Gachn produk mesin lampin bayi lan mesin kemasan

Keterangan Singkat:


  • renda Asal: China
  • Jeneng merek: Gachn
  • Sertifikasi: C.
  • Ukuran Dhuwit Minimal: 1 SET
  • Rincian Kemasan: KASANGAN KAYU
  • Wektu Pangiriman: 90-120 HARI KARYA
  • Katentuan Pambayaran: L / C, T / T
  • Kemampuan Penyetor: 10 SETS PER WULANG
  • Detail Produk

    Tags Product

    Katrangan Product Detailed
    PACKING SPEED: 40 BAGS / MIN GAMPANG TENGAH: 600 PCS / MIN
    SERVO: SERVO PAKAI BAB: 12 AKSARI SERVO
    Kualitas: TINGGALKE KARYA: KARYA TWP

    1.Kondhisi anyar kanthi kacepetan lengkap servo baby packaper baby packing machine lan tumpukan cocog kanggo Pabrik sing mbutuhake line packing otomatis lengkap tanpa operasi manual.

    2.Servo motor nyopir karo kontrol PLC lan layar tutul.

    3. efisiensi stabil kanthi stabil

    4.Automatik ndeteksi lan nolak produk sing cacat lan ngilangi.

    5. Antarmuka mesin manungsa dikontrol dening layar tutul.

    6.Semua komponen listrik misuwur minangka merek internasional.

    7.Pasi nyetel sajrone mlaku tanpa mandheg.

    8. Diaper otomatis dietung & tumpukan.

     

    Model: GM-089NY

    Kacepetan kemasan: stabil ing 40 tas / min

    Ngasilake: ≥98%

    Efisiensi kerja: ≥92%

    Cara kemasan: nggunakake tas prefabricated, tas cina lan tas Eropa

    Film kemasan: PE utawa film sing kompleks, kekandelan lapisan siji: 50-100μm

    Ukuran kursi: L≤400mm, W = 200mm ~ 400mm, H = 90mm ~ 200mm

    Ukuran 3D: L4.7m × W3.3m × H2.7m

    Peralatan DW: udakara 4200KG

    Daya instalasi: udakara 20KW

    Keperluan tenaga: sistem kabel telung phase papat (A, B, C, PE), 380V / 50Hz

    Keperluan udara: tekanan input: 0.6-0.8MPa; konsumsi udhara â ‰ ¦300LPM

     

     

    Nyopir servo lengkap

    Kanthi ngganti obah Mitsubishi lan Yaskawa sing ngontrol PLC lan sistem nyopir servo linear umum, njamin paket lan stabilitas sing akurat banget

     

    Kasalahan garis sudut ngarep banget dikontrol ing 5mm, struktur garis sudut sing stabil.

     

    Telung desain sirah meksa, mesthekake kacepetan 40 tas / min nalika mbungkus produk ukuran ukuran gedhe.

     

    Analisa kegagalan cerdas, nalika mesin break lan operasi normal ora normal, menehi tips peringatan sing gagal

     

    Gachn products baby diaper staking machine and packing machine


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita