Mesin Pakej Napkin Kesehatan Lengkap sing Nyambung Kanthi Stacker

Keterangan Singkat:


  • renda Asal: China
  • Jeneng merek: Gachn
  • Sertifikasi: C.
  • Ukuran Dhuwit Minimal: 1 SET
  • Rincian Kemasan: KASANGAN KAYU
  • Wektu Pangiriman: 90-120 HARI KARYA
  • Katentuan Pambayaran: L / C, T / T
  • Kemampuan Penyetor: 10 SETS PER WULANG
  • Detail Produk

    Tags Product

    Katrangan Product Detailed
    Kacepetan Paket: Stabil ing 120 Tas / min Efisiensi Pakaryan: â € ¥ 95
    Ngasilaken: â ‰ ¥ 98% PLC: Mitsubishi
    Operasi: Tutul layar Kelas otomatis: Otomatis lengkap

    Kacepetan kemasan: stabil ing 120 tas / min.

    Efisiensi kerja: 95%

    Ngasilake: ≥98%

    Cara pembungkusan: pita film gulung utawa tas sing wis digawe sadurunge; dilebokake bantalan utawa bantalan sing dipasang

    Bahan kemasan: Film kompleks PE, ketebalan 40um≤singel≤70um

    Keperluan tenaga: sistem telung tahap, papat kabel (A / B / C / PE), 380 / 50HZ

    Keperluan udara: tekanan udara input: 0.5-0.8Mpa

    Nyopir servo lengkap:

    Kanthi ngganti sistem nyopir sistem linear linear umum (sing sistem bisa dipilih), njamin paket lan stabilitas sing akurat banget.

     

    Struktur insert gusset sing dipatenake:

    Wis dibuktekake manawa kontrol sudut interpolasi minangka mekanisme sisipan sing paling cilik lan paling stabil ing industri kasebut.

     

    Struktur tas mbukak paten:

    Tas bukaan servo sing dikontrol bisa adaptasi karo macem-macem dimensi kemasan, kanthi nyetel data bisa entuk ijolan produk.

     

    Pinggir sing paling cendhak:

    Ing kahanan stabil gusset, mesin iki nggawe dawa film offcut mung 10mm.

     

    Ngirit tenaga kerja:

    Mesin set lengkap bisa digunakake kanthi otomatis, ora ana kontak manual ing saindhenging proses kemasan.

     

    Analisis kegagalan cerdas:

    Nalika mesin break lan operasi normal ora kedadeyan, menehi tips peringatan utawa mandeg sing cukup gagal, lan ora mengaruhi urip layanan mesin.

     

    Tag:

    produksi produksi napkin sanitasi,

    mesin pad kebersihan


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita