Babagan Kita

Sugeng Rawuh ing GACHN

Teknologi Gachn (Kode Simpenan: 832368)fokus ing kasunyatan manufaktur peralatan cerdas lan nyoba nggawe solusi kemasan sing digawe khusus kanggo para pelanggan. Cachn nduwe peran kritis ing file mesin lan peralatan kertas kluwarga pabrik kanthi menehi play kanthi lengkap babagan teknologi lan ujung layanan.

Teknologi Gachn wangsulan kanthi temenan kanggo "Pikiran ing China 2025" strategi nasional, tujuane kanggo industri pabrik peralatan cerdas lan nyelehake semangat lan upaya dadi "pabrik sing ora digawe" dadi kasunyatan kanggo para pelanggan.

Ing wayahe ing wektu iki, ing sangisore merek GACHN ®, kita wis duwe mesin ngitung tumpukan tumpukan otomatis kanthi lengkap lan mesin kemasan solusi kemasan turnkey kanggo produk kaya napkin kebersihan, lampin bayi lan wutuh garing lan teles lan sapiturute. Ndhuwur, kita ngrancang nambah bungkusan lan kosmetik panganan ing portofolio produk kita.

Teknologi Gachn didegaké ing taun 2011. Ing Gachn, kita tetep dadi "berorientasi pelanggan" filsafat bisnis ing kabeh wektu. Saben taun luwih saka 10% penghasilan taunan dadi investasi P&P. Ing Gachn, kita sijine kabeh jiwa lan pikiran supaya ngasilake nilai kanggo para pelanggan. Kanthi dong kaya ngono, produk lan layanan merek GACHN® luwih dikenal dening pasar. Kosok baline, perusahaan uga wis ngalami wutah sing nggumunake kanthi nambah pendapatan taunan luwih saka 50%. Saiki, perusahaan kasebut duwe kapasitas produksi output taunan luwih saka 200 set. Wis pirang-pirang taun, Gachn ngembangake mesin pembungkusan lan peralatan sing disenengi kanggo perusahaan produksi kertas rumah tangga.

Budaya perusahaan

Kabijakan bisnis: Fokus pelanggan

Misi: Pabrikan produk sing sampurna kanthi cermat lan nggawe valus kanggo pelanggan.

Visi kita: Dadi merek nomer siji ing saindenging jagad.

Nilai: Keadilan, Rush, Perfect, Win-win

Khusus: kompetisi adil, golek bebener saka bukti

Rush: Dadi conto, dear kanggo njupuk tanggung jawab, chanllange aturan

Sampurna: dandan terus, nggawe kesempurnaan luwih sampurna, ora mandheg maju 

Win-win: win-win karo customer, win-win with staff, win-win karo supplier.

Solusi kalah saka Gachn Technology lan solusi kemasan:

1.Solusi-tumpukan otomatis lan solusi kemasan otomatis kanggo serbet sing resik lan selimut

2 machine mesin pangétungan tumpukan otomatis lan solusi bayi diape

 

3 line Baris produksi udan siji lan pirang-pirang bunder produksi, mesin pangilangan-kemasan

 

4 machine Mesin bungkus jaringan rai sing narik-tarik kanggo jalur singe lan jalur dobel, mesin pembungkus jaringan dompet

 

5 line Baris produksi count-kacepetan dhuwur, tikar jamban kosong

 

6 production Produksi kacepetan dhuwur lan garis bungkusan kanggo topeng rai, topeng rai topeng kacepetan lan mesin panyegelan

Supaya langkah-langkah pasar, kita mesthi bakal ningkatake awake dhewe lan nggawe kita sampurna.

Kanthi sambutan kanthi ramah para kanca ing saindenging jagad ngubungi kami kerjasama bisnis jangka panjang. Sincerely ngarepake nggawe kerjasama koperasi win-win karo sampeyan ing mangsa ngarep!