GM-088W Sanitary Napkin Packing Machine Tutul PC Operasi Sijil CE CE

Keterangan Singkat:


  • renda Asal: China
  • Jeneng merek: Gachn
  • Sertifikasi: C.
  • Ukuran Dhuwit Minimal: 1 SET
  • Rincian Kemasan: KASANGAN KAYU
  • Wektu Pangiriman: 90-120 HARI KARYA
  • Katentuan Pambayaran: L / C, T / T
  • Kemampuan Penyetor: 10 SETS PER WULANG
  • Detail Produk

    Tags Product

    Katrangan Product Detailed
    Format: Ganti Format Cepet Operasi: Tutul PC layar
    Diagnostik: Diagnosis dhewe Kacepetan Paket: 60 Bag / min
    Sertifikat: CE Lan ISO9000 Kelas otomatis: Otomatis lengkap

    Nyopir servo lengkap

    Kanthi adaptasi gerakan Mitsubishi lan Yaskawa sing ngontrol PLC lan sistem nyopir servo linear umum, njamin paket lan stabilitas sing akurat.

     

    Struktur garis sudhut sing dipaten

    Wis dibuktekake kanthi jelas minangka struktur garis sudut sing paling akurat lan stabil.

     

    Struktur tas mbukak paten

    Struktur pembukaan tas sing dikendhaleni servo bisa adaptasi karo macem-macem dimensi kemasan, kanthi nyetel data bisa entuk ijol-ijolan produk.

     

    Daya sing paling cekak

    Ing kahanan garis garis stabil, mesin iki cekak dawa rim film mung 10mm.

     

    Adaptasi dimensi kemasan produk sing dhuwur

    nyetel bantalan sing dilebokake lan bantalan stiker, uga ketebalan kathok kathok dilipat 2mm

     

    Efisiensi kerja

    Film muter struktur nempatno .nalika kanggo digunakake lan liyane kanggo nyiapake .nalika entuk bahan iketan sing ora mandheg, nyimpen wektu ijolan film, nambah efisiensi kerja.

     

    Analisis kegagalan cerdas

    nalika mesin break lan operasi normal ora kedadeyan, menehi tips peringatan sing cukup gagal

     

    Nggawe tas online, efisiensi luwih

    Piranti pelindung peralatan kalebu pigura aloi aluminium lan piring kaca organik transparan lan liya-liyane, kekandelan lempeng kaca organik transparan kudu ndhuwur 7mm. (Kajaba saka pigura aloi aluminium)

     

    Piranti pangayoman safety sesuai karo ketentuan GB5083-1999.

     

    Model GM-088W
    Kacepetan kemasan stabil ing 60 tas / min
    Ngasilaken 98%
    Efisiensi kerja 90%
    Metode kemasan pita film gulung, nggawe tas kanthi online
    Bahan film Film kompleks PE, ketebalan lapisan siji -70um
    Ukuran kemasan Dilebokake bantalan, bantalan stiker, dhuwur stiker≤110mm
    Ukuran telung D L6.3m x W1.5m x H2.0m
    DW Udakara 2500KG
    Daya instalasi Udakara 17kw
    Keperluan tenaga Sistem telung tahap, papat kabel kabel (A, B, C, PE), 380v / 50HZ
    Keperluan udara Tekanan udara masukan: 0.5-0.8Mpa, konsumsi udhara≤300LPM

    GM-088W Sanitary Napkin Packing Machine Touch Screen PC Operation CE Certificate

    Tag:

    produksi produksi napkin sanitasi,

    mesin pad kebersihan


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita