Mesin Serban Bayi Servo Lengkap / Mesin Stoker Lampin Bayi 10Kw Pasang Power

Keterangan Singkat:


  • renda Asal: China
  • Jeneng merek: Gachn
  • Sertifikasi: C.
  • Ukuran Dhuwit Minimal: 1 SET
  • Rincian Kemasan: KASANGAN KAYU
  • Wektu Pangiriman: 90-120 HARI KARYA
  • Katentuan Pambayaran: L / C, T / T
  • Kemampuan Penyetor: 10 SETS PER WULANG
  • Detail Produk

    Tags Product

    Servo lengkap Mesin Diaper Bayi / Mesin Diaper Stacking Baby 10Kw Instal Daya

    Kacepetan Counting: 600 PC / min Ngitung Jumlah: 15-45pcs
    Ngemot Motor: Motor Servo Lengkap Instal Daya: 10kw
    Ukuran: L4.7m × W3.3m × H2.7m Peralatan DW: Udakara 4200KG

    Model: GM-089NY

    Kacepetan kemasan: stabil ing 30bags / min

    Ngasilake: ≥98%

    Efisiensi kerja: ≥92%

    Cara kemasan: nggunakake tas prefabricated, tas cina lan tas Eropa

    Film kemasan: PE utawa film sing kompleks, kekandelan lapisan siji: 50-100μm

    Ukuran kursi: L≤400mm, W = 200mm ~ 400mm, H = 90mm ~ 200mm

    Ukuran 3D: L4.7m × W3.3m × H2.7m

    Peralatan DW: udakara 4200KG

    Daya instalasi: udakara 20KW

    Keperluan tenaga: sistem kabel telung phase papat (A, B, C, PE), 380V / 50Hz

    Keperluan udara: tekanan input: 0.6-0.8MPa; konsumsi udhara ≦ 300LPM

    Kacepetan Ngétung lan Numpuk: stabil ing 500pcs / min, kacepetan maksimal maksimal ≤550pcs / min.Keluaran otomatis sesuai karo kacepetan mesin packing, lan kacepetan output kanthi manual: 25-45pcs, kerja stabil stabil tunggal yaiku 15time / min; 10-24pcs, kerja stabil push tunggal yaiku 20time / min.

    Ora ana bebaya kanggo peralatan kasebut, sing cocog karo standar keamanan nasional sing relevan.

    Hubungi produk siji potongan sawise potongan liner produksi napkin sing resik, ora ana kahanan sing luwih akeh dikirim utawa kurang kanggo ngirim produk menyang godhong sing ngetung.

    Ndhaptar loro ekspor kemasan lan siji port pelepasan, nalika mesin kemasan mudhun, produk siji bakal ngilangi port port.

    Nalika salah sawijining bungkusan wis salah, ing sawetara kapasitas kacepetan produksi produksi nyuda kanggo ngemas manual, saklar manual menyang pangisi tangan, mesthekake yen bisa terus-terusan ngemas kabeh bantalan, yen kecepatan garis produksi ora bisa nyuda, kelebon bantalan bakal diturunake.

    Sistem listrik sesuai karo syarat GB / T5226.1-2002.

    Bisa digunakake kanthi stabil, lan ora ngrusak kanthong ing njero nalika meksa.

    Program ing ngisor iki bisa luwes ing layar tutul, lan tetep dadi lokasi ing ngisor iki, kanggo njamin penggawean sirah.

    2

     


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita