Lampin lampin bayi bungkus GM089NY diwasa mesin lan bungkus

Keterangan Singkat:


  • renda Asal: China
  • Jeneng merek: Gachn
  • Sertifikasi: C.
  • Ukuran Dhuwit Minimal: 1 SET
  • Rincian Kemasan: KASANGAN KAYU
  • Wektu Pangiriman: 90-120 HARI KARYA
  • Katentuan Pambayaran: L / C, T / T
  • Kemampuan Penyetor: 10 SETS PER WULANG
  • Detail Produk

    Tags Product

    Katrangan Product Detailed
    Kacepetan Paket: 45 Tas / min Nggawe Bag: Tas sing wis digawe
    Ngasilaken: â ‰ ¥ 98% Bobot: 4200kg
    Model GM-089N
    Kacepetan kemasan Kasedhiya 40bags / min,
    Ngasilaken 98%
    efisiensi digunakake 98%
    Cara kemasan Pita film gulung, nggawe kantong kanthi pas.
    Bahan kemasan Film PE utawa kompleks, kekandelan tunggal ana 50-100μm
    Ukuran kemasan L≤400mm, W = 200mm-400mm, H = 90mm -200mm
    Ukuran telung L4.7m × W3.3m × H2.7m
    DW Udakara 4200KG
    Daya instalasi Udakara 19KW
    Keperluan tenaga Sistem kabel telung tahap papat (A, B, C, PE), 380V / 50Hz
    Keperluan udara Tekanan input: 0.6-0.8MPa, konsumsi udhara ‰ ¦200LPM

     

    Pangowahan format

    Ngganti format kasebut kanthi ngganti kompensasi ukuran, mung butuh 20 menit, ningkatake efisiensi produksi.

     

    Ing nyopir servo lengkap

    Kanthi adaptasi gerakan Mitsubishi lan Yaskawa sing ngontrol PLC lan sistem nyopir servo linear umum, njamin paket lan stabilitas sing akurat.

     

    Analisis kegagalan cerdas

    Nalika mesin mandheg lan operasi normal ora normal, iki menehi tips peringatan sing cukup gagal.

     

    Gampang ngganti ukuran, lan mung kudu ngganti bagean cilik lan paramèter penyesuaian prasaja, sajrone 45 menit kanggo ngrampungake pangowahan.

     

    Sampah bakal diasilake sawise nglereni segel, lan banjur liwat pompa sedhot menyang wadhah sampah.

     

    Piranti proteksi digawe saka bracket alloy aluminium lan piring kaca organik transparan, kekandelan piring kaca kudu luwih saka 6mm.

     

    Perangkat lunak sing diwenehake manual manual, ing piranti sing mbebayani, peralatan pangiriman daya lan mekanisme gerakan udhara diwenehi tandha karo tandha peringatan sing jelas.

     

    Kabeh bagean mesin kudu nindakake perawatan permukaan, lan bagean transmisi digawe saka baja khusus lan perawatan quenching lan tempering.

     

    Piranti sistem listrik sesuai karo syarat GB / T5226.1-2002.

     

    Lawang kabinet listrik nganggo open rotary, wiring apik lan gampang dijaga, kabinet kontrol listrik sing dilengkapi sistem penyuian aliran paksi.

     

    Konfigurasi sistem pneumatik selaras karo standar nasional.

     

    Plings nikel kimia ditindakake ing kabeh bagean, permukaan karo bahan stainless steel nggunakake SUS304, lan ora mbebayani kanggo awak manungsa.

     

     

     

    Tag:

    mesin diaper bayi,

    mesin popok diwasa


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita