Lengkep Mesin Paket Napkin Sanitary Auto Lengkap 16KW

Keterangan Singkat:


  • renda Asal: China
  • Jeneng merek: Gachn
  • Sertifikasi: C.
  • Ukuran Dhuwit Minimal: 1 SET
  • Rincian Kemasan: KASANGAN KAYU
  • Wektu Pangiriman: 90-120 HARI KARYA
  • Katentuan Pambayaran: L / C, T / T
  • Kemampuan Penyetor: 10 SETS PER WULANG
  • Detail Produk

    Tags Product

    Katrangan Product Detailed
    DW: 2500kg Daya Instalasi: Udakara 16KW
    Servo Driving: Mitsubishi Utawa Yaskawa Ngontrol PLC Ngasilaken: â ‰ ¥ 98%
    Efisiensi Pakaryan: â ‰ ¥ 90% Kacepetan Paket: Stabil ing 60 Bag / min

    Model: GM-088WY

    cara kemasan tas prefabricated, tas gusset ngisor lan kantong gusset sisih
    film kemasan Film OPP, film kompleks, kekandelan lapisan siji 7000m
    dimensi kemasan dilebokake, bantalan, papan sing dipasang, dhuwur tumpukan≤150mm
    Ukuran telung ukuran L6.3m × W1.5m × H2.0m
    Daya instalasi Udakara 16KW
    Keperluan tenaga Telung kabel papat fase (A, B, C, PE), 380V / 50Hz

     

    Ing nyopir servo lengkap

    kanthi adaptasi gerakan Mitsubishi lan Yaskawa sing ngontrol PLC lan sistem nyopir servo linear umum, njamin paket lan stabilitas sing akurat.

     

    Struktur garis sudhut sing dipaten

    dibuktekake minangka struktur garis sudut sing paling akurat lan stabil.

     

    Film nglereni Zero mm

    Ngatur tas hhcraft, especiallt kanggo film OPP, garis sudut sing jelas lan garis penyegel sing bisa dipesthekake bisa dipesthekake tanpa ngilangi film sampah.

     

    Popularitas dhuwur

    cocog kanggo tas jinis cina lan tas jinis Eropa.

     

    Struktur tas mbukak paten

    struktur pambuka sing dikendhaleni servo bisa adaptasi karo macem-macem dimensi kemasan, kanthi nyetel data bisa entuk ijol-ijolan produk.

     

    Manungsa sentuh pad

    Kanthi ngirit macem-macem data produk, kanggo ijol-ijolan syarat produk, bisa ditindakake kanthi gampang.

    Tag:

    produksi produksi napkin sanitasi,

    mesin pad kebersihan


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita