Lampin popok bayi lengkap servo diwasa lan bungkus mesin

Keterangan Singkat:


  • renda Asal: China
  • Jeneng merek: Gachn
  • Sertifikasi: C.
  • Ukuran Dhuwit Minimal: 1 SET
  • Rincian Kemasan: KASANGAN KAYU
  • Wektu Pangiriman: 90-120 HARI KARYA
  • Katentuan Pambayaran: L / C, T / T
  • Kemampuan Penyetor: 10 SETS PER WULANG
  • Detail Produk

    Tags Product

    Katrangan Product Detailed
    Kacepetan Paket: 45 Tas / min Nggawe Bag: Tas sing wis digawe
    Ngasilaken: â ‰ ¥ 98% Bobot: 4200kg
    Ngemot Motor: Servo lengkap Silinder: CKN Utawa SMC
    Model GM-089N
    Kacepetan kemasan Kasedhiya 40bags / min,
    Ngasilaken 98%
    efisiensi digunakake 98%
    Cara kemasan Pita film gulung, nggawe kantong kanthi pas.
    Bahan kemasan Film PE utawa kompleks, kekandelan tunggal ana 50-100μm
    Ukuran kemasan L≤400mm, W = 200mm-400mm, H = 90mm -200mm
    Ukuran telung L4.7m × W3.3m × H2.7m
    DW Udakara 4200KG
    Daya instalasi Udakara 19KW
    Keperluan tenaga Sistem kabel telung tahap papat (A, B, C, PE), 380V / 50Hz
    Keperluan udara Tekanan input: 0.6-0.8MPa, konsumsi udhara ‰ ¦200LPM

     

    Pangowahan format

    Ngganti format kasebut kanthi ngganti kompensasi ukuran, mung butuh 20 menit, ningkatake efisiensi produksi.

     

    Ing nyopir servo lengkap

    Kanthi adaptasi gerakan Mitsubishi lan Yaskawa sing ngontrol PLC lan sistem nyopir servo linear umum, njamin paket lan stabilitas sing akurat.

     

    Analisis kegagalan cerdas

    Nalika mesin mandheg lan operasi normal ora normal, iki menehi tips peringatan sing cukup gagal.

     

    Piranti sistem listrik sesuai karo syarat GB / T5226.1-2002.

     

    Lawang kabinet listrik nganggo open rotary, wiring apik lan gampang dijaga, kabinet kontrol listrik sing dilengkapi sistem penyuian aliran paksi.

     

    Konfigurasi sistem pneumatik selaras karo standar nasional.

     

    Plings nikel kimia ditindakake ing kabeh bagean, permukaan karo bahan stainless steel nggunakake SUS304, lan ora mbebayani kanggo awak manungsa.

     

    Kabeh bagean mesin kudu nindakake perawatan permukaan, lan bagean transmisi digawe saka baja khusus lan perawatan quenching lan tempering.

     

    Base kanthi tabung yen ketebalan tembok yaiku 6mm, pigura sing dipasang kanthi baja persegi panjang sing ketebalan 5mm, panel utama nggunakake piring baja sing ketebalan 15mm.

     

    Sudut: kesalahan tumpang tindih ≤6mm (rong lapisan sawise panyegel sudut ≤6mm)

     

    simetri baris kedap: panyaring simetri sing diidini saka 66mm (ukur ukuran kedap kanthi versi warna saka garis baris)

     

    Kualitas pengedap: disegel kanthi tegas, sing ora katon diremet utawa segel ora padhet.

     

    Kualitas ing njero produk: produk ing njero kudu ora katon karusakan, lan jumlah sing tepat. (Faktor mesin ora bungkus)

     

    Gampang ngganti ukuran, lan mung kudu ngganti bagean cilik lan paramèter penyesuaian prasaja, sajrone 45 menit kanggo ngrampungake pangowahan.

     

     

     

     

     

    Tag:

    mesin diaper bayi,

    mesin popok diwasa


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita