Lengkap Mesin Lampu Diaper Mesin Otomatis Mesin Lengkap

Keterangan Singkat:


  • renda Asal: China
  • Jeneng merek: Gachn
  • Sertifikasi: C.
  • Ukuran Dhuwit Minimal: 1 SET
  • Rincian Kemasan: KASANGAN KAYU
  • Wektu Pangiriman: 90-120 HARI KARYA
  • Katentuan Pambayaran: L / C, T / T
  • Kemampuan Penyetor: 10 SETS PER WULANG
  • Detail Produk

    Tags Product

    Katrangan Product Detailed
    Aplikasi: Popok bayi lan diwasa Ngasilaken: â ‰ ¥ 98%
    Nggawe Bag: Siap Tas DW: 4200KG
    Sertifikat: CE Lan ISO Kacepetan Paket: Stabil ing 45 Bag / min
     

    Model

    GM-089NY
    Kacepetan kemasan Kasedhiya 45bags / min
    Ngasilaken 98%
    efisiensi digunakake 98%
    Cara kemasan nggunakake tas prefabricated, Botol lan sisih gusset
    Bahan kemasan Film PE utawa kompleks, kekandelan tunggal ana 50-100μm
    Ukuran kemasan L≤400mm, W = 200mm-400mm, H = 90mm -200mm
    Ukuran telung L4.7m × W3.3m × H2.7m
    DW Udakara 4200KG
    Daya instalasi Udakara 19KW
    Keperluan tenaga Sistem kabel telung tahap papat (A, B, C, PE), 380V / 50Hz
    Keperluan udara Tekanan input: 0.6-0.8MPa, konsumsi udhara ‰ ¦200LPM

    Cocog kanggo larik siji utawa pirang-pirang larik akeh.

     

    Tampilan layar tutul, kontrol PLC / komputer, trek fotoelektrik otomatis lan cepet.

     

    Mesin nduweni kinerja, operasi sing gampang lan kecepatan ngemas kanthi cepet.

     

    Kanthi adaptasi gerakan Mitsubishi lan Yaskawa sing ngontrol PLC lan sistem nyopir servo linear umum, njamin paket lan stabilitas sing akurat.

     

    Analisa kegagalan cerdas, nalika mesin break lan operasi normal ora normal, menehi tips peringatan sing gagal

     

    Digunakake kanthi nutup ing bungkus plastik popok bayi

     

    Nglereni biaya ing pabrik lan manajemen operasi; nyimpen maneh ruangan kerja

     

    Piranti proteksi digawe saka bracket alloy aluminium lan piring kaca organik transparan, kekandelan piring kaca kudu luwih saka 7mm.

     

    Perangkat lunak sing diwenehake manual manual, ing piranti sing mbebayani, peralatan pangiriman daya lan mekanisme gerakan udhara diwenehi tandha karo tandha peringatan sing jelas.

     

    Peralatan kasebut duwe weker kanggo sistem panuduh wiwitan lan kesalahan.

     

    Telung desain sirah meksa, mesthekake kacepetan 45 tas / min nalika mbungkus produk ukuran ukuran gedhe.

     

    Operasi prasaja, hommization, paramèter penting kanthi proteksi sandhi.

     

    Digunakake kanggo loro-lorone kantong plastik gusset lan kantong plastik gusset ngisor.

     

    Lawang kabinet listrik nganggo open rotary, wiring apik lan gampang dijaga, kabinet kontrol listrik sing dilengkapi sistem penyuian aliran paksi.

    Full Automatic Baby Diaper Packaging Machine Line Rolling Film Bag

     

    Tag:

    mesin diaper bayi,

    lampin bayi nggawe mesin


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita