Popularitas Apotek Sanitary Napkin Packaging Machine tas siap digawe

Keterangan Singkat:


  • renda Asal: China
  • Jeneng merek: Gachn
  • Sertifikasi: C.
  • Ukuran Dhuwit Minimal: 1 SET
  • Rincian Kemasan: KASANGAN KAYU
  • Wektu Pangiriman: 90-120 HARI KARYA
  • Katentuan Pambayaran: L / C, T / T
  • Kemampuan Penyetor: 10 SETS PER WULANG
  • Detail Produk

    Tags Product

    Katrangan Product Detailed
    Efisiensi Pakaryan: â ‰ ¥ 98% Nggawe Bag: Bag sing wis digawe
    Ngasilaken: â ‰ ¥ 98% Daya Sumber: 3Ph380Vac ± 5% ,50HZ
    Kacepetan Paket: 60 Bag / min Sertifikat: CE Lan Iso9000

    Ing nyopir servo lengkap

    kanthi adaptasi gerakan Mitsubishi lan Yaskawa sing ngontrol PLC lan sistem nyopir servo linear umum, njamin paket lan stabilitas sing akurat.

     

    Struktur garis sudhut sing dipaten

    dibuktekake minangka struktur garis sudut sing paling akurat lan stabil.

     

    Film nglereni Zero mm

    Ngatur tas hhcraft, especiallt kanggo film OPP, garis sudut sing jelas lan garis penyegel sing bisa dipesthekake bisa dipesthekake tanpa ngilangi film sampah.

     

    Popularitas dhuwur

    cocog kanggo tas jinis cina lan tas jinis Eropa.

     

    Struktur tas mbukak paten

    struktur pambuka sing dikendhaleni servo bisa adaptasi karo macem-macem dimensi kemasan, kanthi nyetel data bisa entuk ijol-ijolan produk.

     

    Manungsa sentuh pad

    Kanthi ngirit macem-macem data produk, kanggo ijol-ijolan syarat produk, bisa ditindakake kanthi gampang.

     

    Kabeh bagean mesin nggawe bagean pangiriman perawatan permukaan digawe saka baja khusus lan perawatan quineing lan tempering khusus.

     

    Base kanthi tabung yen ketebalan tembok luwih saka utawa padha karo 6mm, pigura kanthi baja persegi padat baja sing ketebalan luwih gedhe tinimbang 50, panel utama nggunakake piring baja sing ketebalan luwih saka utawa padha karo 15mm.

     

     

    Konfigurasi komponen lan bagean:

    Jeneng Merek
    Button, Circuit Breaker, Contactor, Relay, Thermostat, Nguripake Daya lan sapanunggalane Schneider, Omron
    Ngontrol Program / Gerakan Ngontrol PLC Mitsubishi Q170MSCPU-S1 (Jepang)
    Model Ekspansi Mitsubishi Q52B + QX41-S1 + QY41P (Jepang)
    Layar Sentuh HMI 10.4 Mitsubishi GT2310-VTBA (Jepang)
    Foto Listrik, Serat optik, tembelan warna Panasonic (Jepang), SICK (Jerman)
    Sistem nyopir servo (9 servos Seri Mitsubishi MR-J4B (Jepang)
    Motor Servo (9 servos) Mitsubishi HG-KR & SR Series (Jepang)
    Sistem Kontrol Suhu Omron E5CC-QX2ASM (Jepang)
    Kertu nyetir PLC Desain independen, lan kabeh nggunakake komponen elektronik sing diimpor

     

    Jeneng komponen Merek
    Pengurangan Plancongan Servo Seri SHIMPO ABLE (Jepang)
    Reducer Turbine berongga  Li Ming (Taiwan)
    Reducer Motor Biasa Li Ming (Taiwan)
    Gabung KTR (Jerman)
    Air Pump  GREEFAN
    Fan Motor Quan feng
    Piranti Rectifying BST (Jerman) utawa FIFE (Amerika)
    Aci kembung  TIDLAND (Amerika)
    Katup Solenoid Pneumatik SMC (Jepang) utawa CKD (Jepang) utawa FESTO (Jerman)
    Silinder SMC (Jepang) utawa CKD (Jepang)
    Bantalan gulung NSK (Jepang) utawa NTN (Jepang)
    Nggawe Gandheng IKO (Jepang)
    Sabuk lan Flat Sabuk Opti (Jerman) Gates (Amerika) / Habas (Swiss) / Rapplon (Swiss)

     

     

    Tag:

    mesin pembungkus napkin sanitasi,

    mesin pad kebersihan


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita