Diaper bayi diaper diwasa numpuk mesin / mesin pembungkus sing disambungake otomatis

Keterangan Singkat:


  • renda Asal: China
  • Jeneng merek: Gachn
  • Sertifikasi: C.
  • Ukuran Dhuwit Minimal: 1 SET
  • Rincian Kemasan: KASANGAN KAYU
  • Wektu Pangiriman: 90-120 HARI KARYA
  • Katentuan Pambayaran: L / C, T / T
  • Kemampuan Penyetor: 10 SETS PER WULANG
  • Detail Produk

    Tags Product

    Katrangan Product Detailed
    Kacepetan Stacking: 600 Piece / min Ukuran susun atur: L3.6mà —-W3.3mà — - H2.2m
    Kuantitas Nyuda: 15-50pcs Werna: Keperluan Pelanggan
    Sertifikat: CE Lan ISO Kelas otomatis: Otomatis lengkap
    Model GM085N
    Counting lan tumpukan jumlahe 15-450 bêsik
    Ukuran potongan siji Length: 180mm-260mm, kekandelan 8mm-15mm
    Ukuran tata mesin L3.6m × W3.3m × H2.2m
    DW 1800KG
    Masokan Piranti Piranti 3Ph380Vac50HZ, sistem kawat papat tahap telu
    Kacepetan Counting lan Stacking 600pcs / min
    Sumber udara: tekanan udara 0.5MPa
    konsumsi udhara <300L / min
    Bising ing swara<85db (A)

     

    Kanthi ngganti obah Mitsubishi lan Yaskawa sing ngontrol PLC lan sistem nyopir servo linear umum, njamin tumpukan pancacahan sing akurat lan stabil.

     

    Analisa kegagalan cerdas, nalika mesin break lan operasi normal ora normal, menehi tips peringatan sing gagal

     

    Ndhaptar loro ekspor kemasan lan siji port pelepasan, nalika mesin kemasan mudhun, produk siji bakal ngilangi port port.

     

    Piranti ing ngisor iki duwe gabungan bagean ganti posisi setelan lan bagging ing slide, lan kunci kasebut aman lan dipercaya.

     

    Program ing ngisor iki bisa luwes ing layar tutul, lan tetep dadi lokasi ing ngisor iki, kanggo njamin penggawean sirah.

     

    Program push bisa luwes ing layar tutul, lan tetep stabil, kanggo njamin stabilitas sing wis ditemtokake lokasi produk.

     

    Program kompres bisa luwes ing layar tutul, liwat nyetel program kanggo ngontrol ambane kompres kanthi akurat.

     

    Cara ngetang lan tumpukan piranti pulley sing diselarasake dening servo sing kapisah.

    Baby diaper adult diaper stacking counting machine / auto connected packing machine

     

     

     

     

    Tag:

    mesin popok bayi servo lengkap,

    mesin tumpukan otomatis


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita