Full Servo Dewasa Lan Lampu Diaper Mesin Grosir Film Bag

Keterangan Singkat:


  • renda Asal: China
  • Jeneng merek: Gachn
  • Sertifikasi: C.
  • Ukuran Dhuwit Minimal: 1 SET
  • Rincian Kemasan: KASANGAN KAYU
  • Wektu Pangiriman: 90-120 HARI KARYA
  • Katentuan Pambayaran: L / C, T / T
  • Kemampuan Penyetor: 10 SETS PER WULANG
  • Detail Produk

    Tags Product

    Katrangan Product Detailed
    Kelas otomatis: Otomatis lengkap Merek: Gachn
    Efisiensi Pakaryan: â ‰ ¥ 92% DW: 4200KG
    Ngasilaken: â ‰ ¥ 98% Kacepetan Paket: Stabil ing 40 Bag / min
    Model GM-089N
    Kacepetan kemasan Kasedhiya 40bags / min
    Ngasilaken 98%
    efisiensi digunakake 98%
    Cara kemasan Pita film gulung, nggawe kantong kanthi pas.
    Bahan kemasan Film PE utawa kompleks, kekandelan tunggal ana 50-100μm
    Ukuran kemasan L≤400mm, W = 200mm-400mm, H = 90mm -200mm
    Ukuran telung L4.7m × W3.3m × H2.7m
    DW Udakara 4200KG
    Daya instalasi Udakara 19KW
    Keperluan tenaga Sistem kabel telung tahap papat (A, B, C, PE), 380V / 50Hz
    Keperluan udara Tekanan input: 0.6-0.8MPa, konsumsi udhara ‰ ¦200LPM

    Kabeh dikontrol dening program, trep kanggo fungsi lan nganyari.

     

    Sistem nyetir kanthi gampang, bisa dipercaya, pangopènan sing trep.

     

    Antarmuka mesin manungsa, setelan parameter sing trep lan cepet.

     

    Fungsi kegagalan diagnosis dhiri, gagal ditampilake kanthi jelas.

     

    Kanthi adaptasi gerakan Mitsubishi lan Yaskawa sing ngontrol PLC lan sistem nyopir servo linear umum, njamin paket lan stabilitas sing akurat.

     

    Kasalahan garis sudut ngarep banget dikontrol ing ≤5mm, struktur garis sudut sing stabil.

     

    Sekawan desain sirah puser, mesthekake kacepetan 40 tas / min nalika mbungkus produk ukuran gedhe.

     

    Piranti proteksi digawe saka bracket alloy aluminium lan piring kaca organik transparan, kekandelan piring kaca kudu luwih saka 7mm.

     

    Perangkat lunak sing diwenehake manual manual, ing piranti sing mbebayani, peralatan pangiriman daya lan mekanisme gerakan udhara diwenehi tandha karo tandha peringatan sing jelas.

     

    Perangkat lunak sing diwenehake manual manual, ing piranti sing mbebayani, peralatan pangiriman daya lan mekanisme gerakan udhara diwenehi tandha karo tandha peringatan sing jelas.

    Full Servo Adult And Baby Diaper Packaging Machine Rolling Film Bag

    Full Servo Adult And Baby Diaper Packaging Machine Rolling Film Bag

    Tag:

    mesin diaper bayi,

    mesin popok diwasa


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita