Gachn lengkap servo Baby Diaper Machine / diaper mesin tumpukan tumpukan diwasa

Keterangan Singkat:


  • renda Asal: China
  • Jeneng merek: Gachn
  • Sertifikasi: C.
  • Ukuran Dhuwit Minimal: 1 SET
  • Rincian Kemasan: KASANGAN KAYU
  • Wektu Pangiriman: 90-120 HARI KARYA
  • Katentuan Pambayaran: L / C, T / T
  • Kemampuan Penyetor: 10 SETS PER WULANG
  • Detail Produk

    Tags Product

    Katrangan Product Detailed
    Kacepetan: Dhuwur Ukuran susun atur: L3.6mà —-W3.3mà — - H2.2m
    Kuantitas Nyuda: 15-50pcs Werna: Keperluan Pelanggan
    Kacepetan Stacking: 600 Piece / min Daya Instalasi :: Udakara 20KW

    Mesin paket popok lampin otomatis bayi

     

    Model GM085N
    Counting lan tumpukan jumlahe 15-450 bêsik
    Ukuran potongan siji Length: 180mm-260mm, kekandelan 8mm-15mm
    Ukuran tata mesin L3.6m × W3.3m × H2.2m
    DW 1800KG
    Masokan Piranti Piranti 3Ph380Vac50HZ, sistem kawat papat tahap telu
    Kacepetan Counting lan Stacking 600pcs / min
    Sumber udara: tekanan udara 0.5MPa
    konsumsi udhara <300L / min
    Bising ing swara<85db (A)

     

    Kanthi ngganti obah Mitsubishi lan Yaskawa sing ngontrol PLC lan sistem nyopir servo linear umum, njamin tumpukan pancacahan sing akurat lan stabil.

     

    Analisa kegagalan cerdas, nalika mesin break lan operasi normal ora normal, menehi tips peringatan sing gagal

     

    Ndhaptar loro ekspor kemasan lan siji port pelepasan, nalika mesin kemasan mudhun, produk siji bakal ngilangi port port.

     

    Services Katentuan:

    1..Kita nyedhiyakake kanggo ngatur pabrik, baris lengkap lan panuku materi utawa tuntunan
    2. Layanan produk sing diterusake: kita bakal sok dong mirsani sampeyan amarga produk iki metu saka pabrik.
    3. Sawise lengkap engining: kita mbantu para pelatih olahraga peralatan mancur kanthi gratis.
    4. Pangobatan aman: departemen layanan pelanggan bakal langsung tumindak nalika nampa telpon lan menehi perbaikan profesional kanggo mbantu sampeyanngatasi masalah sampeyan kanthi cepet.

     

     

    Mesin digawe khusus:
    Kita duwe kemampuan khusus lan desain sing apik. Sembarang mesin digawe khusus sing dibutuhake bisa
    dirancang lan diprodhuksi kanggo operasi sing trep lan biaya sing cukup, nggawe dhuwit sampeyan
    sistem kemasan bisa lancar.

    Mesin digawe khusus:
    Kita duwe kemampuan khusus lan desain sing apik. Sembarang mesin digawe khusus sing dibutuhake bisa
    dirancang lan diprodhuksi kanggo operasi sing trep lan biaya sing cukup, nggawe dhuwit sampeyan
    sistem kemasan bisa lancar.

    Instalasi:
    1- We nyedhiyani video lan manual instruksi kanggo nuduhake proses instalasi.
    2- Kasedhiya latihan kanggo instalasi gratis ing pabrik kita.
    3- Kita bisa ngirim teknisi menyang pabrik sing tuku kanggo nginstal mesin lan menehi layanan pelatihan.
    Sawise Layanan Penjualan:
    1- Garansi kualitas siji taun lan dhukungan teknik umur sing gratis.
    2- Alat ganti gratis bakal diwenehake yen mesin rusak sajrone garansi.
    3- Sawise wektu babar pisan, bagean ganti kanggo ganti diganti miturut pangisian daya tartamtu.

    Mesin gampang dioperasi, nganggo motor servo lan panel sentuhan PLC, sing bisa nyetel suhu kemasan, kecepatan bungkus lan dawa jaringan. Mesin iki nganggo desain integrasi listrik sing entheng, kanthi fungsi sistem alarm kesalahan kesalahan lan sinyal instruksi safety.

    Basa panel layar tutul bisa dirancang khusus miturut panuku.

    Waranti:
    1wuh, nanging njaga urip

    3.Iki efisiensi produksi kanthi larang regane, stabil.
    4. Permukaan baja tahan karat ora gampang reaksi karo minyak wangi.
    5.Jembar lan panjang bungkus lan udan udan bisa diatur kaya sing dibutuhake.

    Kemasan kanthi standar ngekspor kasus kayu utawa palet kayu kanthi kantong vakum sing cocog kanggo transportasi jarak jauh lan dilindhungi saka lembab, pengangkatan supaya tekan tujuan tanpa ngrusak.

    1. Teknisi bakal ditampani menyang pabrik kita supaya ngerti bisa ngoperasikake mesin sadurunge dikirim sajrone 1-2 minggu.

    2. Uga, sawise mesin ing pabrik sampeyan teknisi bakal dikirim menyang bengkel sampeyan kanggo nginstal, nguji mesin lan nglatih para pekerja sampeyan.

    3.Ing taun kanggo garansi, layanan konsultasi gratis, bagean mesin sing diwenehake.

    ? Jaminan siji taun kanggo kabeh mesin, kabeh layanan tindakake urip.

    ? Dhukungan teknis 24 jam kanthi email.

    ? Teknisi ngawasi persiyapan lan pelatihan buruh.

    ? Gunakake Inggris sing ramah kanggo sistem operasi.

    1) Piranti nduweni konstruksi sing rapi, nduweni kinerja sing stabil lan dipercaya, lan operasine gampang dikuasai.
    2) .Tindakake piranti kasebut dikontrol dening pengontrol komputer-komputer.
    3) .Ing dilengkapi sistem tilas fotoelektrik OMRON kanthi tliti dhuwur.
    4) .Tutup sing disegel lan dipotong kanthi tepat lan suhu segel dikontrol kanthi kapisah lan manawa
    Apik kanggo macem-macem jinis bahan kemasan segel katon adil lan tetep mantep.
    5). Kanthi pangaturan kacepetan terus kanthi konversi frekuensi, interval ora bakal ana owah-owahan.
    6) .Wujud sadhar proses pangolahan otomatis lengkap ing ngisor iki, yaiku: lempitan, cetakan material,
    ngethok; dipakani; nyemprot obat (disinfector) nyemprotake lan kemasan.
    7) .Ing nduwe sistem layang otomatis lengkap kanthi kombinasi fungsi tampilan konten cair,
    nyemprot, pengobatan aliran aliran obat, lan pengumpulan.
    8) .Aliran cairan obat bisa diatur kanthi manual kanthi bebas.
    9) .Nalika printer kode dilengkapi, nomer serial tanggal prodhuksi bisa dicithak kanthi otomatis.

    Kanggo njamin kualitas mesin teles teles, insinyur kita nggatekake saben detail bagean mesin. Kita yakin manawa saliyane buruh sing trampil, piranti dibutuhake kanggo produk, sing bisa nyetujoni kinerja mesin lan nyuda tingkat kegagalan.

    Saka pangembangan, produksi, instalasi, kabeh cara kanggo nguji, kita ngetrapake para ahli kanggo nganakake pemeriksaan sing ketat supaya produk bisa berkualitas tinggi.

    Dhukungan Teknik Pre-Sales:
    1. Wangsulan kanthi profesional lan profesional marang sampeyan babagan mesin teles udan.

    2.Expert sales wong bakal menehi saran profesional kanggo sampeyan adhedhasar kabutuhan sing bener kanggo konfigurasi mesin

    3.Tandhingake lan jelas nerangake sampeyan nalika teka menyang pabrik kita kanggo ngunjungi sadurunge kontrak.

    4.24 Jam layanan online, 7 Dina seminggu ndhukung sampeyan yen ana masalah utawa masalah teknis babagan mesin jamban kertas toilet.

    Layanan Penjualan Sawise
    1.Pemasang lan pelatihan jaban rangkah, kabeh insinyur kita akeh pengalaman kanggo kerja luar negeri
    2. Njamin sampeyan sumber daya tetep sing tetep kanggo rega sing murah

     

     

     

    Gachn full servo Baby Diaper Machine / adult diaper stacking counting machine

     

    Tag:

    mesin popok otomatis,

    mesin tumpukan otomatis


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita