Gachn Diwasa Mesin Lampu Lampin Diwasa Gampang Diposaken GM-089NY

Keterangan Singkat:


  • renda Asal: China
  • Jeneng merek: Gachn
  • Sertifikasi: C.
  • Ukuran Dhuwit Minimal: 1 SET
  • Rincian Kemasan: KASANGAN KAYU
  • Wektu Pangiriman: 90-120 HARI KARYA
  • Katentuan Pambayaran: L / C, T / T
  • Kemampuan Penyetor: 10 SETS PER WULANG
  • Detail Produk

    Tags Product

    Katrangan Product Detailed
    Jenis Dipandu: Ngontrol Servo PLC lengkap Sertifikat: CE Lan ISO9000
    Efisiensi Pakaryan: â ‰ ¥ 92% DW: 4200KG
    Kacepetan Paket: Stabil ing 45 Bag / min Ngasilaken: â ‰ ¥ 98%

    Parameter Teknik Utama:

     

    1. Penyediaan tenaga: sistem kawat telung tahap-papat (A, B, C, PE), 380V / 50Hz

    2. Kapasitas bathi: 19KW

    3. Konsumsi panggunaan: ≤300LPM

    4.Papasang: tekanan input 0.5-0.8MPa

    5. Ukuran dimensi: 4700 × 3300 × 2700mm (L × W × H)

    6.Weight: 4200KG

    7.Packing range: L≤400mm; W (200 ~ 400mm); H (90 ~ 200mm)

    8. Kacepetan cepet: 30-40bags / min

    9. Tingkat produk sing apik: ≥98%

    10. Tingkat produksi: ≥92%

    11. Cara kemasan: tas sing wis digawe sadurunge

    12. Bahan kemasan: film PE; film gabungan

     

    Karakteristik utama:

    1. Operasi manungsa-mesin sing bisa diatasi, setelan parameter sing gampang lan cepet.
    2. .Sikap gagal diagnosis, tampilan gagal gagal.
    3. .Nelacak tandha warna listrik optik optik pelacak lan posisi pemotong input digital sing ndadekake segel lan nglereni luwih akurat.
    4. .Pencet kontrol PID menyang suhu, cocog kanggo macem-macem bahan kemasan.
    5. .Perangkat panyegel jinis jinis, panyegelan sing luwih apik, ora ana gunane ing pemotong pengetan kedher.
    6. Piranti panyegelan terminal, wangun tas sing luwih apik, ningkatake level produk.
    7. Nolak mesin ing posisi sing dipilih, ora bakal nempel ing piso lan film pembuwang sampah.
    8. .Sing sistem nyetir, bisa digunakake, pangopènan sing trep.
    9. .Ing kabeh kontrol digayuh dening piranti lunak, trep kanggo nyetel fungsi lan nganyari.Gachn Adult Baby Diaper Packaging Machine Stable Pre-Made Bags GM-089NY

     

     

    Tag:

    lampin bayi nggawe mesin,

    mesin popok diwasa


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita