Mesin Diaper GM-089NY lengkap Servo Baby 4 Pusing Tas

Keterangan Singkat:


  • renda Asal: China
  • Jeneng merek: Gachn
  • Sertifikasi: C.
  • Ukuran Dhuwit Minimal: 1 SET
  • Rincian Kemasan: KASANGAN KAYU
  • Wektu Pangiriman: 90-120 HARI KARYA
  • Katentuan Pambayaran: L / C, T / T
  • Kemampuan Penyetor: 10 SETS PER WULANG
  • Detail Produk

    Tags Product

    Katrangan Product Detailed
    Tas nyuda: 4 Puster Ngemot Motor: Servo lengkap
    Ngasilaken: â ‰ ¥ 98% Kacepetan Paket: 40 Tas / min
    Kondisi: Kabeh New Sertifikat: CE Lan ISO9000

    Ukuran lan tumpukan ukuran: 15-45 bêsik

     

    Ukuran potongan siji: ukuran siji sing sawise lisan produksi napkin sanitasi. (Ukuran referensi: Length: 180mm-260mm, ketebalan 8mm-15mm.)

     

    Ukuran: L3.3m × W2.9m × H2.2m (dimensi referensi), sisih ngisor duwe piranti penyesuaian dhuwur lan rodha universal sing bisa dialihake.

     

    Perangkat Daya Piranti (DPS): 3Ph380Vac50HZ, sistem kabel kawat kaping papat

     

     

    Stor segara lan gusset

    Kasalahan garis sudut ngarep banget dikontrol ing 5mm, struktur garis sudut sing stabil.

     

    Nyopir servo lengkap

    Kanthi ngganti gerakan Mitsubishi lan Yaskawa sing ngontrol PLC lan sistem nyopir sistem linear servis umum, Sistem pengendalian kontrol PLC opsional, kita nganggep sistem Siemens, AB, Mitsubishi lan Yaskawa kanggo syarat pelanggan.

     

    Telung desain sirah

    mesthekake kacepetan 40 tas / min, lan nggawe mesin kemasan luwih stabil lan fleksibel, nalika kemasan prodhuksi ukuran gedhe.

     

    Analisis kegagalan cerdas

    nalika mesin break lan operasi normal ora kedadeyan, menehi tips peringatan sing cukup gagal.

     

     

    Model GM-089N
    Kacepetan kemasan Kasedhiya 40bags / min,
    Ngasilaken 98%
    efisiensi digunakake 98%
    Cara kemasan Pita film gulung, nggawe kantong kanthi pas.
    Bahan kemasan Film PE utawa kompleks, kekandelan tunggal ana 50-100μm
    Ukuran kemasan L≤400mm, W = 200mm-400mm, H = 90mm -200mm
    Ukuran telung L4.7m × W3.3m × H2.7m
    DW Udakara 4200KG
    Daya instalasi Udakara 19KW
    Keperluan tenaga Sistem kabel telung tahap papat (A, B, C, PE), 380V / 50Hz
    Keperluan udara Tekanan input: 0.6-0.8MPa, konsumsi udhara ‰ ¦200LPM
    Tag:

    mesin diaper bayi,

    mesin popok diwasa


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita