XIAMEN GACHN TEKNOLOGI CO, LTD.

produk

Sugeng Rawuh ing GACHN

Teknologi Gachn (Kode Simpenan: 832368)fokus ing kasunyatan manufaktur peralatan cerdas lan nyoba nggawe solusi kemasan sing digawe khusus kanggo para pelanggan. Cachn nduwe peran kritis ing file mesin lan peralatan kertas kluwarga pabrik kanthi menehi play kanthi lengkap babagan teknologi lan ujung layanan.