Teknologi Gachn Mesin bungkus popok bayi lan wong diwasa

Keterangan Singkat:


  • renda Asal: China
  • Jeneng merek: Gachn
  • Sertifikasi: C.
  • Ukuran Dhuwit Minimal: 1 SET
  • Rincian Kemasan: KASANGAN KAYU
  • Wektu Pangiriman: 90-120 HARI KARYA
  • Katentuan Pambayaran: L / C, T / T
  • Kemampuan Penyetor: 10 SETS PER WULANG
  • Detail Produk

    Tags Product

    Katrangan Product Detailed
    Kondisi: Anyar Kacepetan: 40 Tas Saben Menit
    Ukuran susun atur: L4.7m * W3.3m * H2.7m Ngasilaken: â ‰ ¥ 98%
    Ngemot Motor: Servo lengkap Kelas otomatis: Otomatis lengkap

    Garis kemasan otomatis lengkap

    Sambungake karo stor tumpukan kanggo Nglakoni garis bungkusan otomatis kanthi otomatis.

     

    Sudut amba gusset

    Gusset angel sing dirancang dhewe kanggo mesthekake gusset sing apik lan ngemas kanthi rapet.

     

    Nyopir servo lengkap

    Kanthi ngganti obah Mitsubishi lan Yaskawa sing ngontrol PLC lan sistem nyopir servo linear umum, njamin paket lan stabilitas sing akurat banget

     

    Kasalahan garis sudut ngarep banget dikontrol ing 5mm, struktur garis sudut sing stabil.

     

    Telung desain sirah

     mesthekake kacepetan 40 tas / min nalika kemasan prodhuksi ukuran gedhe.

     

    Analisis kegagalan cerdas

     nalika mesin break lan operasi normal ora kedadeyan, menehi tips peringatan sing cukup gagal

     

     

     

    Parameter dhasar

    Model GM-089N
    Kacepetan kemasan Kasedhiya 30bags / min,
    Ngasilaken 98%
    efisiensi digunakake 98%
    Cara kemasan Pita film gulung, nggawe kantong kanthi pas.
    Bahan kemasan Film PE utawa kompleks, kekandelan tunggal ana 50-100μm
    Ukuran kemasan L≤400mm, W = 200mm-400mm, H = 90mm -200mm
    Ukuran telung L4.7m × W3.3m × H2.7m
    DW Udakara 4200KG
    Daya instalasi Udakara 19KW
    Keperluan tenaga Sistem kabel telung tahap papat (A, B, C, PE), 380V / 50Hz
    Keperluan udara Tekanan input: 0.6-0.8MPa, konsumsi udhara ‰ ¦200LPM
    Tag:

    lampin bayi nggawe mesin,

    mesin popok diwasa


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita