Hubungi Kita

XIAMEN GACHN TEKNOLOGI CO, LTD.

Alamat

Ora 898, Tong Long 2nd Road, Zona Teknologi Tinggi Torch, Xiamen, China

E-mail

E-mail: zyh@gachn.com

Telpon

Mob: +8618030289665

Tel: 05927770518

Jam

Senin-Jumuah: 9am nganti 6pm

Setu, Minggu: Ditutup

ING NGANGGO BISA DENGAN US?

Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita