Mesin bayi lengkap lan bayi diaper

Keterangan Singkat:


  • renda Asal: China
  • Jeneng merek: Gachn
  • Sertifikasi: C.
  • Ukuran Dhuwit Minimal: 1 SET
  • Rincian Kemasan: KASANGAN KAYU
  • Wektu Pangiriman: 90-120 HARI KARYA
  • Katentuan Pambayaran: L / C, T / T
  • Kemampuan Penyetor: 10 SETS PER WULANG
  • Detail Produk

    Tags Product

    Katrangan Product Detailed
    Sertifikat: CE Lan ISO9000 Panganggoan: Gusset sisih ngisor lan sisih
    Wulan: â ‰ ¥ 98% Sawise Layanan: Engineer Oversea
    Ngemot Motor: Servo lengkap Kacepetan Paket: Stabil ing 40 Bag / min

    Ing nyopir servo lengkap

    Kanthi ngganti gerakan Mitsubishi lan Yaskawa sing ngontrol PLC lan sistem nyopir linear servo umum, njamin paket lan akuritas sing akurat banget. Sistem nyopir PLC bisa ngrancang miturut kabutuhan customer.Currently, kita duwe Siemens, AB, Mitsubishi lan Yaskawa kanggo pelanggan milih.

     

    Kaluwesan

    Mesin kasebut bisa ngrancang miturut syarat pelanggan, nggawe format kasebut ganti miturut produk, kanggo mesthekake adaptasi luwih apik kanggo produk pelanggan

     

    Produksi kacepetan stabil lan dhuwur 

    Sekawan desain sirah puser, mesthekake kacepetan 40 tas / min nalika mbungkus produk ukuran gedhe.

     

    Nglakoni garis kemasan kanthi otomatis

    Iki bisa nyambung karo storet sing ngetung kanthi sampurna kanggo Ngleksanakake garis kemasan kanthi otomatis, ora ana manual kanggo ngoperasikake proses kemasan, bisa nylametake tenaga kerja.

     

    Analisis kegagalan cerdas

    Nalika mesin mandheg lan operasi normal ora normal, iki menehi tips peringatan sing cukup gagal.

     

    Model GM-089N
    Kacepetan kemasan Kasedhiya 40bags / min,
    Ngasilaken 98%
    efisiensi digunakake 98%
    Cara kemasan Pita film gulung, nggawe kantong kanthi pas.
    Bahan kemasan Film PE utawa kompleks, kekandelan tunggal ana 50-100μm
    Ukuran kemasan L≤400mm, W = 200mm-400mm, H = 90mm -200mm
    Ukuran telung L4.7m × W3.3m × H2.7m
    DW Udakara 4200KG
    Daya instalasi Udakara 19KW
    Keperluan tenaga Sistem kabel telung tahap papat (A, B, C, PE), 380V / 50Hz
    Keperluan udara Tekanan input: 0.6-0.8MPa, konsumsi udhara ‰ ¦200LPM
    Tag:

    lampin bayi nggawe mesin,

    mesin popok diwasa


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita