Mesin packing Sanitary Napkin Sanitary 60 tas saben Sertifikasi sertifikasi ISO9000

Keterangan Singkat:


  • renda Asal: China
  • Jeneng merek: Gachn
  • Sertifikasi: C.
  • Ukuran Dhuwit Minimal: 1 SET
  • Rincian Kemasan: KASANGAN KAYU
  • Wektu Pangiriman: 90-120 HARI KARYA
  • Katentuan Pambayaran: L / C, T / T
  • Kemampuan Penyetor: 10 SETS PER WULANG
  • Detail Produk

    Tags Product

    Katrangan Product Detailed
    Kacepetan Paket: 60 Tas Saben Mintute Paten: Gusset Lan Sealing
    Ukuran Ukuran: Ukuran Ukuran Ukuran Cara Kemasan: Aturake Gusset ngisor lan Gusset sisih
    Merek: 60 Bag / min Sertifikat: CE Lan ISO9000
    Model GM-088W
    Kacepetan kemasan stabil ing 60 tas / min
    Ngasilaken 98%
    Efisiensi kerja 90%
    Metode kemasan pita film gulung, nggawe tas kanthi online
    Bahan film Film kompleks PE, ketebalan lapisan siji -70um
    Ukuran kemasan Dilebokake bantalan, bantalan stiker, dhuwur stiker≤110mm
    Ukuran telung D L6.3m x W1.5m x H2.0m
    DW udakara 2500KG
    Daya instalasi udakara 17kw
    Keperluan tenaga sistem telung tahap, papat kabel (A, B, C, PE), 380v / 50HZ
    Keperluan udara tekanan udara input: 0.5-0.8Mpa, konsumsi udhara≤300LPM

     

     

    Adaptasi dimensi kemasan produk sing dhuwur

    nyetel bantalan sing dilebokake lan bantalan stiker, uga ketebalan kathok kathok dilipat 2mm

     

     

    Ing nyopir servo lengkap

    Kanthi adaptasi gerakan Mitsubishi lan Yaskawa sing ngontrol PLC lan sistem nyopir servo linear umum, njamin paket lan stabilitas sing akurat.

     

    Struktur garis sudhut sing dipaten

    Wis dibuktekake kanthi jelas minangka struktur garis sudut sing paling akurat lan stabil.

     

    Efisiensi kerja

    Film muter struktur nempatno .nalika kanggo digunakake lan liyane kanggo nyiapake .nalika entuk bahan iketan sing ora mandheg, nyimpen wektu ijolan film, nambah efisiensi kerja.

     

    Analisis kegagalan cerdas

    nalika mesin break lan operasi normal ora kedadeyan, menehi tips peringatan sing cukup gagal

    Struktur tas mbukak paten

    Struktur pembukaan tas sing dikendhaleni servo bisa adaptasi karo macem-macem dimensi kemasan, kanthi nyetel data bisa entuk ijol-ijolan produk.

     

    Daya sing paling cekak

    Ing kahanan garis garis stabil, mesin iki cekak dawa rim film mung 10mm.

     

    Diagram Skema Kemas:

     

    Full servo Sanitary Napkin Packing Machine 60 bags each mintute ISO9000 Certification

    Full servo Sanitary Napkin Packing Machine 60 bags each mintute ISO9000 Certification

    Full servo Sanitary Napkin Packing Machine 60 bags each mintute ISO9000 CertificationFull servo Sanitary Napkin Packing Machine 60 bags each mintute ISO9000 Certification

    Full servo Sanitary Napkin Packing Machine 60 bags each mintute ISO9000 Certification

    Full servo Sanitary Napkin Packing Machine 60 bags each mintute ISO9000 Certification

    Tag:

    mesin pembungkus napkin sanitasi,

    mesin pad kebersihan


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita