Mesin Diaper otomatis / mesin bayi kanthi otomatis 3Ph 380Vac 50HZ

Keterangan Singkat:


  • renda Asal: China
  • Jeneng merek: Gachn
  • Sertifikasi: C.
  • Ukuran Dhuwit Minimal: 1 SET
  • Rincian Kemasan: KASANGAN KAYU
  • Wektu Pangiriman: 90-120 HARI KARYA
  • Katentuan Pambayaran: L / C, T / T
  • Kemampuan Penyetor: 10 SETS PER WULANG
  • Detail Produk

    Tags Product

    Katrangan Product Detailed
    Ngitung Jumlah: 15-50pcs Kacepetan Counting: 600pcs / min
    Daya Sumber: 3Ph 380Vac50HZ Ngemot Motor: Motor Servo Lengkap
    Merek: Gachn Sertifikat: ISO ISO

     

    Lengkap kanthi otomatis Mesin Diaper Bayi / mesin ngetang 3Ph 380Vac 50HZ

     

     

     

    Model GM085N
    Counting lan tumpukan jumlahe 15-450 bêsik
    Ukuran potongan siji Length: 180mm-260mm, kekandelan 8mm-15mm
    Ukuran tata mesin L3.6m × W3.3m × H2.2m
    DW 1800KG
    Masokan Piranti Piranti 3Ph380Vac50HZ, sistem kawat papat tahap telu
    Kacepetan Counting lan Stacking 600pcs / min
    Sumber udara: tekanan udara 0.5MPa
    konsumsi udhara <300L / min
    Bising ing swara<85db (A)

    Mesin digawe khusus:
    Kita duwe kemampuan khusus lan desain sing apik. Sembarang mesin digawe khusus sing dibutuhake bisa
    dirancang lan diprodhuksi kanggo operasi sing trep lan biaya sing cukup, nggawe dhuwit sampeyan
    sistem kemasan bisa lancar.

    Instalasi:
    1- We nyedhiyani video lan manual instruksi kanggo nuduhake proses instalasi.
    2- Kasedhiya latihan kanggo instalasi gratis ing pabrik kita.
    3- Kita bisa ngirim teknisi menyang pabrik sing tuku kanggo nginstal mesin lan menehi layanan pelatihan.

     

    Ndhaptar loro ekspor kemasan lan siji port pelepasan, nalika mesin kemasan mudhun, produk siji bakal ngilangi port port.

     

    Nalika salah sawijining bungkusan wis salah, ing sawetara kapasitas kacepetan produksi produksi nyuda kanggo ngemas manual, saklar manual menyang pangisi tangan, mesthekake yen bisa terus-terusan ngemas kabeh bantalan, yen kecepatan garis produksi ora bisa nyuda, kelebon bantalan bakal diturunake.

     

    Sistem listrik sesuai karo syarat GB / T5226.1-2002.

     

    Bisa digunakake kanthi stabil, lan ora ngrusak kanthong ing njero nalika meksa.

     

    Program ing ngisor iki bisa luwes ing layar tutul, lan tetep dadi lokasi ing ngisor iki, kanggo njamin penggawean sirah.

     

    Kabeh bagean mesin kudu nindakake perawatan lumahing, bagean transmisi digawe saka baja khusus lan nindakake perawatan quenching lan tempering.

     

    Hubungi produk siji potongan sawise potongan liner produksi bayi, ora ana kahanan sing luwih bisa dikirim utawa kurang kanggo ngirim produk menyang godhong sing ngetung.

    Full automatic Baby Diaper Machine / counting machine 3Ph 380Vac 50HZ

    Tag:

    mesin popok otomatis,

    mesin tumpukan otomatis


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita