Gachn Teknologi Bag Nggawe Mesin Kemasan Pads Sanitary 17KW Pasang Daya

Keterangan Singkat:


  • renda Asal: China
  • Jeneng merek: Gachn
  • Sertifikasi: C.
  • Ukuran Dhuwit Minimal: 1 SET
  • Rincian Kemasan: KASANGAN KAYU
  • Wektu Pangiriman: 90-120 HARI KARYA
  • Katentuan Pambayaran: L / C, T / T
  • Kemampuan Penyetor: 10 SETS PER WULANG
  • Detail Produk

    Tags Product

    Katrangan Product Detailed
    Sertifikat: CE Lan ISO9000 Instal Daya: 17KW
    Cara Kemasan: Nggawe Bag Online Ukuran Kemasan: Dhuwur Nangkep Kurang saka 110mm
    Kacepetan Paket: Stabil ing 60 Bag / min Merek: Gachn

    Kacepetan kemasan: stabil ing 60 tas / min

    Ngasilake: ≥98%

    Efisiensi kerja: ≥90%

    Cara pembungkus: gulung film film, nggawe tas kanthi online

    Bahan film: film kompleks PE, ketebalan lapisan siji -70um

    Ukuran kemasan: dilebokake bantalan, bantalan stiker, dhuwur stiker≤110mm

    Telung ukuran D: L6.3m x W1.5m x H2.0m

    DW: udakara 2500KG

    Daya instalasi: udakara 17kw

    Keperluan tenaga: sistem telung tahap, papat kabel (A, B, C, PE), 380v / 50HZ

    Keperluan udara: tekanan udara input: 0.5-0.8Mpa, konsumsi udhara≤300LPM

     

    Ora ana bebaya kanggo peralatan kasebut, sing cocog karo standar keamanan nasional sing relevan.

     

    Dhasar kanthi tabung yen ketebalan tembok luwih saka utawa padha karo 6mm, pigura kanthi baja persegi padat baja sing ketebalan luwih gedhe tinimbang 50, panel utama nggunakake piring baja sing ketebalan luwih utawa padha karo 15mm.

     

    Kabeh bagean mesin kudu nindakake perawatan lumahing, bagean transmisi digawe saka baja khusus lan nindakake perawatan quenching lan tempering.

    Adaptasi dimensi kemasan produk sing dhuwur

    nyetel bantalan sing dilebokake lan bantalan stiker, uga ketebalan kathok kathok dilipat 2mm

     

    Efisiensi kerja

    Film muter struktur nempatno .nalika kanggo digunakake lan liyane kanggo nyiapake .nalika entuk bahan iketan sing ora mandheg, nyimpen wektu ijolan film, nambah efisiensi kerja.

     

    Struktur garis sudhut sing dipaten

    Wis dibuktekake kanthi jelas minangka struktur garis sudut sing paling akurat lan stabil.

     

    Struktur tas mbukak paten

    Struktur pembukaan tas sing dikendhaleni servo bisa adaptasi karo macem-macem dimensi kemasan, kanthi nyetel data bisa entuk ijol-ijolan produk.

     

    Daya sing paling cekak

    Ing kahanan garis garis stabil, mesin iki cekak dawa rim film mung 10mm.

     

     

    Tag:

    mesin pembungkus napkin sanitasi,

    mesin pad kebersihan


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita