Garis Produksi Diaper GM-085N L3.6m × W3.3m × Ukuran Rangkaian H2.2m 600 potongan / min

Keterangan Singkat:


  • renda Asal: China
  • Jeneng merek: Gachn
  • Sertifikasi: C.
  • Ukuran Dhuwit Minimal: 1 SET
  • Rincian Kemasan: KASANGAN KAYU
  • Wektu Pangiriman: 90-120 HARI KARYA
  • Katentuan Pambayaran: L / C, T / T
  • Kemampuan Penyetor: 10 SETS PER WULANG
  • Detail Produk

    Tags Product

    Garis Produksi Diaper GM-085N L3.6m × W3.3m × Ukuran Rangkaian H2.2m 600 potongan / min

    Kacepetan Stacking: 600 Piece / min Ukuran susun atur: L3.6m × W3.3m × H2.2m
    Kuantitas Nyuda: 15-50pcs Werna: Keperluan Pelanggan
    Efisiensi Pakaryan: 98% Ukuran 3D: L4.7m × W3.3m × H2.7m
    Model GM085N
    Counting lan tumpukan jumlahe 15-450 bêsik
    Ukuran potongan siji Length: 180mm-260mm, kekandelan 8mm-15mm
    Ukuran tata mesin L3.6m × W3.3m × H2.2m
    DW 1800KG
    Masokan Piranti Piranti 3Ph380Vac50HZ, sistem kawat papat tahap telu
    Kacepetan Counting lan Stacking 600pcs / min
    Sumber udara: tekanan udara 0.5MPa
    konsumsi udhara < 300L / min
    Bising swara < 85db (A)

    Dhukungan Teknik Pre-Sales:
    1. Wangsulan kanthi profesional lan profesional marang sampeyan babagan mesin teles udan.

    2.Expert sales wong bakal menehi saran profesional kanggo sampeyan adhedhasar kabutuhan sing bener kanggo konfigurasi mesin

    3.Tandhingake lan jelas nerangake sampeyan nalika teka menyang pabrik kita kanggo ngunjungi sadurunge kontrak.

    4.24 Jam layanan online, 7 Dina seminggu ndhukung sampeyan yen ana masalah utawa masalah teknis babagan mesin jamban kertas toilet.

    Layanan Penjualan Sawise
    1.Pemasang lan pelatihan jaban rangkah, kabeh insinyur kita akeh pengalaman kanggo kerja luar negeri
    2. Njamin sampeyan sumber daya tetep sing tetep kanggo rega sing murah

     

    Kanthi ngganti obah Mitsubishi lan Yaskawa sing ngontrol PLC lan sistem nyopir servo linear umum, njamin tumpukan pancacahan sing akurat lan stabil.

     

    Analisa kegagalan cerdas, nalika mesin break lan operasi normal ora normal, menehi tips peringatan sing gagal

     

    Ndhaptar loro ekspor kemasan lan siji port pelepasan, nalika mesin kemasan mudhun, produk siji bakal ngilangi port port.

     

    Nalika salah sawijining bungkusan wis salah, ing sawetara kapasitas kacepetan produksi produksi nyuda kanggo ngemas manual, saklar manual menyang pangisi tangan, mesthekake yen bisa terus-terusan ngemas kabeh bantalan, yen kecepatan garis produksi ora bisa nyuda, kelebon bantalan bakal diturunake.

     

    Sistem listrik sesuai karo syarat GB / T5226.1-2002.

     

    Bisa digunakake kanthi stabil, lan ora ngrusak kanthong ing njero nalika meksa.

     

    Program ing ngisor iki bisa luwes ing layar tutul, lan tetep dadi lokasi ing ngisor iki, kanggo njamin penggawean sirah.

     

    Kabeh bagean mesin kudu nindakake perawatan lumahing, bagean transmisi digawe saka baja khusus lan nindakake perawatan quenching lan tempering.

     

    Hubungi produk siji potongan sawise potongan liner produksi bayi, ora ana kahanan sing luwih bisa dikirim utawa kurang kanggo ngirim produk menyang godhong sing ngetung.

     

    Dhasar kanthi tabung yen ketebalan tembok luwih saka utawa padha karo 6mm, pigura kanthi baja persegi padat baja sing ketebalan luwih gedhe tinimbang 50, panel utama nggunakake piring baja sing ketebalan luwih utawa padha karo 15mm.

     

    Kabeh bagean mesin kudu nindakake perawatan lumahing, bagean transmisi digawe saka baja khusus lan nindakake perawatan quenching lan tempering.

     

    Bahan sing nyemprotake yaiku cat tahan minyak; warna lukisan standar yaiku beras putih. (Yen panuku duwe syarat khusus kanggo nyedhiyakake kertu warna utawa conto warna)

    23


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita