Gachn Brand Sanitary Napkin Packing Machine Mitsubishi Servo Driving

Keterangan Singkat:


  • renda Asal: China
  • Jeneng merek: Gachn
  • Sertifikasi: C.
  • Ukuran Dhuwit Minimal: 1 SET
  • Rincian Kemasan: KASANGAN KAYU
  • Wektu Pangiriman: 90-120 HARI KARYA
  • Katentuan Pambayaran: L / C, T / T
  • Kemampuan Penyetor: 10 SETS PER WULANG
  • Detail Produk

    Tags Product

    Katrangan Product Detailed
    Merek: Gachn Kondisi: Anyar
    Servo Driving: Mitsubishi Ngasilaken: â ‰ ¥ 98%
    Efisiensi Pakaryan: â ‰ ¥ 90% Kacepetan Paket: Stabil ing 60 Tas Kanggo Saben Menit
    cara kemasan tas prefabricated, tas gusset ngisor lan kantong gusset sisih
    film kemasan Film OPP, film kompleks, kekandelan lapisan siji 7000m
    dimensi kemasan dilebokake, bantalan, papan sing dipasang, dhuwur tumpukan≤150mm
    Ukuran telung ukuran L6.3m × W1.5m × H2.0m
    Daya instalasi Udakara 16KW
    Keperluan tenaga Telung kabel papat fase (A, B, C, PE), 380V / 50Hz

     

    Ing nyopir servo lengkap

    kanthi adaptasi gerakan Mitsubishi lan Yaskawa sing ngontrol PLC lan sistem nyopir servo linear umum, njamin paket lan stabilitas sing akurat.

     

    Struktur garis sudhut sing dipaten

    dibuktekake minangka struktur garis sudut sing paling akurat lan stabil.

     

    Plings nikel kimia ditindakake ing kabeh bagean, permukaan karo bahan stainless steel nggunakake SUS304, lan ora mbebayani kanggo awak manungsa.

     

    Konfigurasi sistem pneumatik selaras karo standar nasional.

     

    Kabeh nomer timbal lan komponen lengkap, cetha lan konsisten karo gambar sing diwenehake.

     

    Struktur ranté larik didorong dening servo sing kapisah, ngrampungake transmisi prefabricated, lan dilengkapi 5 posisi kanggo tas sing dipasang, siji nggunakake lan serep liyane.

     

    Operasi bagging stabil, akurat lan dipercaya, kanggo mesthekake yen tas ora utuh.

     

    Piranti pambuka tas mbukak dening servo sing ngindhari keruwetan kurva trek kasebut, lan menehi fasilitas supaya produk bisa ganti.

     

    Piranti proteksi digawe saka bracket alloy aluminium lan piring kaca organik transparan, kekandelan piring kaca kudu luwih saka 7mm.

     

    Mandeg darurat aman lan ora ana kerusakan ing peralatan kasebut.

    Gachn Brand Sanitary Napkin Packing Machine Mitsubishi Servo Driving

     

     

     

     

     

     

    Tag:

    produksi produksi napkin sanitasi,

    mesin kemasan napkin sanitasi


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita