Mesin Stacking Mesin Diaper otomatis Tumpukan Sistem Kawat Telung Kabel Telung Tiga Fase

Keterangan Singkat:


  • renda Asal: China
  • Jeneng merek: Gachn
  • Sertifikasi: C.
  • Ukuran Dhuwit Minimal: 1 SET
  • Rincian Kemasan: KASANGAN KAYU
  • Wektu Pangiriman: 90-120 HARI KARYA
  • Katentuan Pambayaran: L / C, T / T
  • Kemampuan Penyetor: 10 SETS PER WULANG
  • Detail Produk

    Tags Product

    Katrangan Product Detailed
    Layanan: Engineers Kasedhiya Kanggo Layanan Liwat Laut Ukuran susun atur: L3.6mà —-W3.3mà — - H2.2m
    Kuantitas Nyuda: 15-50pcs Werna: Keperluan Pelanggan
    Kacepetan Stacking: 600 Piece / min Ngasilaken: â ‰ ¥ 98%
    Model GM085N
    Counting lan tumpukan jumlahe 15-450 bêsik
    Ukuran potongan siji Length: 180mm-260mm, kekandelan 8mm-15mm
    Ukuran tata mesin L3.6m × W3.3m × H2.2m
    DW 1800KG
    Masokan Piranti Piranti 3Ph380Vac50HZ, sistem kawat papat tahap telu
    Kacepetan Counting lan Stacking 600pcs / min
    Sumber udara: tekanan udara 0.5MPa
    konsumsi udhara <300L / min
    Bising ing swara<85db (A)

    3.Iki efisiensi produksi kanthi larang regane, stabil.
    4. Permukaan baja tahan karat ora gampang reaksi karo minyak wangi.
    5.Jembar lan panjang bungkus lan udan udan bisa diatur kaya sing dibutuhake.

    Kemasan kanthi standar ngekspor kasus kayu utawa palet kayu kanthi kantong vakum sing cocog kanggo transportasi jarak jauh lan dilindhungi saka lembab, pengangkatan supaya tekan tujuan tanpa ngrusak.

    1. Teknisi bakal ditampani menyang pabrik kita supaya ngerti bisa ngoperasikake mesin sadurunge dikirim sajrone 1-2 minggu.

    2. Uga, sawise mesin ing pabrik sampeyan teknisi bakal dikirim menyang bengkel sampeyan kanggo nginstal, nguji mesin lan nglatih para pekerja sampeyan.

    3. Setaun kanggo garansi, layanan konsultasi gratis, bagean mesin sing diwenehake.

    ? Jaminan siji taun kanggo kabeh mesin, kabeh layanan tindakake urip.

    ? Dhukungan teknis 24 jam kanthi email.

    ? Teknisi ngawasi persiyapan lan pelatihan buruh.

    ? Gunakake Inggris sing ramah kanggo sistem operasi.

    Kanthi ngganti obah Mitsubishi lan Yaskawa sing ngontrol PLC lan sistem nyopir servo linear umum, njamin tumpukan pancacahan sing akurat lan stabil.

     

    Analisa kegagalan cerdas, nalika mesin break lan operasi normal ora normal, menehi tips peringatan sing gagal

     

    Ndhaptar loro ekspor kemasan lan siji port pelepasan, nalika mesin kemasan mudhun, produk siji bakal ngilangi port port.

     

    Bisa digunakake kanthi stabil, lan ora ngrusak kanthong ing njero nalika meksa.

     

    Program ing ngisor iki bisa luwes ing layar tutul, lan tetep dadi lokasi ing ngisor iki, kanggo njamin penggawean sirah.

     

    Kabeh bagean mesin kudu nindakake perawatan lumahing, bagean transmisi digawe saka baja khusus lan nindakake perawatan quenching lan tempering.

     

    Bahan sing nyemprotake yaiku cat tahan minyak; warna lukisan standar yaiku beras putih. (Yen panuku duwe syarat khusus kanggo nyedhiyakake kertu warna utawa conto warna)

     

    Perangan penting ing peralatan sing dilengkapi karo pratandha lan tips keamanan sing ana ing Cina utawa Inggris.

     

    Tutul layar, tombol lan sapiturute kanggo tampilan Cina utawa Inggris.

    Automatic Stacking Machine Baby Diaper Stacking Three-Phase Four-Wire System

     

    Automatic Stacking Machine Baby Diaper Stacking Three-Phase Four-Wire System

    Tag:

    mesin popok otomatis,

    mesin tumpukan otomatis


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita