nyopir servo lengkap

    Kanthi ngganti obah Mitsubishi lan Yaskawa sing ngontrol PLC lan sistem nyopir servo linear umum, njamin paket lan stabilitas sing akurat banget

    Kasalahan garis sudut ngarep banget dikontrol ing 5mm, struktur garis sudut sing stabil.

    Telung desain sirah meksa, mesthekake kacepetan 40 tas / min nalika mbungkus produk ukuran ukuran gedhe.

    Analisa kegagalan cerdas, nalika mesin break lan operasi normal ora normal, menehi tips peringatan sing gagal

     

    2


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita