Mesin Diaper Bayi

  • Full auto pull up baby diaper counting and stacking machine

    Full otomatis narik lampin bayi lan mesin tumpukan

    Werna Deskripsi Product Detik: Pelanggan Panjaluk Jumlah Stacking: 15-50pcs / tumpukan Kacepetan Cacah: 600pcs / min Tekanan Udara: â ‰ ¥ 0.5MPa Daya Instalasi :: Babagan 20KW Efisiensi Pakaryan: â ‰ ¥ 92% Model GM085N Ngitung lan tumpukan jumlahe 15 -50 potongan Ukuran potongan siji Length: 180mm-260mm, kekandelan 8mm-15mm Ukuran tata mesin mesin Ukuran L3.6m × W3.3m × H2.2m DW 1800KG Perangkat Daya Piranti 3Ph380Vac50HZ, sistem parangkat kawat telung tahap telung. Kacepetan macet 6 ...
  • Gachn high speed Baby Diaper Machine / baby diaper pads counting machine

    Mesin popok bayi sing kecepetan Gachn dhuwur / mesin pencarine bayi

    Deskripsi Product Detailed Speed ​​Speed: 600 Pcs / min DW: 1800kgs Stacking Pads: 15-50pcs Driving Motor: Full Motor Brand: Gachn Original Place: China 1). Piranti nduweni konstruksi sing rapi, nduwe kinerja sing stabil lan dipercaya, lan operasi gampang dikuasai. 2) .Tindakake piranti kasebut dikontrol dening pengontrol komputer-komputer. 3) .Ing dilengkapi sistem tilas fotoelektrik OMRON kanthi tliti dhuwur. 4). Papan sing disegel lan dipotong kanthi tepat lan ...
  • GM-085N Baby Diaper Production Line L3.6m×W3.3m×H2.2m Layout Size 600 piece/min

    Garis Produksi Diaper GM-085N L3.6mà —-W3.3mà — — Ukuran Rangkaian H2.2m 600 potongan / min

    Keterangan Produk Detailed Kacepetan Tumpukan: 600 Ukuran / Ukuran Ukuran Tata: L3.6mà —-W3.3mà — H2.2m Ukuran Bahan: 15-50pcs: Keperluan Nggawe Efisiensi: â ‰ ¥ 92% Ukuran 3D: L4.7mà —-W3 .3mà —-H2.7m Model GM085N Ngétung lan tumpukan jumlahe 15-450 potongan Ukuran potongan tunggal: 180mm-260mm, kekandelan 8mm-15mm Ukuran perabot mesin Ukuran L3.6m × W3.3m × H2.2m DW 1800KG Piranti Piranti Daya Giwang 3Ph380Vac50HZ, sistem kabel kawat telung tahap yaiku Ngitung lan Numpuk ...
  • Full Servo Baby Diaper Machine / stacking counting machine 3Ph 380Vac 50HZ

    Mesin Diaper Bayi Servo lengkap / mesin ngetang 3Ph 380Vac 50HZ

    Keterangan Produk Detailed Kacepetan Tumpukan: 600 Ukuran / Ukuran Ukuran: L3.6mà —-W3.3mà — H2.2m Ukuran Kunci: 15-50pcs: Fungsi Keperluan Pelanggan: Staking Diaper Lan Kondisi: Model New GM085N Ngitung lan tumpukan jumlahe 15 -450 potongan Ukuran potongan siji Dawane: 180mm-260mm, kekandelan 8mm-15mm Ukuran tata mesin mesin L3.6m × W3.3m × H2.2m DW 1800KG Perangkat Daya Piranti 3Ph380Vac50HZ, sistem parangkat kawat telung tahap papat. Stacking Spe ...
  • Automatic Stacking Machine Baby Diaper Stacking Three-Phase Four-Wire System

    Mesin Stacking Mesin Diaper otomatis Tumpukan Sistem Kawat Telung Kabel Telung Tiga Fase

    Layanan Katrangan Product Detail: Engineers Ana Kanggo Layanan Luwih Ing Ukuran Laut: L3.6mà —-W3.3mà —m H2.2m Ukuran Ukuran: 15-50pcs: Cepet Keperluan Pelanggan: 600 Piece / min Ngasilake: â â ¥ 98% Model GM085N Cacah lan tumpukan jumlahe 15-450 Ukuran potongan siji Length: 180mm-260mm, kekandelan 8mm-15mm Ukuran perabot mesin L3.6m × W3.3m × H2.2m DW 1800KG, Bekalan Daya Piranti 3Ph380Vac50HZ, telung tahap sistem papat kabel Counting lan St ...
  • Gachn full servo Baby Diaper Machine / adult diaper stacking counting machine

    Gachn lengkap servo Baby Diaper Machine / diaper mesin tumpukan tumpukan diwasa

    Kacepetan Deskripsi Product Cepet: Ukuran Lacak Dhuwur: L3.6mà — - W3.3mà — H2.2m Ukuran Kunci: 15-50pcs: Kebutuhan Keperluan Pelanggan Kepemasan: 600 Piece / Min Masaya Panginstalan :: Babagan 20KW Mesin bungkus lampin bayi lengkap otomatis. Model GM085N Ngitung lan nggawe tumpukan ukuran 15-450 Ukuran potongan siji Length: 180mm-260mm, kekandelan 8mm-15mm Ukuran perabot mesin L3.6m × W3.3m × H2.2m DW 1800KG, Bekalan Daya Piranti 3Ph380Vac50HZ, telung- tahap ...
  • Mitsubishi Q170MCPU-S1 Baby Diaper Machine 600 pcs/min Counting Speed

    Kacepetan bayi Mitsubishi Q170MCPU-S1 600 pcs / min Kacepetan Ngétung

    Katrangan Product Detailed Speed ​​Speed: 600 Pcs / min Counting Quantity: 15-50 Ukuran Potongan Potongan: L3.6mÃ-W3.3mà — H2.2m Dipuntedahake Piranti: Otomatis / Manual Kondisi: Anyar Nyambung: Tombol Jeneng Duwe Kanthi otomatis, Tombol Circuit, Hubungi, Relay, Thermostat, Ngalih Daya lan saliyane Schneider, Kontrol Program Omron utawa Honeywell / Ngontrol Gerakan PLC Mitsubishi Q170MCPU-S1 Expansion Model) Model Q52B + QX41-S1 + QY41P HMI 10.4 Colour Tutul Tutul Mitsubishi GT2310-VTBA ...
  • Full automatic Baby Diaper Machine / counting machine 3Ph 380Vac 50HZ

    Mesin Diaper otomatis / mesin bayi kanthi otomatis 3Ph 380Vac 50HZ

    Deskripsi Product Detailed Kuantitas: 15-50pcs Kacepetan Cacah: 600pcs / min Bekalan Daya: 3Ph 380Vac50HZ Motor nyopir: Mesin Servo Motor Lengkap: Sijil Gachn: CE Mesin Mesin Diaper otomatis otomatis / mesin ngetang 3Ph 380Vac 50HZ Model GM085N Ngitung lan menehi tumpukan 15-450 potongan Ukuran potongan siji Length: 180mm-260mm, kekandelan 8mm-15mm Ukuran tata mesin mesin L3.6m × W3.3m × H2.2m DW 1800KG Piranti Daya Supir ...
  • Baby diaper adult diaper stacking counting machine / auto connected packing machine

    Diaper bayi diaper diwasa numpuk mesin / mesin pembungkus sing disambungake otomatis

    Keterangan Produk Detailed Speed ​​Stacking: 600 Piece / min Ukuran Layout: L3.6mÃ-W3.3mà — H2.2m Stacking Kuantitas: 15-50pcs: Sertifikat Keperluan Pelanggan: CE lan Kelas Auto ISO: Model Otomatis Lengkap GM085N Ngitung lan tumpukan jumlahe 15-450 potongan Ukuran potongan siji Length: 180mm-260mm, kekandelan 8mm-15mm Ukuran perabot mesin Ukuran L3.6m × W3.3m × H2.2m DW 1800KG Perangkat Daya Piranti 3Ph380Vac50HZ, sistem parangkat kawat telung tahap lan Stacking Speed ​​600p ...
  • High speed baby and adult diaper stacking counting machine

    Bayi sing duwe kecepatan dhuwur lan mesin lampiran tumpukan ing mesin

    Kacepetan Stacking: 600 Piece / min Ukuran Layout: L3.6m × W3.3m × H2.2m Ukuran Stok: 15-50pcs: Keperluan Pelanggan PLC: Mobil Memandu Mitsubishi: Model Servo Lengkap GM085N Ngitung lan tumpukan jumlahe 15-450 potongan ukuran Piece tunggal: 180mm-260mm, kekandelan 8mm-15mm Ukuran tata letak mesin Ukuran L3.6m × W3.3m × H2.2m DW 1800KG Perangkat Daya Piranti 3Ph380Vac50HZ, sistem kabel kawat papat-phase Ngitung lan Kacepetan Tangkep 600pcs / Min Air Sumber: tekanan udara ...
  • GM-085N Baby Diaper Production Line L3.6m×W3.3m×H2.2m Layout Size 600 piece/min

    Garis Produksi Diaper GM-085N L3.6m × W3.3m × Ukuran Rangkaian H2.2m 600 potongan / min

    Garis Produksi Diaper GM-085N L3.6m × W3.3m × Ukuran Rangkaian H2.2m 600 potongan / min Kacepetan Tumpukan: 600 Ukuran potongan / min Ukuran: L3.6m × W3.3m × H2.2m Stacking Kuantitas: 15- Werna 50pcs: Efisiensi Pakaryan Keperluan Pelanggan: ≥92% Ukuran 3D: L4.7m × W3.3m × H2.7m Model GM085N Ngitung lan nggawe tumpukan jumlah 15-450 potongan Ukuran potongan tunggal: 180mm-260mm, ketebalan 8mm-15mm Ukuran tata mesin Mesin L3.6m × W3.3m × H2.2m DW 1800KG Perangkat Daya Piranti 3Ph380Vac50HZ, telu-ph ...
  • Full servo Baby Diaper Machine adult pull up pads counting stacker

    Mesin bayi lampin lengkap kanggo wong diwasa narik bantalan stor tumpukan

    Plugin Mesin Lampin Bayi lengkap kanggo wong lanang sing ngluncurake tumpukan Motor Motret: Konsumsi Udara Servo Lengkap: < 300L / min Counting Speed: 550 P / / min Ngitung Kuantitas: 15-45 Sertifikat Potongan: CE Kondisi ISO: Lengkap Jeneng Jeneng Lengkap, Sirkuit Breaker, contactor, relay, thermostat, switch Power and so Schneider, Omron or Honeywell Program Control / Motion Controlling PLC Mitsubishi Q170MCPU-S1 Expansion Model) Q52B + QX41-S1 + QY41P HMI 10.4 Colour Touch Screen Screen ...
1.2. Sabanjure> >> Halaman 1/2