Mesin bayi lampin lengkap kanggo wong diwasa narik bantalan stor tumpukan

Keterangan Singkat:


  • renda Asal: China
  • Jeneng merek: Gachn
  • Sertifikasi: C.
  • Ukuran Dhuwit Minimal: 1 SET
  • Rincian Kemasan: KASANGAN KAYU
  • Wektu Pangiriman: 90-120 HARI KARYA
  • Katentuan Pambayaran: L / C, T / T
  • Kemampuan Penyetor: 10 SETS PER WULANG
  • Detail Produk

    Tags Product

    Plugin lengkap Mesin Diaper Bayi diwasa mundhak bantalan pancing tumpukan

    Ngemot Motor: Servo lengkap Konsumsi udara: < 300L / min
    Kacepetan Counting: 550 PC / min Ngitung Jumlah: 15-45 Potongan
    Sertifikat: ISO ISO Kondisi: New New
    Jeneng Merek
    Button, Circuit Breaker, Contactor, Relay, Thermostat, Nguripake Daya lan sapanunggalane Schneider, Omron utawa Honeywell
    Ngontrol Program / Gerakan Ngontrol PLC Mitsubishi Q170MCPU-S1
    Model Ekspansi) Q52B + QX41-S1 + QY41P
    Layar Sentuh HMI 10.4 Mitsubishi GT2310-VTBA
    Foto Listrik, Serat optik, tembelan warna Omron, SICK, OPTEX utawa Banner
    Sistem nyopir servo Mitsubishi MR-J4B
    Servo Motor Mitsubishi HG-KR & SR
    Sistem Kontrol Suhu Omron
    Kertu nyetir PLC dhewe dirancang, kabeh nggunakake unsur elektronik sing diimpor

     

    Jeneng komponen Model merek)
    Pengurangan ulang planet SHIMPO ABLE Series
    Gabung KTR Jerman
    Katup solenoid pneumatik FESTO
    Silinder lan lampiran FESTO
    Roller- prewangan NSK utawa NTN (NSK utawa NTN)
    Nggawe bebarengan IKO
    Linear Pandhuan Rail HIWIN Taiwan
    Ngembangake lengen klambi Merek Domestik
    Sabuk sinkron lan rodha kasebut Merek Domestik

     

    Kabeh bagean mesin kudu nindakake perawatan lumahing, bagean transmisi digawe saka baja khusus lan nindakake perawatan quenching lan tempering.

    Ndhaptar loro ekspor kemasan lan siji port pelepasan, nalika mesin kemasan mudhun, produk siji bakal ngilangi port port.

    Kacepetan Ngétung lan Numpuk: stabil ing 500pcs / min, kacepetan maksimal maksimal ≤550pcs / min.Keluaran otomatis sesuai karo kacepetan mesin packing, lan kacepetan output kanthi manual: 25-45pcs, kerja stabil stabil tunggal yaiku 15time / min; 10-24pcs, kerja stabil push tunggal yaiku 20time / min.

    Ora ana bebaya kanggo peralatan kasebut, sing cocog karo standar keamanan nasional sing relevan.

    Hubungi produk siji potongan sawise potongan liner produksi napkin sing resik, ora ana kahanan sing luwih akeh dikirim utawa kurang kanggo ngirim produk menyang godhong sing ngetung.

    Ndhaptar loro ekspor kemasan lan siji port pelepasan, nalika mesin kemasan mudhun, produk siji bakal ngilangi port port.

    Nalika salah sawijining bungkusan wis salah, ing sawetara kapasitas kacepetan produksi produksi nyuda kanggo ngemas manual, saklar manual menyang pangisi tangan, mesthekake yen bisa terus-terusan ngemas kabeh bantalan, yen kecepatan garis produksi ora bisa nyuda, kelebon bantalan bakal diturunake.

    Sistem listrik sesuai karo syarat GB / T5226.1-2002.

    Bisa digunakake kanthi stabil, lan ora ngrusak kanthong ing njero nalika meksa.

    Program ing ngisor iki bisa luwes ing layar tutul, lan tetep dadi lokasi ing ngisor iki, kanggo njamin penggawean sirah.

    1 2


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita