Mesin Sensor Lampin Diaper Dhuwur 40 Tas Saben Menit

Keterangan Singkat:


  • renda Asal: China
  • Jeneng merek: Gachn
  • Sertifikasi: C.
  • Ukuran Dhuwit Minimal: 1 SET
  • Rincian Kemasan: KASANGAN KAYU
  • Wektu Pangiriman: 90-120 HARI KARYA
  • Katentuan Pambayaran: L / C, T / T
  • Kemampuan Penyetor: 10 SETS PER WULANG
  • Detail Produk

    Tags Product

    Mesin Sensor Lampin Diaper Dhuwur 40 Tas Saben Menit

    Jinis Kemasan: Film utawa Tas sing wis digawe Kondisi: Kabeh New
    Ngasilaken: 98% Bobot: 4200kg
    Sawise Layanan: Layanan Engineer Oversea Kacepetan Paket: 40 Tas Saben Menit
    1. Operasi manungsa-mesin sing bisa diatasi, setelan parameter sing gampang lan cepet.
    2. .Sikap gagal diagnosis, tampilan gagal gagal.
    3. .Nelacak tandha warna listrik optik optik pelacak lan posisi pemotong input digital sing ndadekake segel lan nglereni luwih akurat.
    4. .Pencet kontrol PID menyang suhu, cocog kanggo macem-macem bahan kemasan.
    5. .Perangkat panyegel jinis jinis, panyegelan sing luwih apik, ora ana gunane ing pemotong pengetan kedher.
    6. Piranti panyegelan terminal, wangun tas sing luwih apik, ningkatake level produk.
    7. Nolak mesin ing posisi sing dipilih, ora bakal nempel ing piso lan film pembuwang sampah.
    8. .Sing sistem nyetir, bisa digunakake, pangopènan sing trep.
    9. .Ing kabeh kontrol digayuh dening piranti lunak, trep kanggo nyetel fungsi lan nganyari.2Pangowahan formatNgganti format kasebut kanthi ngganti kompensasi ukuran, mung butuh 20 menit, ningkatake efisiensi produksi.Ing nyopir servo lengkapKanthi adaptasi gerakan Mitsubishi lan Yaskawa sing ngontrol PLC lan sistem nyopir servo linear umum, njamin paket lan stabilitas sing akurat.

      Analisis kegagalan cerdas

      Nalika mesin mandheg lan operasi normal ora normal, iki menehi tips peringatan sing cukup gagal.

      Model GM-089N
      Kacepetan kemasan Kasedhiya 40bags / min,
      Ngasilaken 98%
      efisiensi digunakake 98%
      Cara kemasan Pita film gulung, nggawe kantong kanthi pas.
      Bahan kemasan Film PE utawa kompleks, kekandelan tunggal ana 50-100μm
      Ukuran kemasan L≤400mm, W = 200mm-400mm, H = 90mm -200mm
      Ukuran telung L4.7m × W3.3m × H2.7m
      DW Udakara 4200KG
      Daya instalasi Udakara 19KW
      Keperluan tenaga Sistem kabel telung tahap papat (A, B, C, PE), 380V / 50Hz
      Keperluan udara Tekanan input: 0.6-0.8MPa, konsumsi udhara ≦ 200LPM

      Piranti proteksi digawe saka bracket alloy aluminium lan piring kaca organik transparan, lan ketebalan piring kaca organik transparan luwih saka 7mm.

      Perangkat lunak sing diwenehake manual manual, ing piranti sing mbebayani, peralatan pangiriman daya lan mekanisme gerakan udhara diwenehi tandha karo tandha peringatan sing jelas.

      Piranti sistem listrik sesuai karo syarat GB / T5226.1-2002.

      Lawang kabinet listrik nganggo open rotary, wiring apik lan gampang dijaga, kabinet kontrol listrik sing dilengkapi sistem penyuian aliran paksi.3


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita