Mesin Nggawe Rupa Masker

  • Electric Control Disposable Face Mask Making Machine With The Axial Flow Fan Cooling System

    Elektrik Kontrol Topup Kontrol Elektrik sing Nggawe Mesin Kanthi Sistem Penyejuk Aliran Axial

    Elektrik Kontrol Ndhelikake Kontrol Elektrik Kanthi Mesin Efek Produksi Pangaliran Exial Eufiisi Produksi: ≥95% Kacepetan Produksi: 120pcs / min Ukuran: L13m * W2.5m * Nggawe Bag H2.5m: Kertas Pra-digawe Prak: Kondisi KP ISO : Anyar Model GM088M Kecepatan produksi kacepetan stabil 120pcs / min, kacepetan Max 180pcs / Min. Tingkat produk rampung ≥98% efisiensi produksi ≥95% Ukuran 3D L13m * W2.5m * H2.5m, kanthi piranti nyetel tingkat paling dhuwur ...
  • Efficiency ≥95% Facial Mask Making Machine Three Phase Four Cables System

    Efisiensi ≥95% Mask Pratata Nggawe Mesin Sistem Telpon Telpon Telpon Telpon Telpon

    Efisiensi ≥95% Mask Nggawe Mesin Nggawe Sistem Telpon Telu Fase Telpon Sistem Katrangan Terperinci Katrangan Produksi Efisiensi: ≥95% Kacepetan Produksi: 120pcs / min Ukuran: L13m * W2.5m * H2.5m Bag nggawe: Tas sing wis digawe Model Model GM088M Kacepetan produksi kacepetan stabil 120pcs / min, kacepetan Max 180pcs / Min. Tingkat produk rampung ≥98% efisiensi produksi ≥95% Ukuran 3D L13m * W2.5m * H2.5m, kanthi piranti nyetel tingkat dhuwur ing ngisor. Kapasitas dipasang babagan ...
  • Automatic Face Mask Making Machine 100Pcs/Min Production Speed Full Servo Driving

    Mesin Topeng Wajib Otomatis 100Pcs / Produksi Min Produksi Cepet Servo

    Mesin Obat Topeng Obat otomatis 100Pcs / Min Produksi Cepet Servo nyopir Detilasi Product Product Efisiensi Produksi: ≥95% Kacepetan Produksi: 100pcs / min Ukuran: L13m * W2.5m * H2.5m Bag Nggawe: Tas sing wis digawe Kondisi: Anyar Gred otomatis: Model Otomatis Model GM088M Kacepetan produksi kanthi stabil 120pcs / min, kecepatan Max 180pcs / Min. Tingkat produk rampung ≥98% efisiensi produksi ≥95% Ukuran 3D L13m * W2.5m * H2.5m, kanthi tingkat dhuwur ...
  • GM088M disposable mask making machine L13m * W2.5m *H2.5m Size 50Hz / 60Hz

    GM088M topeng nggawe mesin L13m * W2.5m * Ukuran H2.5m 50Hz / 60Hz

    GM088M topeng nggawe mesin L13m * W2.5m * Ukuran H2.5m 50Hz / 60Hz Katrangan Product Detilensi Produksi: ≥95% Kacepetan Produksi: 120pcs / min Ukuran: L13m * W2.5m * H2.5m Bag Nggawe: Pre- digawe Tas Model GM088M Kacepetan produksi kanthi stabil 120pcs / min, kacepetan Max 180pcs / Min. Tingkat produk rampung ≥98% efisiensi produksi ≥95% Ukuran 3D L13m * W2.5m * H2.5m, kanthi piranti nyetel tingkat dhuwur ing ngisor. Kapasitas dipasang ...
  • Full Servo Facial Mask Making Machine Full Auto Pre-Made Bag 120pcs/min

    Topeng Serasi Wajib Servo Lengkap Mesin Lengkap Otomatis Otomatis 120pcs / min

    Full Servo Facial Mask Making Machine Full Auto Pre-Made Bag 120pcs / min Detailed Product Product Efisiensi Produksi: ≥95% Kacepetan Produksi: 120pcs / min Ukuran: L13m * W2.5m * H2.5m Bag Nggawe: Tas sing wis digawe saka Model GM088M Kecepetan produksi kanthi stabil 120pcs / min, kacepetan Max 180pcs / Min. Tingkat produk rampung ≥98% efisiensi produksi ≥95% Ukuran 3D L13m * W2.5m * H2.5m, kanthi piranti nyetel tingkat dhuwur ing ngisor. Kapasitas dipasang babagan 4 ...
  • 120pcs/min Speed Facial Mask Making Machine Max speed 180pcs/Min

    120pcs / min Speed ​​Topeng Masker Nggawe Mesin Max kecepetan 180pcs / Min

    120pcs / min Kacepetan Masker Ndamel Mesin Cepet Max kacepetan 180pcs / Min Katrangan Produk Detailed Efisiensi Produksi: ≥95% Kacepetan Produksi: 120pcs / min Ukuran: L13m * W2.5m * H2.5m Bag Nggawe: Tas sing wis digawe Model Model GM088M Kacepetan produksi kacepetan stabil 120pcs / min, kacepetan Max 180pcs / Min. Tingkat produk rampung ≥98% efisiensi produksi ≥95% Ukuran 3D L13m * W2.5m * H2.5m, kanthi piranti nyetel tingkat dhuwur ing ngisor. Kapasitas sing wis dipasang sekitar 40KW, ...
  • High speed automatic face mask making machine GM088M Production efficiency ≥95%

    Topeng topeng pasuryan otomatis kanthi nggawe mesin GM088M efisiensi produksi 95%

    Topeng topeng pasuryan otomatis kanthi otomatis mesin GM088M efisiensi ≥95% Efisiensi Produksi: ≥95% Kacepetan Produksi: 120pcs / min Ukuran: L13m * W2.5m * H2.5m Kapasitas diinstal: Babagan 40KW Model: GM088M Kacepetan produksi: kacepetan stabil 120pcs / min, kacepetan Max 180pcs / Min. Tingkat produk rampung: ≥98% efisiensi produksi: 95% Ukuran 3D: L13m * W2.5m * H2.5m, kanthi piranti nyetel tingkat dhuwur ing ngisor. Kapasitas sing dipasang: sekitar 40KW, konsumsi tenaga ...
  • 50Hz / 60Hz Automatic Face Mask Making Machine Full Servo Driving Ph380Vac ±5%

    50Hz / 60Hz Topeng Topeng Obat Ndamel Mesin Servo Pandu Sergo Lengkap Ph380Vac ± 5%

    50Hz / 60Hz Topeng Ngecat Obat Otomatis Mesin Lengkap Servo Lengkap Ph380Vac ± 5% Katrangan Produk Detail Efisien: ≥95% Kacepetan Produksi: 120pcs / min Ukuran: L13m * W2.5m * H2.5m Bag digawe: Tas sing wis digawe saka Model GM088M Kecepetan produksi kanthi stabil 120pcs / min, kacepetan Max 180pcs / Min. Tingkat produk rampung ≥98% efisiensi produksi ≥95% Ukuran 3D L13m * W2.5m * H2.5m, kanthi piranti nyetel tingkat dhuwur ing ngisor. Kapasang dipasang ...
  • CE facial mask making machine GM088M L13m * W2.5m *H2.5m Full auto grade

    Masker topeng CE nggawe mesin GM088M L13m * W2.5m * H2.5m Kelas otomatis lengkap

    CE rai topeng nggawe mesin GM088M L13m * W2.5m * H2.5m Kelas otomatis detil katrangan lengkap babagan Product Efisien Produksi: ≥95% Kacepetan Produksi: 100pcs / min Ukuran: L13m * W2.5m * H2.5m Nggawe: Pre- digawe Tas Layanan: Grosir Layanan Engineer Oversea Otomatis: Model Lengkap Model GM088M Kacepetan produksi kanthi stabil 120pcs / min, kecepatan maksimal 180pcs / Min. Tingkat produk rampung ≥98% efisiensi produksi ≥95% Ukuran 3D L13m * W2.5m * H2.5m, kanthi dhuwur ...
  • Disposable Face Mask Making Machine With Height Level Adjusting Device At Bottom

    Mesin Topeng Wajib sing bisa Disponsable Kanthi Dhuwur Pangatur Piranti Ing Botol

    Mesin Botak Topeng sing Bisa Diselehake Kanthi Piranti Laras Tingkat Dhuwur Ing Piranti Product Detilasi Dhuwur Ing Efek Produksi Efisiensi: ≥95% Kacepetan Produksi: 120pcs / min Ukuran: L13m * W2.5m * H2.5m Bag Nggawe: Tas sing wis digawe Model Model GM088M kacepetan produksi stabil stabil 120pcs / min, kacepetan Max 180pcs / Min. Tingkat produk rampung ≥98% efisiensi produksi ≥95% Ukuran 3D L13m * W2.5m * H2.5m, kanthi piranti nyetel tingkat dhuwur ing ngisor. Kapasang dipasang ...
  • Pre-made bag disposable face mask making machine full servo 120pcs/min Speed

    Topeng sing digawe nganggo topeng topeng sing digawe kanthi digawe mesin lengkap servo 120pcs / min Speed

    Topeng sing bisa digawe topeng kulit topeng sing digawe mesin lengkap servo 120pcs / min Katrangan Produk Detail Cepet Efisien Produksi: ≥95% Kacepetan Produksi: 120pcs / min Ukuran: L13m * W2.5m * Kapasitas diinstal H2.5m: Kira-kira 40KW Model GM088M Kacepetan produksi kacepetan stabil 120pcs / min, kacepetan Max 180pcs / Min. Tingkat produk rampung ≥98% efisiensi produksi ≥95% Ukuran 3D L13m * W2.5m * H2.5m, kanthi piranti nyetel tingkat dhuwur ing ngisor. Dipasang cap ...
  • High Speed Disposable Mask Making Machine Full Automatic 40KW Installed Capacity

    Topeng Topeng sing Bisa Digunakake Cepet Ndhuwur kanthi Kapabilitas kanthi otomatis 40KW

    Mesin Topeng Topeng sing Bisa Digunakake Lengkap kanthi otomatis 40KW Dipasang Kapabilitas Detail Produk Katrangan Efisiensi Produksi: ≥95% Kacepetan Produksi: 120pcs / min Ukuran: L13m * W2.5m * H2.5m Kapasitas diinstal: About 40KW Model: GM088M Kacepetan produksi : kacepetan stabil 120pcs / min, kacepetan Max 180pcs / Min. Tingkat produk rampung: ≥98% efisiensi produksi: 95% Ukuran 3D: L13m * W2.5m * H2.5m, kanthi piranti nyetel tingkat dhuwur ing ngisor. Kapasitas sing dipasang: babagan ...