Diaper Bayi Kemasan Mesin Pembungkus Akurat Ngilangi-Ngasilake ≥ 98%

Keterangan Singkat:


  • renda Asal: China
  • Jeneng merek: Gachn
  • Sertifikasi: C.
  • Ukuran Dhuwit Minimal: 1 SET
  • Rincian Kemasan: KASANGAN KAYU
  • Wektu Pangiriman: 90-120 HARI KARYA
  • Katentuan Pambayaran: L / C, T / T
  • Kemampuan Penyetor: 10 SETS PER WULANG
  • Detail Produk

    Tags Product

    Diaper Bayi Kemasan Mesin Pembungkus Akurat Ngilangi-Ngasilake ≥ 98%

    Panggonan Asal: Fujian Xiamen Merek: Gachn
    Ngasilaken: 98% Bobot: 4200kg
    Nggawe Bag: Nggawe Tas ing Mesin Kacepetan Paket: 40 Tas / min

    Dawane tas tanpa setelan manual, peralatan bisa ndeteksi kanthi otomatis lan nyetel dawa.

    Gear mekanik sing wis disederhanakake, gampang dijaga, geter sithik, sethitik nyandhang lan "umur dawa".

    Litar kontrol utama njupuk PLC ngembangake oped dening perusahaan kita dhewe, tampilan layar digital lan dikontrol dening transducer. Pasuryan inter sing sampurna antarane operator lan mesin. Operasi sing terintegrasi, langsung lan trep.

    Kapasitas lan dawa tas njupuk kontrol konverter frekuensi dobel kanthi owah-owahan kecepetan stepless lan imbuhan sudhut. Bisa cocog karo mantan produsen produksi barisan produksi.

    Piranti sing direspon sensitif saka wutah bisa ndherek kanthi otomatis lan kanthi akurat.

    Kontrol suhu mandiri kanggo saben sealer nggawe segel sing apik lan ketat lan cocog kanggo macem-macem bahan kemasan fleksibel.

    Model GM-089N
    Kacepetan kemasan Kasedhiya 40bags / min,
    Ngasilaken 98%
    efisiensi digunakake 98%
    Cara kemasan Pita film gulung, nggawe kantong kanthi pas.
    Bahan kemasan Film PE utawa kompleks, kekandelan tunggal ana 50-100μm
    Ukuran kemasan L≤400mm, W = 200mm-400mm, H = 90mm -200mm
    Ukuran telung L4.7m × W3.3m × H2.7m
    DW Udakara 4200KG
    Daya instalasi Udakara 19KW
    Keperluan tenaga Sistem kabel telung tahap papat (A, B, C, PE), 380V / 50Hz
    Keperluan udara Tekanan input: 0.6-0.8MPa, konsumsi udhara ≦ 200LPM

    Pangowahan format

    Ngganti format kasebut kanthi ngganti kompensasi ukuran, mung butuh 20 menit, ningkatake efisiensi produksi.

    Ing nyopir servo lengkap

    Kanthi adaptasi gerakan Mitsubishi lan Yaskawa sing ngontrol PLC lan sistem nyopir servo linear umum, njamin paket lan stabilitas sing akurat.

    Analisis kegagalan cerdas

    Nalika mesin mandheg lan operasi normal ora normal, iki menehi tips peringatan sing cukup gagal.

    Lawang kabinet listrik nganggo open rotary, wiring apik lan gampang dijaga, kabinet kontrol listrik sing dilengkapi sistem penyuian aliran paksi.

     

    2


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita